Scudo Sports

Kocamustafapaşa

Scudo
@beykan çapçı
Buralarda turluyormusun peki?Beraber tura çıkabiliriz belki ayarlarsak

bende eylül ortasına kadar kocamustafapaşadayım gitmeden önce burada kalıcak arkadaşlarla bir topluluk kurmayı düşünüyoruz pm atarsanız sizinle de iletişime geçmek isterim

@ilker türkbeyler
Nasıl bir etkinlik/topluluk olacak anlamadım tam

merhaba, ben de sehremini'deyim, buyuk saray meydani caddesi'nin sonunda, bir gun beraber tura cikmak dilegiyle...

Bizim bölgeden baya arkadaş varmış aramızda :)

@Mutlu Köksal

Biraz geç olacak ama :D. Sümbül Efendi camii nin orda yapı kredi bankası var. O yokuştan aşağı doğru inince ilk soldan donun mütsellim sokak orası. :)

Havalar güzelleşti tekrar turlara çıkmaya başlarız, paşa bölgesi grubunu güncelleyelim :)

herkese merhaba.Bu sene başında kocamustafapaşaya taşındım.Hacı kadın caddesinde oturuyorum.Pazar veya pazartesi günleri sarıyer tarafına gidip geliyorum.Hep beraber bir plan yapalım bir ara.

Paşa grubuna ufak bir duyuru :)

Gece turlarımın haricinde ,her cumartesi (istisna olursa pazar) saat öğlen 1-2 gibi sahilden paşa-samatya-bakırköy-samatya-paşa turu yapıyorum.
Ortalama (gidiş-dönüş) 20-25 km lik kısa bir parkur.
Eğer katılmak isteyen arkadaşlar olursa buradan haberleşebiliriz

@Necmitaskiran
Bende orada oturuyorum necmi aynı mahallede sabahları sahil de turluyorum bende

@Mutlu Köksal

selamlar
bende şehremini odabaşı mevkiindeyim. 2 haftalık bisiklet kullanıcısıyım.
akşamları gece 22,00 sularında sahil yolunda 10-15 km paşa-sahilyolu-yedikule-zeytinburnu güzergahında turlara başladım. kondüsyon biraz toparlansın gece turları size için eşlik edebilirim.

@orcunkaralar

Selamlar
Tamamdır buradan haberleşiriz zaten yakınmışız haber bekliyorum

ben de kocamustafapaşa merkezdenim.tura çıkmak isteyen arkadaşlar ulaşabilirler.

Gece turlarımı nihayet düzene oturttum.
Güzergah : paşa-cerrahpaşa-aksaray-haşim işcan yokuşu-imç-köprüden geçip sağdan karaköye oradan tekrar köprüyü geçip soldan sirkeci tren yolunu boylu boyunca takip ederek çapa kan merkezi-paşa
Mesafe : Ortalama 20 küsür km idi galiba.Normal tempoda 1 saati biraz geçiyor süre.
Saatler : Gece 3-4 arası.
Günler : Salı-Perşembe-Cumartesi

Bu mesajımı diğer paşa-çapa başlıklarına da atıyorum katılmak isteyen arkadaşlar olursa haberdar edebilirsiniz beni.

beyler bende fındıkzade deyim.yeni katıldım aranıza.bir ara organize edip güzel bir tur yapalım şöyle ...

abiler son entryler 10 yıla yakın zaman geçmiş. eğer hala aktif sürüş yapıyorsanız (yalnız erkek kardeşlerle sürüyorum) iletişim kurarsanız sevinirim. 3 kişiyiz grubu büyütmek istiyoruz çünkü grupta arkadaşlar müsait olmayınca sürüş iptali gibi bir durum oluyor yalnız sürmek istemediğimden. hafta içi 2 akşamda 1, haftasonu pazar sabahı uzun yol sürüyoruz. detayları iletişim halinde konuşuruz hala sürüş varsa haberleşelim. saygılar

Geri