Koenzim Q10 basit olarak hücrelerdeki enerji üretim sürecine yardımcı olan son yılların en popüler besin takviyelerinden bir tanesi. Ben pandemi öncesi yaşıma göre oldukça yüksek tempoda spor yapan birisi olarak düzenli kullanıyor ve inanılmaz faydasını görüyordum. Pandemi ile birlikte spor hayatım kısıtlandığı için artık kullanmama pek gerek kalmadığı için ara verdim.
Ben sabahları genelde spor salonunda kardio veya gününe göre ağırlık çalışıp işe gidiyor, akşamları da masa tenisi oynuyordum. Bu tempo minimum haftanın 4 günü devam ediyordu.
Eğer yoğun spor yapıyorsanız veya benim yaşımda hala spor yapmaya gayret ediyorsanız mutlaka deneyin. En azından 1 kutu alın deneyin. Ben her ne kadar kullanımında sabahları tok karnına alın dese de akşamları yatmadan önce alır, sabahları bambaşka birisi olarak uyanırdım.
Piyasada değişik markalar bunu üretiyor. Ben son zamanlarda bu markayı kullanıyordum. Ancak çok dikkat etmeniz gereken bir husus nasıl alacağınız ile ilgili. Çok iyi araştırın ve öyle alın. En yüksek fiyat genelde eczaneler de oluyor. İnternet üzerinden aynı ürünü neredeyse yarı fiyatına alabiliyorsunuz. Ayda yılda bir kutu alacaksanız fark etmeyecektir ancak her ay 1 kutu bitiriyorsanız ciddi tasarruf sağlarsınız.
Özetle pişman olmayacağınız bir takviyedir Koenzim Q10