Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
hakikaten zor fatih kardeşim kışın vardiya arkadaşlarımla fabrika götürmüştü bizi otelin oraya otobüsle zor çıktıydık kayıyordu koca otobüs cesaretine hayran olmamak elde değil gerçekten takdir ederim yalnız arabayla git önce bir gör karar verirsende arabayı orda bırak öyle çık yukarı

yalnız bırakırmıyım seni o dağlarda fatihcim .deprem sel nükleer felaket olmazsa kesin geliyorum.:D ama dediğin gibi şu an itibariyle hergün antreman yapmak lazım

hergün antremanlık birşey yok arkadaşlar. zaten yavaş yavaş çıkacaksınız. rampa da çok dik değil. Yani rampayı kafaya takmazsanız yol geçiyor.

deneyin bence de ama en sıkıntılı zaman dönüş ve kenardan gideceğiniz için kar küreme araçlarının kenarlara attığı kar sebebi ile daralan yollar olacak. Yollar gerçekten kaygan oluyor bir saatten sonra ki siz o saatlerde dönüşe geçeceksiniz.

Şimdiden herkese kolay gelsin.

cumartesi hava tahminleri iyimser , az bulutlu açık gösteriyor. Gürkan da gelecek bu sefer. Rotayı hafiften konuşabiliriz artık. Sapanca yarım kaldı onu tamamlayabiliriz ya da başka teklifleri değerlendirelim. Çok geçe kalmayacağımız (16:00'ı geçmeyen) bir tur olursa katılabileceğim, akşam İstanbul' a gitmem gerekiyor.

@fatih71

16:30 da hava kararıyor, 11:30 civarı çıkmaya başlayacaklarını okudum. Ne kadar kar deneyimleri var bilemem ama güneş battıktan sonra buzlanma başlar. Çıkmak istiyorsanız 8:00 gibi çıkışa başlamak lazım. Yaz şartları gibi düşünmeyin, planlanandan çok daha yavaş çıkılabilir.

:eek: arkadaşlar, yorumlar hakikaten düşündürücü. ama mevcut şartlarda (kış olması, soğuk olması, gece zifiri karanlığa kalınacak olması, kar durumu) bu turu benim için hiç olmadığı kadar çekici hale getiriyor. ve hatta mutlaka zirve için grubu zorlayacağım. ucuz kahramanlık anlaşılsın istemem ama gerçekten tam benlik bi durum. kalpe dostumunda dediğiği gibi yavaş yavaş, sağdan sağdan süper çıkılır ve tek sorun iniş olur. grupla birlikte olunduğu sürece yolun nasıl geçtiğini hakkaten anlamıyor insan...

soner can dostum, maşukiyeye varışımızla ilgili detaylı görüşeceğiz...:in: :) ve yarın itibarıyle antrenmanlara başlıyoruz, arıycam seni

iniş de bir o kadar yavaş olacak. çıkacakları caydırmak için söylemiyorum ama işin ucunda kudu, Kudret abi var. Saat zaman fark etmez. :)

@thufir

isterseniz akmeşe tarafından adapazarı da yapar, ana yoldan döneriz. erken buluşmamız gerekir. Toplamda 100 km.lık parkur olur.

Sapanca derseniz o da olabilir.

:D 100 km gözümü korkutuyor ama, varım. baktım su kaynatıyorum başka metodlarla dönerim bende :D:in:
fatih, iyi hesapladıktan sonra olmaz diye bir şey yok. ama bahsettiğin gibi asıl endişelenecek durum iniş. hem rampa aşağı hemde bol bol viraj. ön teker bir kaysa ,allah korusun, hiç hoş olmayan sonuçlar doğurabilir. aslında yaşanacak tatmin duygusu şimdiden çok cezbedici ama kalpe8 inde belirttiği gibi iniş ve çıkış zamanlarını belki yeniden düşünmek lazım. özellikle buzlanmayı çok iyi hesaplamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
birisi su kaynatırsa yarıda keseriz. olmadı akmeşeden 10-15 kilometre ile kandıra yoluna çıkar parkuru kısaltırız (tam yokuşun tepesine, çubukluda mısırcıların oraya). anca beraber kanca beraber. maksat eğlence.

tabiiki yarın geliyorum.hava kararmadan turun bitmesi benim içinde iyi olur.ev biraz yujkarıda ve metrekareye 10 köpek düşen bisiklet düşmanı köpekler yüzünden gece gerilimli saatler yaşıyorum.buluşma yeri olarak benim için yine farketmeyecek.

En geniş katılımlı tur olacağa benziyor, Gürkan ve Kalpe8'de geliyor. Yanlız üçümüz bu hafta için bir özveri rica edeceğiz. Akşam üstü 3ümüzün de İstanbul'da olması gerekiyor. turu 14:00 gibi tamamlamamız önemli. Uykudan biraz feragat edip turdan feragat etmeyerek yarım kalan Sapanca turunu sabah erken çıkıp tamamlayalım son tura inat.

Sabah 08:00de İzmit buluşmalı olarak planlarsak çok iyi olacak biz üçümüz için. Buna göre

07:00'de Fatih ile ben Migros'da buluşuruz
07:30da Yuvacık sapağında Nuri Hoca katılır
08:00de Carrefour'da ekip tamamlanır

ok bana uyar. yuvacık sapağı değilde naila kafe yapalım benim sizlerle olan buluşma noktamı, orası daha müsait. sen ve fatih gelirken başiskelenin girişindeki efe tur ya da körfez kasabının orada köprünün altından lojmanların olduğu tarafa geçerseniz naila kafeye çok daha rahat varırsınız.
yemek olayını nasıl halledeceğiz.

@soner kulak

soner hocam, sana dazer şart görünüşe göre :D . dazer yerine 5-10 liraya alacağın ve bisikletin gidonuna paça bandıyla tutturabileceğin bir bastonda aynı işi görür aslında. insanlarda köpeklerde farklı sebeplerden saygı gösteriyor o zaman :D

@cedrick41

şenol kardeşim senin vardiya değişimin ne zaman yav. senda katılabilsen aramıza

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Geri