Scudo Sports

Kocaeli

Evet arkadaşlar bugün itibariyle kişisel rekorumu 122 km. ile yapmış bulunuyorum, kılçıksız, eksiksiz. Gölcükten Adabazar'a gidip geldim. öğlen 12'den akşam 7'ye kadar. yokuş yok, iniş yok (çok ufak tefekler dışında) giderken arkamdan gaz veren rüzgar dönüşte karşımdan canıma okuyarak şartları eşitledi. Yorgun ve mutluyum. paylaşmasam çatlarım.

Kamyoncularla selamlaştık, bebelerle koşuştuk, meraklı gözlerle kesiştik, bide mavi bi corsa vardı 2 kere yanımdan geçti ve selamladı beni, bisiklet sever bi arkadaştı belli. belkide forumdandır dedim.

herkese selamlar.

Scudo
@fatih71

Hayırlı olsun, geçmiş olsun, daim olsun. Ne denir bilmiyorum, ama çok güzel yapmışsın, bugün havada güzeldi. :)

Yokuş yok demişsinde, yahu sürekli yokuşlar var o yolda, elbette bana yokuş var, herkese değil… :D Eğer bünye el verirse birde ben deneyeyim, neredeyse her hafta Adapazarı’na gidiyorum, bisikletle gitmek lazım. İzmit’ten Adapazarı’na kaç saat sürdü tam olarak? Birde hiç mola verdin mi?

@asortik

tabi tabi verdim, giderden de dönerkende ikişer kere durdum sanırım, ayaküstü duruklamalar hariç. tekerin döndüğü toplam süre beşbuçuk saat. molalar ve adapazarı çark caddesi dahil 7 saat diyelim.

ama dönüşüm iş çıkış saatine geldiğinden aşırı servis ve kamyon trafiği gerdi biraz.

tavsiye ederim tabi, deneye deneye geliştiriyo insan kendini, ama dönüş enerjini iyi ayarla bence kalma yolarda;)

ha şu farkın altını çizelim ben gölcükten gidip geldim, siz izmiti sormuşsunuz. izmitle arada +35-40 fark var bilgi...

• Beğen
Tepkiler: asortik
Selamlar,
Arkadaşlar 4.Ekim-Pazar günü Karamürsel-Denizçalı köyünde Aksa kupası bisiklet yarışları var. Ben 2 sene önce seyretmeye gitmiştim. Çok güzel bir yer.
Bu yıl pedallayarak gideceğim. Topçulardan sola dönülüp ufak bir rampayla:boese157: köye ulaşılıyor. Beraber pedallarız. Bana buradan, özelden, cepten v.s. ulaşın.
Yolunuz açık olsun...

@coşkun ayaz

davetin için teşekkür ederim çoşkun abi benimde hafta tatilim ama biraderim almanyadan geldi hasret daha ağır bastı şimdilik özlem gidereyim biraz kardeşimle :p

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
@fatih71

Rahatsızlığım geçmeye başladı, herhangi bir hafta sonu, güneşli bir gün olursa bende bisikletle gitmeyi deneyeceğim. Elbette sizin bu dönüş tüyonuzu göz önüne alırsak önceden otomobille gidip, orada bırakmakta fayda var, dönüşü yapamayabilirim. :)

Açıkçası benim gitmem biraz uzun sürecektir, çünkü kilo problemim var ve çabuk yoruluyorum, ama tahminimce sizin sürelerinize göre oranlarsam tahmini 4-5 saatte giderim. Ama denemezsem çatlarım, ya da denerken yolda çatlarım. :D

@coşkun ayaz

Bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Acaba çok yokuş var mı? Ya da kilolu birisi için bu turu tavsiye ediyor musunuz? :)

davetin için teşekkür ederim çoşkun abi benimde hafta tatilim ama biraderim almanyadan geldi hasret daha ağır bastı şimdilik özlem gidereyim biraz kardeşimle
Selamlar Şenol, Haklısın, başka bir geziye buluşuruz.

Bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Acaba çok yokuş var mı? Ya da kilolu birisi için bu turu tavsiye ediyor musunuz?

