Scudo Sports

Kocaeli

ne mutlu size. allah analı babalı, hayırlı bir evlat olarak büyütsün inşallah.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Scudo
@kalpe8

amin kardeşim sağolasın allah sanada nasip etsin inşallah!:eek:

@cedrick41

hayırlı ugurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün abicim, selamlar...

• Beğen
@cedrick41
Analı babalı büyütün :) Hayırlı bir evlat olur inşallah amin

• Beğen
@Nuri Kongur

amin nuri hocam teşekkür ederim:D

2010 yazında olursa aranıza katılabilirim. Gölcük/İhsaniye

volkan selamlar,
yaparız turu problem değil de şimdi burada sana kim söz verirse yalan söylemiş olur. Şubat ayında daha Ağustos'un programını yapmayalım.
Biz zaten fırsat oldukça toplu tur yapıyoruz. Buralara geldikten sonra turu yapmak istediğin tarihi 3-5 gün öncesinden yaz konuşalım.

• Beğen
Tepkiler: halp
sevgili arkadaşlar.uzuuun bi aradan sonra cmtsi hava güneşli görünüyo.weather a göre 10 meteorolojiye göre 4 derece civarı.bu fırsat kaçımayalım ve cmtesi çıkalım.ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
yaaw! adamı yoldan çıkarıyosunuz. :boese157:

biri kartepe mi dedi. valla işyerinden hergün kartepeye uzaktan bakmaktan bi hal oldum. lakin kondüsyon zayıf:( ama gidilecek denirse aşağılarda duramaz bu deli gönül:winkenlux :in: :10:

@fatih71

Bisikletimi kış temizliği için biraz dağıttım, cumartesiye toparlayamam herhalde. Kondüsyon yerlerde bende, hafta içi halısaha maçı yaptık ayaklar iptal :mad:

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
evet arkadaşlar yarın kimler katılacak ve nereye gidilecek kararlaştıralım geç olmadan.

malesef ben katılamıycam, sabahtan halletmem gereken işlerim çıktı. :(

@soner kulak

@thufir

allah hepinizden razı olsun arkadaşlar şu an biraz düşelim lakin 9 senedir bu günü bekliyorduk :D sizleri unutmam rahat olun!;)

Kartepeye çıkan oldumu. Bi çıkmak nasip olmadı oraya.....

Geri