Yarın (17 tem) bu şehirden ayrılıyorum.
İyi-kötü, acı-tatlı çok günler geçirdim. Ve sanıyorum en dolu geçirdiğim zamanlarım bisikletimi alıp yaşadığım çevreyi tanımaya başladıktan sonraki zamanlarımdı.
Ne zamanki bu şehrin hep uzaktan gördüğüm o dağlarına tepelerine çıkmaya başladım, karış karış derelerinde serinledim, adım başı buz gibi çeşme başlarında kana kana su içtim, ışık sızdırmayan ağaçlarının altında serinledim, 1600'lü metrelerinde bulutları soludum, körfezin şeklini haritadan yada gogıl örtden değilde gözlerimle gördüm, kıpkırmızı çamuruna saplanıp canımı dişime taktım, ne zamanki köylerinde kahvelerinde insanlarla hemhal oldum, sabah bir denizden çıkıp akşam başka denize ulaştım, bu şehrin Gölcük-İzmit arası D-100'den ibaret olmadığını farkettim o zaman sevdim. Ne zamanki burada yaşayan bisikletçi dostları tanıdım, kah yanyana kah art arda yoları aştım, yeri geldi canımı emanet ettim, o zaman daha da sevdim.
Matrak ve gencecik enerjisiyle çılgın kardeşim Alperen :in:
Turların ağır abisi Hakan kardeşim :in: fotoğraf bükücü
GPS hakimiyeti, düşük kadans yüksek torkuyla Altuğ abim :in:
Turların sürpriz adamı, geriden ama sağlam gelen İbrahim Hocam :in: (Aeddriyııııınnnnnn!)
Tadına ve dinlemeye doyulmaz sohbetiyle Nuri Abim :in:
Gördüğüm ve göreceğim en klas bisikletçi, civarında pedallayabildiğim için bile kendimi şanslı saydığım, sürerken izlemekten keyif aldığım müthiş akrobat, hızlı ve güçlü Volkan Abim :in: (bir ben değil forum hasta

)
Bitmeyen enerjisi, bilgisi, sohbeti, her ortamda bir anda hissettirdiği saygı duygusu ve karizmasıyla Coşkun Abim :in:
Ve; Neredeyse hiçbir turumda beni yalnız bırakmayan, gidiyoruz dediğimde nereye diye bile sormayıp "tamam kanka" diyen, bir parça ekmeği bölüştüğümüz, suyun dibinde kalanını bile paylaştığımız, dağlarında beraber ter akıttığımız, köpeklerin önü sıra topukladığımız, rüzgara karşı birbirimizin gölgesinde inatla pedalladığımız, karanlıkta birbirimizin ışığıyla yol aldığımız, yeri geldi yollarda kaldığımız ama her seferinde birbirimize verdiğimiz enerjiyle "bugünde ölmediğimiz" sevgili dostum Soner :in:
Turlara çıkmasakda forumda tanıdığım, yazıştığım, turlarımızı takip eden, okuyan, yorum yapan vakit ayıran, aklıma getiremediğim tüm dostlar,
hoşçakalın dostlarım hoşçakalın. Buradan ayrılsamda aklım, kalbim sizlerle olacak. Katılamasamda çıktığınız turlarda belki oradan sizinle pedallıyor olacağım. Forumda bu sayfayı tabiki her zaman takip edeceğim, sizler gezdikçe ve yüklediğiniz fotoğraflarla bende gezeceğim. Buraları ve sizleri hiç unutmayacağım.
Şu dağlarda dişli bir teker izi bırakabildiysem ne mutlu bana.