Scudo Sports

Komik bir anı :)

Yani çoğu zaman o paraya motor var diyen, araba var diyen doğru söylüyor ama o aldığın motor veya araba bisikletin yerini tutmazki insanlar bisiklet sürmek için bisiklet alıyor. Bisiklete binmek için alıyolar. Motorla bisiklet yarışına girilmezki. :D Çok para verip bisiklet alanlar en iyisini en iyi şekilde kullanmak için onu alıyor. Ben öyle düşünüyorum bilmem anlatabildimmi. Ayrıca kilo konusuda bir başka, ne kadar ağır o kadar kalite gibi düşünüyor bazı kişiler. :D Saygılar...

Scudo
bizim arkadaşa geçen yıl burada merdiven altı bisikletçi 50 tlye tourney arka attırıcı satmış.kaçkere söyledim paranı ver daha iyisini alıcam :) akıl işte,2 gün sabredemedi 50 tl güzelce gitti 15 tl lik arka attırıcıya.sesimi çıkarmadım zaten :D akıllanmıştır şuan kendisi.

@Emre Yıldız

Aynısını ben de söyledim komşuya. Sigaraya vereceğim paraya bisiklet aldım işte diyorum ve ekliyorum Allah nasip ederse 1 sene içinde çıkararım ben bunun parasını diyorum. :in:

@Onur Kahraman

:) Shimano yazısını görünce kaliteli sanmış olabilir. Deore'lerin falan fiyatını gördüyse büyük ihtimal akıllanmıştır.

aynı şeylerle bende karşılaşıyorum maxsis slick lastikler var bunun lastikleri kabak diyorlar ne gülüyorum. hatta diyorum bu lastiği katla cebine koy diyorum what diyor:D kaça aldın diyorlar bisikleti 1200 tl ye aldım diyorum yuhhh ohaaaa ben ona araba alırdım diyorlar. benzinlemi çalışıyor buna bu kadar para verilirmi kanatlarımı var diyorlar. git motor al bas gaza gitsin diyorlar. bende siz anlamassınız diyorum. özellikle bisikleti her yere park ediyorsun her here giriyor hafif taşıyabiliryorsun her yere bedava gidiyorsun spor yapıyorsun daha ne istiyorsun diyorum. yolda bisan çift demirli bisikletleri herkes bilir yılların emaktarı adamları görüyorum dünya emek harcıyorlar pedala basmak için hız yapmıyorlar rüzgarda hiç gitmiyorlar ufak kazalarda çamurluk demirleri birbirine giriyor tekerleri ağır ve çok kalın demir yığını diyebilirim. nerdeyse sıfır fiyatlarına 500-600 tl para harcıyorlar o paralara çok daha kaliteli rahat bisikletler alınır ama bilmiyorlar.

evet o scott scale race den bahsettim arkadaşlara fiyatından falan o paraya araba alırız falan dediler bir yerde haklıda olabilirler aslında bisiklette bir yerden sonrası aşırıya kaçmak olabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Osman Şen
Aslında bu cahillik onların suçu değil.Çünki o insanarın etrafında bisiklet hakkında bilgisi olan yoktur etraflarında sadece salcano bianchi görüyorlar ve bunları en iyisi zannediyolar. Diğer markalar biraz reklam yapsalar belki insanlar bisiklet alırken biraz daha bilinçli davranırlar.Ümit bisiklet bile reklam yaparken ben suana kadar hiç corratec'in kronun trek'in reklamını görmedim.İnsanlar dolayısı ile bu markaları hiç bilmiyorlar ve tvde reklamlarını görünce bu daha iyidir deyip ümit bianchi gibi bisikletlere yöneliyorlar.Ama bu yıl bianchi sacano gecen yıllara göre kaliteyi birazdaha arttırdı.Ama bizlerde bu insanların her dediğine "he"diyeceğimize onları birazdaha biliçlendirmeliyiz.

şahsen ben öyle insanları görünce üzülüyorum gerçi o paraya araba alırım diyenden ne yaparsan yap birşey olmuyor yani sabit kafalı insanlar ne yaparsan yap değişmiyorlar ama bisiklete ilgisi olan kişilerle konuşuyorum şu an benim sayemde mahallede 4 bisiklet var çoğu kişiye kron yada sedona aldırdım aslında dalga geçmek yerine şakayla karışıkta olsa yardım etsek ne güzel olur bu pazar köprüden geçtikte ne oldu ilk önce çevremizdekileri bilinçlendirmeliyizki onlarda bizim yaptığımız gibi bilinçlendirsin
hatırlıyorumda iki sene önce köprüden 400 yada 500 kişi geçmiştik şimdi ise 2bin kişi vardık bence bu çok güzel birşey dalga geçmek yerine yardım etmeyi denesek olmazmı ?

Selamlar,
Bu baslik altindaki genel hissiyata katilmakla beraber, Bianchi'yi fazla hafife alan yorumlari onaylamiyorum. Bianchi var, Bianchi var: (link)

• Beğen
Tepkiler: Osman Şen
bianchi kalitesiz üretmiyorki sadece kar oranı büyük tutuluyor
birde en çok bayi bianchide sanırım
bana göre bianchi cocuk bisikletleri üretiyor
tabi üst düzeyde modelleri var fakat çoğunlukla çocuk bisikleti üretiyor
vede görselliği iyi oldugu için öne çıkıyor

Faruk kardeşimede anlattığım bi anı paylaşalım konu buraya gelmişken :D giant marka deore xt dizili bi bisikleti olan abi bankta otururken kaça aldığımı sordu bunu böyle almadım topladım felan filan derken adam bana seninki shimano benimkinde dore var :D:D
Takas yaparmısın benle felan dedi tabi tipten kaybettiği için bisiklettede tek bi çizik dahi olmadığı için çalındığı barizdi takas yapsam hem haram hemde iki gün sonra gerçek sahibi benim dediğinde ayıtla pirincin taşını dedim yok dedim üstüne para verecek olunca telefon istedim şikayette bulunuruz diye ama kullanmıyormuş :D

Geri