Scudo Sports

İptal Edildi Kolan jant ariyorum 28'

Scudo
Bu jant tipinin yol bisikleti içinde varmı acaba ?

@Yilmaz Sanli

Eski BMX ya da tabiri yerindeyse oldschool bisikletleri saymazsak zaten asıl kullanım alanı track kadrolu yol bisikletleridir. Aerospoke, Trispoke, G3(Mavic) ve çok daha fazlası gibi. Hazır konu altına yorum yapmışken, Cengiz bu fiyata hiç bulabileceğini sanmıyorum ama yine de aramaya devam et bakalım belli mi olur?

doğukan arkadaşa ek olarak bu modeller genelde ağır olmasın diye karbondan yapılır zaten ufak tipte bi iki model görmüştüm 20" 24" olabilir emin değilim onlar da çok ağır jantlara benziyordu zaten... hani açıkça bu meblanın baya üstünde bir bütçe ayırman gerekebilir. genelde zaten yurtdışından getiriyor getiren kendisine özel:)

Görsel olarak ben de çok beğeniyorum bunları ve araştırdım.

chainreactioncycles.com ve evanscycles.com'da birkaç model var fakat fiyatları uçuk. Örneğin:

(link)

(link)

elimde specialized 3 kol var, sadece Ön jant ama istediğiniz fiyata veremem, hele ki setini zaten o fiyata alamazsınız. sizin için uygun olursa görüşelim 0546 422 4216 numaram...

Serkan bey ile gorustum zaten ancak bana on jant lazim sadece hala aramaktayim butcem bellidir biliyorum zor u aramaktayim ama bakalim neler cikacak, lutfen ozelden ulasin..

elimdeki sadece ön janttır zaten, set olarak yoktur.
Eğer sadece ön lazımsa bende mevcut ama o fiyata değil malesef... inş. istediğin gibi birşey bulursun.

Teny rim marka dağ bisikleti ve yol için olanı var.Dağ için olan 226 tl civarı. (link) burayı incele istersen. Yol için kolon jant.

Geri