Türkiyede en kral bisikletçi de bile bu bisikletleri bu kondisyonda bulamazsınız !... ( Ben prof bisikletçiyim der anında sizi öper !... )
Koleksiyonumun bir bölümünü halka açmak istedim , daha doğrusu satabileceğim parçaların resimlerini bu topiğe ekledim.
Hiiiç dudaklarınızı büzmeyin fiyatları 2.750 Euro ile 5.750 Euro arasında değişiyor !...
Eğer boyunuz 1.80 cm ve üzeri ise , ben bisikletten anlarım paramda var dudaklarımı büzmem , parayı bastırır , aslanlar gibi alırım ve binerim diyorsanız özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz ...
İşte bisikletlerin cep telefonu ile çekilmiş resimleri kendileri daha çekici !...
İlk bisikletim ( Bu parça satılık değil )
(link)
Scott Team Addict ISP
Marintek bile stoklarında bulunduramadı Erolcuğumun zamanında bile.
(link)
(link)
(link)
Colnago Master X-Light ( Mapei )
Hem Colnago olacak hem çelik olacak hemde Mapei olacak oldu oldu gözlerim doldu ...
(link)
(link)
(link)
Pinarello Paris ( Caisse d Epargne )
Cinerello değil Pinarello Caisse d Eprange hemde haybeden değil namludan.
(link)
(link)
(link)
Trek 8.500 Zirconyum ( Full Chris King )
Bu trek başka Trek diğerleri bunun yanında kazma kürek ama hepsi aynı renk ...
(link)
(link)
(link)
(link)
Evet beğendiğinizi alabilirsiniz ben ööleeee salı pazarı işi bisiklet satmam özel mesaj atın canlı canlı görün malları...
Öptüm sizi arayın beni numaram belli çift sıfır elli alem iyi tanır beni.
Koleksiyonumun bir bölümünü halka açmak istedim , daha doğrusu satabileceğim parçaların resimlerini bu topiğe ekledim.
Hiiiç dudaklarınızı büzmeyin fiyatları 2.750 Euro ile 5.750 Euro arasında değişiyor !...
Eğer boyunuz 1.80 cm ve üzeri ise , ben bisikletten anlarım paramda var dudaklarımı büzmem , parayı bastırır , aslanlar gibi alırım ve binerim diyorsanız özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz ...
İşte bisikletlerin cep telefonu ile çekilmiş resimleri kendileri daha çekici !...
İlk bisikletim ( Bu parça satılık değil )
(link)
Scott Team Addict ISP
Marintek bile stoklarında bulunduramadı Erolcuğumun zamanında bile.
(link)
(link)
(link)
Colnago Master X-Light ( Mapei )
Hem Colnago olacak hem çelik olacak hemde Mapei olacak oldu oldu gözlerim doldu ...
(link)
(link)
(link)
Pinarello Paris ( Caisse d Epargne )
Cinerello değil Pinarello Caisse d Eprange hemde haybeden değil namludan.
(link)
(link)
(link)
Trek 8.500 Zirconyum ( Full Chris King )
Bu trek başka Trek diğerleri bunun yanında kazma kürek ama hepsi aynı renk ...
(link)
(link)
(link)
(link)
Evet beğendiğinizi alabilirsiniz ben ööleeee salı pazarı işi bisiklet satmam özel mesaj atın canlı canlı görün malları...
Öptüm sizi arayın beni numaram belli çift sıfır elli alem iyi tanır beni.