Scudo Sports

Kollarım morardı

Malik altuntaş

Daimi Üye
Tepki
128
Bisiklet
b'Twin
Bende triban 500 ile aranızdayım. Galiba sprinte kalktiğımda oluyor bu olay bana mantıksız geldi morarması için normalde çok büyük darbe almam lazım bir de gidonun yamulduğunu hissediyorum sprinte ve çatur çutur sesler geliyo bazen problem olurmu yoksa daha sakinmi davranmalıyım.

Scudo
Aslında kola fazla bir baskı olmuyor başka bir şeyden morarmış olabilir mi ? Çünkü bende fazla sıkıyorum arada bir sorun yaşamadım kol ile ilgili.

İki taraftada aynı yer yani orası değiyo ve surerken baskı hissetmiyorum

Sahsen kimse okumada zorluk cekmesin diye......
Ben türkceyi iyi bilmedigim halde biraz düzeltme yapayim.:)

Bende triban 500 ile aranızdayım.
Galiba sprinte kalktiğımda oluyor bu olay ama bana mantıksız geldi. Morarması için normalde çok büyük darbe almam lazım, bir de gidonun yamulduğunu hissediyorum ve çatur çutur seslerin geldigini duyuyorum bazen.
Problem olurmu yoksa daha sakinmi davranmalıyım.

O kadar heyecanlilar ki cogu zaman akillarindan gecenleri yaziya aktarmakta acele ediyorlar , arada kelimeleri yutuyorlar. Noktalama işaretleride keza ayni sekilde . tesekkurler @MuratCömez

Hafif darbeler ile cilt alti kanama yani ekimoz oluşuyorsa , bir kanama bozukluğunuz olabilir. Bunun için doktora başvurabilirsiniz.

@Murat Cömez
tesekurler
@furkan.zaman
normalde olmuyordu ama aile hekimimden dayak yemek istemiyorum

@malikaltuntaş "edinsel kanama bozukluğu " yani sonradan oluşmuşta olabilir . doktor sizle yada şikayetiniz ile dalga geçiyorsa aile hekiminizi değiştirebilirsiniz . aile hekimine gitmeden direk olarak egitim arastirma , devlet hastaneleri hatta universite hastanelerinden , dahiliye bölümünden randevu alabilirsiniz . kanama bozukluğu şakaya gelmez bigün kafanı çarparsın kafa içine olmayacak kanama olur .

Geri