Scudo Sports

Kocaeli

Hakan kardeşim, geziye katıldım ama fotoğrafları görünce ben de mi bu gezideydim yahu demek geldi içimden. kareler çok güzel. megapikseli düşük olsa da görüntülediği yerler çok harika çıkmış. makinaya haksızlık etmeyelim , çekenin eline sağlık :) . bu arada dağ havası bana yaradı :D bir uykumu getirmiş temiz hava daha şimdi kalktım :D :D.
seninle tanıştığıma çok sevindim. en kısa sürede tekrarlamak dileğiyle.
hikaye içinde çok teşekkürler.

Scudo
fotoğrafları göremiyorum ama keyifli bir tur olduğuna eminim. öğlene kadar hava oldukça elverişliydi şansınıza. umarım hep beraber tekrarlarız, selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
@fatih71

inşallah, sen nasılsın fatih soğuk algınlığından bahsediyordun...

hafif bi hastalık başlangıcı gibiydi, sorun yok iyiyim şu anda ilerlemedi çok şükür. birazda diğer işlerim dolayısıylada katılamadım esasen.

durumun nasıl, yoruldunmu çok. tur sırasında değilde asıl akşam evde çıkıyo yorgunluk ortaya. geçen hafta da ben gidip gelmiştim yuvacık'a. karaaslana kadar gidip döndüm yalnız. ama akşam baya halsizdim. malesef antrenmanlar hep düzensiz kaldı. sadece hafta sonuna yükleniyoruz oda dengesiz oluyo tabi. kış, iş ve hava şartları malum:(

iyi olmana sevindim. valla yorgunluğa gelince eve gelince duş ve ardından doğru yatak. saat 13 den 17.30 a kadar deliksiz uyku. hakan ok gibiydi bana nazaran. içimdeki antreman yapma isteğini kamçıladı sağolsun :)

@thufir

ayaklarınıza sağlık arkadaşlar fotoğraf çeken ellerinizde dert görmesin her ne kadar fotoları göremesekte bir dahaki sefere nasip inşallah birlikte o fotoların karesi oluruz anılarda

@fatih71

geçmiş olsun fatih hocam geçenlerde banada oldu kollarım ayaklarım eklemlerim bitik motor bozuk bir halde idim 2gün sürdü çok şükür iyiyiz şimdi çok geçmiş olsun kolla kendini!;)

@cedrick41

inşallah şenol. fotoğraflar konusunda bende sıkıntı yok. senle fatihin yaşadığı sorunun kaynağı ne acaba?

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@Nuri Kongur

hocam tamamdır resimler gözüktü sanırım sitede bir problem var yada yüklenilen yerde bir problem vardı gayet güzel olmuş ayaklarınıza sağlık!

arkadaşlar merhaba,
cumartesi için bir plan var mı? yağmurlu yağmursuz ben her türlü fazla çok dik rampanın olmadığı atraksiyona varım. parkur seka park-naila kafe bile olur eğer isteyen varsa. önerilere açığım.
herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
bu haftasonu da güneş yüzünü pek göstermeyecek. Cumartesi bir ihtimal öğlene doğru hava açacak, yarın netleşir. Uzun soluklu olmayan bir tura gelirim diyen olursa yapabiliriz birşeyler.

@fatih71

Merhaba...
Bisikletliler Derneği İzmit Temsilciliği, Yahya Kaptan 'da Dernek şubesi olarak kullanılan ofis konteyner var.Ayrıca İzmit Bisikletliler Derneği olarak Face'de gurupları var,üye olursanız Bisikletliler Derneğinin tüm Türkiyedeki faailiyet ve çalışmalarını takip edebilirsiniz.www.bisikletliler.org 'a da üye olabilirsiniz.Ben de Adapazarı'nda Bisikletliler Derneği temsilciliği görevini üstlendim.Sevgiler...

hobaa... yettim! :D

bensiz nereye. her türlü hava yol ve deniz şartlarında varım. haftalardır stand-by'dayım, çarkları biraz çevirelim. kondüsyon seviyeleri nedir bilmiyorum ama benim durum vahim:( varmı fikri olan?

yada öncelikle biyerde buluşup o dakika kararlaştıralım ne dersiniz. bikaç öneri; kandıra yolu boyunca gidilebilir; sapanca'ya doğru basılabilir; kullar'dan girip suadiye-arslanbey olabilir, yuvacık da fena olmaz. varsa her türlü teklife de açığım. ;)

@Sibel Vancı

bilgilendirme için teşekkürler sibel hanım, aynı isimle bd'ye de üyeyim, her türlü aktiviteyi katılmasamda takip ediyorum. tekrar teşekkürler, saygılar...

@fatih71

hımm, kandıra yolu hariç hepsi bana uyar. kandıra yolu benim bacaklar için fazla dik rampalara sahip diye düşünüyorum.:eek: :) .

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Geri