Scudo Sports

Kocasının önünde topluca tecavüz ettiler / Hindistan

Traxxas

Aktif Üye
Tepki
248
Hindistanı bisiklet ile dolaşan karı koca turist kurdukları kampta bir grubun saldırısına uğradı. İsviçreli çifti önce darp edip soyan grup, kocayı etkisiz hale getirdikten sonra 39 yaşındaki kadına topluca tecavüz etti. Gözleri dönmüş soyguncu grup, karı kocanın laptoplarını, paralarını ve cep telefonlarını da çaldı.

(link)

Scudo
Zaten belli ırkları yok edeceksin bak ozaman dünya daha iyi bir yer olmuyormu;yuh beeeeee literatürde bunların adı bide homosapiens olarak geçer ( yani insan) ama bunlar nasıl mahluklar acaba...

Olay tabi ki çok korkunç fakat böyle olayları belli bir ırka ve ya ülkeye yüklemek yanlış olur.Bunlar kendini bilmez 3-5 kişidir.

Gel gelelim bizim ülkemizde yok mu -afedersiniz- gelen turiste tecavüz edip öldüren, bisikletçilere silah çeken hatta darp eden, şişe fırlatan, küfür eden.

Hindistan bu tip olaylar karşısında ceza uygulamadığı için toplu tecavüz olayları çok yaşanıyormuş, adalet sisteminde iş yok ülkenin.

italyan gelinide gebzeden kacirip adanaya kadar goturup tecavuz edip olduren bi kamyoncu vardi bizdede. her ulkede cikabiliyor boyle insanlar demekki-

Biraz önce haberlerde izledim Hisdistan'da her 21 dk'de bir kadın tecavüze uğruyormuş.

dünyanın tecavüz merkezi hindistan diye bilinir maalesef...

sadece tecavüz değil çetelerin , organize suç örgütlerininde merkezi hindistan. ingilizler becerememiş abd orayıda bir şey bahane edip işgal etsin. ilk defa yaptıkları şey değil nasolsa...

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
bu bir ''ırk'' ın değil bir grubun işi, ben o grubun nasil bir ceza alacağini gerçekten merak ediyorum. Nasil bir insanlıktır bu, nasil bir zihniyettir anlıyamiyorum.

Allah Belalarını Versin Başka Ne Denir Ki Bu Şerefsizlere

Geri