Selamlar Asortik (isminizi bilsem daha iyi olurdu)
Ben teşekkür ederim ilgilenmen bile önemli.
Yola gelince Yeniköy- Topcular arası 40 km. + 6 km Denizçalı köyüne rampa var. Dönüşüm tekrar bisikletle olacağına göre en az 100 km pedallanacak.
Kilodan çok kondisyon önemli.
Ben sabah 0730'da çıkıp 1000 gibi orada olmayı planlıyorum. Karar sizin.
Yolunuz açık olsun...

@coşkun ayaz

Merhabalar Coşkun Abi,

İlgilenmen bile önemli demişsiniz bi arkadaşa, ilgisiz kalınmış gibi oldu sanırım. :(
Aksine yazınızı okur okumaz "tüüüühhh" dedim, kaçırdık. Fazlasıyla ilgimi çeken bir organizasyonu ve sizinle pedallama fırsatını kaçırdığıma yanarak. Cevap da yazamadım ki mazeretlere sığınıyor gibi görünmeyelim diye. Ama malesef; bir sonraki gün (p.tesi) çıkacağım (bana göre) büyük yolculuğuma yorgun bir şekilde çıkmamak için sizinle gelemeyecek olmak inanın beni çok üzdü. Vallahi aklımda kaldı :(

Yine başka bir güne erteleyerek, size iyi yolculuklar ve iyi seyirler diliyorum, saygılar, selamlar...

@coşkun ayaz

Bilgilendirme için teşekkürler üstadım. Bu mesajınızı okuduktan sonra acaba yapabilir miyim diye kendi halimde ufak bir gece gezisi yaptım (Cuma gecesi). Açıkçası eve geldiğimde merdivenleri zor çıktım. Sanırım bu kondisyonum diplerde demek oluyor. :)

Bisiklet sürdüğün yol ne kadardı derseniz, Yahya Kaptan mevkiinden, Seka Park’a kadar… Öyle ahım şahım bir mesafede gitmedim yani, giderken Real yolundan eski gölcük yoluna doğru giden köprüye sürdüm, oradan alt yola geçip marinaya kadar sürdüm. Oradan Seka Park’a gittim ve aynı yollardan geri döndüm. Anlayacağınız çok kısa bir mesafe…

Sanırım bir süre bisiklet tepesinden zaman geçirmem gerekiyor, iyice hamlaşmışım. Birde Adapazarı’na bisikletle giderim diyordum, herhalde yarı yolda Acil Servis gelir beni alır. :)

Bu arada ben Ahmet Ümit…

@asortik

bende öyleydim cuma günü gölcüğe hiç mola vermeden gittim serkan arkadaşıma uğradım fatihi de arayacaktım ama içerdemi dışardamı (iş sebebi ile) bilemedim belki dinleniyordur diye rahatsız etmedim açıkçası ege salatası yiyip diyet kola mı içip biraz muhabbet ettikten sonra tekrar evime döndüm toplamda 52 km idi öyle fazla yorulmadım düz yolda fena değilim gibi de bayırlar beni yoruyor :D alışmak lazım galiba bayıra alışan düz yolda bayağı bir kopar sanırım :D

@cedrick41

Tebrikler. E daha ne olsun, o kadar aradan sonra ancak bu kadar olur bravo. çok sevindim.

Saat kaçta geldin acaba, 1730a kadar işteydim ama belkide şöyle kısa bi görüşebilirdik, neyse canımız sağolsun. turlayabilecek kadar olduğuna göre yakında bişeyler ayarlarız. selamlar kardeş...

ha bu arada gözün aydın abin gelmiş uzaklardan. onada selamlar...

