Scudo Sports

...Kollarını sıva, korkularını yen, yenemediklerini arkadaş edin ve başar...

Hakim Arslan

Forum Bağımlısı
Tepki
689
Bisiklet
Giant
Bisiklet hayatıma çift amortisörlü 100 TL lik bisikletimle başladığımı düşünüyorum da. Biraz zorladım galiba :)
Bisiklet hayatımın ilk carbon modeli, Geotech carborace kadro seti boyanmış hali ile.
Sistem full ultegra SL
jantlar ksyrium equipe
michellin lastikler
selle italia
ve dahası..
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
ilk yorum benden olsun ortak Allah kaza bela vermesın sonunda aldın karbonu POWERED BY HAKİM ARSLAN yürü ya kim tutacak seni :D:D

tek kelime ile süper bir bisiklet :) hayırlı olsun :) nazar değmesin :)

Çoğumuz o demir yığınlarıyla başladık :) , bende şimdi oxygen kullanıyorum.Yetiyorda artıyor :)..Bu geotech gerçekten çok sexi duruyor..Özellikle boyası çok iyi yapılmış , işçilik mükemmel...Bütün kompenantlar yerli yerinde tam yarış/antreman bisikleti olmuş :) Kazasız belasız patlaksız bollllccaaa kadanslar dilerim ... uzatıcaz diye ilk yorumu AKIŞKANA kaptırdık :D

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
@sonEr´´

sonerim herseyin kısası ve abartısızı makbule geçer fazlası canını acıtır :D:D:D
hakimim sen yine iyi başladın ben hurdacıdan aldıgım bisikletle başladım

@BARIŞ AKAN

hayatı kısaltmayı sevmem , her anın saniye saniye tadını çıkarırım :in: senide çok severim bilirsin :D

@sonEr´´

tadını çıkarıyoz beraber sonerım ama bu son yorum olsun yoksa tadını değil b.kunu çıkarıcaz :D:D:D

@BARIŞ AKAN

uzatmayı denesenize :box2: :box2: :box2:

kadro çok başarılı :) yazıyı okuyana kadar gerçek giant sandım hatta ''vay be makinaya bak'' dedim :)

• Beğen
Çok güzel, güzel günlerde bol bol pedallarsınız umarım. Ben de Geotech bir yol kadrosu alıp onu bu şekil modifiye etmek istiyenlerdenim. Oldukça güzel görünüyor.

• Beğen
Canavar olmuş maaşallah :) Çok iyi bi estetik anlayışın var dostum.
Tebrikler :in: ve iyi pedallamalar...

• Beğen
Hayırlı olsun, boya gerçekten çok başarılı olmuş. Ben de yol bisikletimin siparişini verdim ve bekliyorum sabırsızlıkla. Geçen sene gelememiştim memlekete. Bu sene inşallah gelirim de şu Nemrut'a çıkarız birlikte :)

• Beğen
@emre karakoç

değerli yorumlarınız için teşekkürler kadro geotech
boyayı ben yapmadım ama toparlama bana ait

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Süper bisiklet olmuş.Beyazın asaleti:)Hayırlı olsun.Güle güle kullanın...

• Beğen
@Taner Rona

Ben yazıyı da okudum. Ama senin mesajı görene kadar Giant sanmaya devam ettim :eek: Gidip uyumalıyım sanırım..

Bu arada Giant çok güzel :) kazasız belasız sürüşler dilerim..

• Beğen
@FarukDemir

:) teşekkürler arkadaşlar. :)

Geri