Scudo Sports

Kocaeli

Eyvallah Fatih yokuşlarda ayak bağı olduk arada kusura bakma. Bir dahaki tura çalışıp katılacağım :)

Bu arada bu fotolar aslından daha güzel çıkmış. Fotolara bakıp ben buralardan ne zaman geçtim dedirtti ilk anda.

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Scudo
hakancım kendini yalnız hissetme geçen gün fatihle adapazarına gittik ben yarıyolda kaldığım gibi birde kustum.fatih dostum bu aralar insanüstü bir performans sergiliyor.yada biz biz bittik:eek:

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs085.snc3/15311_1353711175163_1602933448_858933_7265560_n.jpg

*Genel Etrkinliğimiz Tüm illerde aynı gün ve saatte..

''Dikkat Bisiklet Çıkabilir'' Trafik Haftası Bisiklet Gezisi ile amacımız trafikte bisikletlilerin de yerinin olduğu mesajını vermek.

Çevreci bir ulaşım aracı olan bisikletle trafikte yer alarak kentimizin hava kalitesini korumak, hareket ederek sağlığımızı korumak, tasarruf edebilmek ve karbon salınımını azaltmak için, bisiklet kullandığımızı, trafiğin ortağı olduğumuzu ve bisikletin bir taşıt olduğunu hatırlatmak için düzenlediğimiz trafik haftası etkinliğimiz Bisikletliler Derneğinin Türkiye genelinde temsilciliklerimizin bulunduğu otuz il ve ilçede aynı gün ve saatte yapılacaktır.

Trafikte ''biz de varız '' diyorsanız lütfen bu tura katılın !

Haydi Kocaeli Bekliyoruz.:)

bir mani çıkmazsa bu etkinliğe katılmayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@Nuri Kongur

ben de katılabilmeyi istiyordum lakin o gün 16:00-00:00 çalışıyorum maalesef :(

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
bu aralar aranıza katılamadım maalesef. Son 1 aydır bisikleti bir kenara koydum. Yürüyoruz.

Geçen Cuma günü İzmit'ten Kerpe'ye yürüdük 2 arkadaş.

Sabah saat 5'te yola koyulduk izmitten akşamüstü 17:30'da Kerpe sahildeydik. Toplamda 1.5 saatlik molamız var diyebiliriz (su, yemek, Kandıra, ayakkabı kontrolü gibi). 10:30-11 saat durmadan tempolu yürüdük. Ortalama hızımız 4.5 km/h. civarındaydı sanırım.

@kalpe8

vallahi bravo hocam süpersiniz!belki 50 yıldır yürüyen yoktur bu mesafeyi:in:

• Beğen
@cedrick41
Vardır vardır çok daha fazlası da vardır :)

Ah Foça ahhhh....

• Beğen
@gurkan

likya yolunu yürümeyi planlıyoruz o yüzden yoğun yürüme antremanlarındayız. Asfaltta yürümek doğada, kırda bayırda yürümekten daha yoruyor. Ayağın bastığı yerin sert olmasından sanırım yere yeterli enerjiyi veremiyoruz o yüzden asfalt gibi sert yollarda kaslar daha kısa zamanda betonlaşıyor.

Bir süre sonra da yanımızdan geçen arabaların da sesleri çekilmez oluyor orası da ayrı.

Birleşmiş Milletler Gef Küçük destek programı çerçevesinde
Bisikletliler Derneği ve İzmit Belediyesinin proje ortağı olduğu,Bisiklet Trafik Eğitim Pisti açılışına tüm bisiklet severleri bekliyoruz.

12 Mayıs 2010 Çarşamba
Saat: 14:00
Yer: Yahya Kaptan
Hanımeli Kültür Merkezi içi
SDKM Karşısı-ArastaPark AVM yanı

Birleşmiş Milletler Gef Küçük destek programı çerçevesinde
Bisikletliler Derneği ve İzmit Belediyesinin proje ortağı olduğu,Bisiklet Trafik Eğitim Pisti açılışına tüm bisiklet severleri bekliyoruz.

