Scudo Sports

Kocaeli

yarınki tur 11 30 gibii olursa ben gelebilirim. 10 da sınavım var umuttepede. her türlü gelirim 11 gibi çıkarsam. ayarlamaya çalışalım. yarım saatte buluşma noktasında olurum.

Scudo
aat 14:00 gibi yağış başlayacak gözüküyor. Erken çıkmadıkça bu havada zor. Akşam güncel duruma göre tekrar bakarız. Bu gün çok uygundu aslında

9:30da Ddere - Hereke- Ddere turu yaptık bir arkadaşla. Halıdere-ddrere arası ıslandık malesef ama mesafe kısaydı neyseki. Hakkaten 14de yağdı tam da. Bu weather.com dan Alah razı olsun.

ulu bir güç dürtse de beni yapsam şu pamukova turunu. gerçi yukarıraı çamur deryasıdır. Neyse Nisan sonuna kaldık yine. Nasip.

Malzeme satan bir bisikletçi var mıydı İzmitte bilen var mı?

Arkadaşlar merhaba,

Parça satan derken, ne parçası arıyorsunuz bilmiyorum da, elbette var bisikletçiler… Ama ürün yelpazesi İstanbul kadar geniş değil…

otogardan bekirpaşaya geçen yolun sonunda şahin bisiklet var.ben malzemelerin bir kısmını oradan aldım.bisikletçi aynı zamanda vestel manisa bisiklet takımının teknikeri.bildiğim kadarıyla şu anda kampta ama nisan sonu dönecek diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Bora Borahan
@soner kulak

Merhaba Soner

Bim yanında diye yazmışsın daha önce ama ben bulamadım, Yahya Kaptandaki dörtyoldan girilen yoldan mı bahsediyorsun?

Vaktin olursa google earthten işaretleyebilirsen harika olur. :)

merhaba gürkan şöyle söyleyeym.otobüslerin otogara döndüğü tam otogar hizasında yine bir dörtyol var.sanırım yahya kaptan girişindeki dörtyoldan bir sonraki dörtyol.yoldan karşıya(bekirpaşa istikametine) girince yolun sonunda hemen sağda .şahin bisiklet var.(solda başka bir bisikletçi var onunla karıştırma).gogle earth hiç kullanmadığım için işaretleyebileceğimi sanmıyorum.oradan herhangi birine sorsan hemen gösterirler.bisikletçinin çok yakınında BİM var o şekildede bulabilirsin.

otogardaki trafik lambalarından (otogar yönünden gelerek ) tam karşıya geçiyorsunuz ( şimdiki yeni kandıra yolunu yani) yol ikiye ayrılıyor sağ tarafı takip ediyorsunuz eski kandıra yoluna çıkıyor yola çıkar çıkmaz sağ tarafa dönerseniz şahin bisiklet tabelasını görürsünüz!

• Beğen
Tepkiler: Bora Borahan
yarın da tur yoksa ben yuvacık barajının ordan akıcam artık toprak yollara doğru tek başıma.sonra başıma bişey gelir pişmanlık duyarsınız nie yanlız bıraktım diye:Dbenden söylemesi ben gidiyorum artık:)

alperen haftaya. hafta içi antrenmana devam et, hafta sonu zorlanma. selamlar

soner naptınız, nereye gittiniz?

Kocaeli MTB parkuru Umuttepe Kent Ormanın içerisinde imiş.

Bu parkura giden, ya da parkur hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba?
Özel olarak yarışlar için mi yapıldı? Yoksa hali hazırda bulunan patikalar mı değerlendirildi?

Engebe durumu nedir?

Önümüzdeki günlerde bu parkuru görmek için umuttepeye bisikletimle bir tur yapmayı istiyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa buradan haberleşebiliriz.

Geri