öğlen ordaydım fatih gölcükten dönüşte kavaklı sahile indim dolaştım biraz hoşuma giden bir gezi oldu.
uzun bir aradan sonra gayet güzel oldu ana yola çıkınca şöyle bir zorladım kendimi 50 km hıza kadar çıktım ama uzun sürmedi kesildim hemen fazla yorulmadan 27-30 km ile seyir yapabiliyorum ama sol el bileğimde ağrı ve uyuşma oldu biraz merhemle sardım bugün bir şey kalmadı bende gene bisikletime bindiğim gibi bugünde 32 km kadar gezdim :D izmit,yahyakaptan,sahil,seka park'a gittim.
kardeşim geldi sağolasın aleyküm selam :)

öncelikle yaklaşık 3 aydır foruma üyeyim.izmitle ilgili bir organizasyon organizatör arıyorum.aramalarım sırasında iki isim dikkatimi sürekli çekti:)biri cedrick diğeri coşkun ayaz.geçenlerde gölcükte üniversite çıkışı coşkun abiyi gördüm.o kadar aşinayım.ben hep beraber organize bir grup kurup belli günler gezelim diyorum ve ilk adımı atıyorum.bu konuda özellikle cedrick arkadaşımdan yardım istiyorum.yada varsa böyle bir grup katılmak istiyorum.eğer destek olursanız benimle beraber bi kaç arkadaşım daha var.herkese saygı ve selamlar

@soner kulak

öncelikle hoşgeldin soner arkadaşım benim sorun vardiyalı çalışmam bu bir yere kadar asıl önemli olan yakında baba olacak olmam beni bu aralar kısıtlamaya başladı ama gezen arkadaşlar yokmu tabiki var çoşkun abim fatih arkadaşım nuri kongur arkadaşım ve izmitte bisikletliler derneğinden arkadaşlar var ara sıra fırsat buldukça bende katılmaya çalışıyorum ama vakit yaratmak benim için problem olmaya başladı sonraları neler olur (çocuk olunca) bilemem:D bisikletliler derneğinden arkadaşların adresi aşağıda yazılı linktedir irtibat kurabilirsin ismim Şenol düzenli olarak akşam turları ve hafta sonları gezerler bilgin olsun bugün seka kamp a gitmişlerdi mesela...
bisikletliler derneği izmit temsilcisi Şehnaz hanımdır
(link)
saygılar sevgiler izmit küçük yer görüşmek dileğiyle!

derneğin adını duyuyordum ama varlığından şüpheliydim.en kısa zamanda irtibata geçicem çocuk olunca zor tabii.şimdiden hayırlı olsun bu arada.bisiklet yüzünden bende çocuk olayını uzun bi süre erteliycğm gibi geliyo:)görüşmek dileğiyle selamlar.

@cedrick41

Artık her yere bisikletle gitmeye başladım bende, bütün motorlu taşıtları çıkardım listeden, çok uzun mesafeler olmadıkça bisikletle gidiyorum. Umarım sizin gibi alışabilirim, ne kadar sürecek bakalım.

Ama şimdide yaşadığım küçük bir sorun var, gittiğim yerlerde park problemi yaşıyorum. Aklım bisiklet çalınacak diye hep dışarıda… Kilit ile bulduğum güvenli bir yere bağlıyorum, ama 5 saniyelik işi var çalınması için, o sorunun üstesinden nasıl geleceğim bilmiyorum.

Mesela bugün son doktor kontrolüme gittim Özel Konak Hastanesine, döndüm döndüm bisikleti bağlayabileceğim yer bile bulamadım, en sonunda otoparktaki bir tabelaya bağladım, girdim içeri… Kontrolden çıkana kadar diken üstündeydim. :)

@soner kulak

Bekarlık sultanlık... :D

Bende var olan kulübü geçen günlerde yine bu sayfada öğrendim, bugün bisikletime atlayıp uğramayı düşünüyorum. Normalde Konak Hastanesine gittim, oradan geçecektim, ama yağmur çisemeye başlayınca eve dönmek zorunda kaldım.

Katılalım hep birlikte pedallarız.

Kocaeli Cölcük Bisiklet grubu büyümekte gibi, yeni arkadaslarda katilmakta, ortam güzel. Türkiye Hawalar Almanyaya karsi iyi Turlarinis da güzel geciyordur, Almanyada Derece 6° - 13° ve de Yamur dolasiile gid gide Kötülesiyor, Turlarda camurlanmadan gecmiyor. Son Yarislarada Hastalik olayin yüzündende katilamadim, yani seneye diyorum artik.
Serkan Mintaş, cedrick41, Nuri Kongur, Fatih71, Coşkun Abi ve beni taniyanlara Selamlar

Geri