12 Mayıs 2010 Çarşamba günü
Saat: 14:00
Yer: Yahya Kaptan
Hanımeli Kültür Merkezi

Saat 10:00
Yahya Kaptan Dernek Merkezinde Buluşuyoruz..Bisikletlerinizi alın ve gelin :eek:

Kocaeli Kitap Fuarı, 15 - 23 Mayıs 2010 tarihleri arasında kapılarını 2. kez kitapseverlere açıyor...

Her gün çeşitli konferansların, seminerlerin, söyleşilerin, panellerin, sergilerin, müzik dinletilerinin ve imza günlerinin düzenleneceği Kocaeli 2. Kitap Fuarı'na bu yıl 150'yi aşkın seçkin kurum katılıyor. Pek çok yayınevi ve STK'nın yanı sıra Kocaeli Üniversitesi de özgün panelleri ve sanat atölyeleri ile fuarda yer alacak.

KOCAELİ 2. KİTAP FUARI AÇILIŞI

Saat: 11:00
Konuk: Prof. Dr. İlber ORTAYLI ve Şair-Yazar Ruşen Hakkı
Düzenleyen: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yer: Kitap Fuarı Saloarı Girişi

(link)

BU SÖYLEŞİ KAÇMAZ..
Söyleşi
Saat: 13:00 – 14:00
Konuk: Prof. Dr. İlber Ortaylı
Düzenleyen: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi
Yer: Akçakoca Konferans Salonu

Murat İçlek:
Arkadaşlar yarın akşam 18:00 da Uğur Dershanesının yanında bulusularak Yumrukaya çeşmesının arka tarafındakı Gazıler dağına pedallayıcağız. Tum arkadasları beklıyorum uzuunn ve dik rampalar sızlerı beklıyor

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
13 haziran sabahi gebze e-5 ten tavsanli koyu ordan koy yolundan ballikayalara gidecegim..hareket saati olarak sabah 9 gibi dusunuyorum sonrasinda tavsanli koyunde kahvalti muhtemelen varis 10 gibi olacak( havanin ve yolun durumuna gore degisir)orda kahvalti yapip yola devam edecegim daha sonra da 11 gibi ballikayalarda olmayi dusunuyorum orada biraz gezinti yaptiktan sonra donmeyi dusunuyorum bana yolculukta eslik etmek isteyen arkadaslar olursa cok sevinirim...istanbul sakarya yalova gibi illerden gelen arkadaslari misafir edip karsilayabilirim harekt saatini katilima gore degistirebiliriz herkese bol pedallamalar diliyorum.....

Gebze-Ballikayalar Kanyon turuna katilacaklar listesi
1-Selcuk Yucel
2-Engin Yildiz
3-Onur Kahraman
4-Samet Ozdemir (belirsizligini koruyor)
5-Semih Doru
6-Murat Iclek

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs311.ash1/27735_1384543385949_1602933448_926765_4601015_n.jpg

Boğaz köprüsünden bisikletle geçişin hiç de kolay elde edilemediğini bilmenizi isterim.Büyük bir olay bu geçiş...Bunu kaçırmamanızı tavsiye ederim. Öyle her isteyen izin alıp geçemiyor.Bu derneğimizin büyük başarısıdır. Bu izinler için emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Başta Başkanımız Murat Suyabatmaz olmak üzere...
BOĞAZ KÖPRÜSÜNDEN GEÇİYORUZ !
Dernek Merkezimizin düzenlediği bu geziye Kocaeli temsilciliği olarak biz de katılıyoruz..

PAZAR SABAHI İZMİT OTOGARINDAN EN ERKEN ÇIKIŞ YAPAN OTOBÜS İLE YOLA ÇIKACAĞIZ.MUHTEMELEN 06:30 OTOBÜSÜ İLE GİDİLECEK.
BU ÖNEMLİ ORGANİZASYONDA BULUNMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KESİN SAYININ BELİRLENMESİ İÇİN BANA MESAJ YAZMALARINI VEYA MAİL ATMALARINI BEKLİYORUM.
OTOBÜSLERİN KAÇ BİSİKLETİ ALACAĞININ BELİRLENMESİ GEREKİYOR.

Dernek Forum sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

AYRICA ETKİNLİĞİ BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ EN SON GELİŞMELER ORADA AÇIKLANIYOR:
facebook
Bisikletliler Derneği Merkez

Geri