Scudo Sports

Kolombiyalı dayının rampa performansı

Abdülkadir Ergin

Forum Bağımlısı
Tepki
7.317
Başlangıç
1984—85
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Antreman yapan profesyonel triathlon yarışçısı arkadaşlarımız pedli taytları
ve donanımlı bisikletleriyle Güney Amerika rampalarını aşındırırken belki başlangıç seviyesi bile olamayacak dede pisletli çiftçi dayımın üstelik yüküyle kendilerini tokatlamasını hayretle izliyorlar... ;)

Bu siteden gömülü medya eklemek artık mümkün değil

Scudo
O kadar da değildir ya, dayının arkasında bir çuval da yük var :D

fotoşoptur yav, gerçek deel.
adam pedallıyor işte yahu.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Strongman vs Bodybuilder - Strength wars videoları gibi olmuş :) Videoların hepsini izlemedim fakat bu videolarda da genelde vücudu daha gösterişli arkadaşların tokatlanmasını izlemekteyiz =)

Çok acı örnek video =) 1vs 2

@Migel Şimdi bu konu biraz farklı aslında örneğin bodybuilder değilde powerlifter da olsa bu arkadaşın karşısında değişen bişi olmayacak yine ezecek geçecek sebebi en basitinden beslenme şekli ve çalışmadan kaynaklanıyor strongman hem kasları büyütebilmek hemde tendonlarını koruyabilmek için yağlı iken diğerinin amacı düşük yağ oranı beslenmesi de çok farklı ama katılıyorum söylediklerinize.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A ve Migel
@tekkir

selam dostum bir anım var ama bu anımı daha öncede paylaştım ,hiç kimsenin bisikletini aşalamayacan ,apartman görevlisi ciyuvvvvvvvv erdalın hikayesi bianci bisikleti ile 3000 dolarlık cannondale 'i yıktığı gün hemde uzun mesafede 100 km 'de bitmeyen erdal ve biten cannondale sürücüsü ,gerçi isim vermiyorum ,zati bisikleti bıraktı ,ayrıca olmak istediği gibi görünen parası ile hava atanın ne hale düştüğüne şahit oldum ,öyle insanları ,paran var diye aşalayamazsın
polinez turunda ,bu bisikletlemi gelecen deyipte yamulan cannondale sürücüsü ,bisiklet acaip hafif idi 9 kilo mtb ama ne mtb, y jantlar ,jantlar sadece 600 dolar idi 1200 liraya sattı bisikleti, hezimet yedi polinezde ,benim altta 12 kilo atx 840 26 jant gıant var idi,valla bu iş sürücüye bakar ,yukardaki olaya gelir isek, bu çekim kısa bir mesafedemi oldu yoksa uzun bir mesafedemi, yani olay, nerde belli olur ,100 km 'de ,eğer dedemiz son 100 km 'de yukardaki farkı yapmış ise eyvallah ,yoksa sadece kısa bir mesafede olmuş ise ,triatlon sürücüsü atak yaparak geçmesi lazım idi ,bilemiyoruz tabi olayın maiyetini, yani bu olay nasıl gerçek oldu ,atıyorum triatlon sürücüsü 100 km durmadan gitti ise son 10 km 'de pil bitebilir ve dede o vakit onu yukardaki eğimde yakalamış olabilir ,olayın tam senaryosu elimizde mevcut değil..

@mariokaldato

doğru ,100 km 'de örnek ,kazanan diğerinin bisikletini alır yahu...:komik::komik::komik::komik:

Dayı büyük vitesde çeviriyor :eek: sporcu iki pedal çevirirken dayı 1 pedal çeviriyor :confused:

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Bence tanışıklı dövüş olabilir, dayı normal seyrinde giderken, sporcu bilerek geride kalıyor olabilir.Tam o anda kameranın kayıtta olması, tesadüf :hihi:

@Ceyhun Özkan

buda olabilir ,ama bi gerçek varki iş bisiklete bakmıyor ne karbona ne de aliminyumun hafifliğine ,her şey pilotta onun gücünde onun tekniğinde, canavarına nasıl teknik açıdan sahip çıktığına vede, tabi akla..

Adam 45 50 kilo zaten hergün bisiklete biniyorsa ve o mesafeleri o bölgeyi sürekli turluyorsa triatloncu felan viz gelir hele bir de yorgun değil yeni başladıysa tırmanısa oh mis :) Sonuca o dayı da bir sporcu gibi. aha dayıya sor.

@Kudret Kurtcebe

aynen kudret hocam çok güzel söyledin
birton para verip yol bisikleti alıpta sahil boyu 40-50km gezen çok arkadaş var
kötülemiyorum sakın yanlış anlamayın sadece o bisikleti alınca hakıını vermek lazım en azından haftada bir 100+ inişli çıkışlı rotalarda gidilmeli bence
ben market bisikletiyle bile 120km hiç zorlanmadan yaptım kuttköy şile sadece örnek olsun diye söylüyorum hırsım yada rekabet anlayışım yok hep en arkada giderim

hiç kimsedende geri kalmadım şükür

Forumu takip ediyordur, Vo2max gibi seyleri ogrenip uyguluyordur bir de grupseti ultegra falandir.

Geri