Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
fatih ben beşiktaşa gideceğim, ,istersen senin için bikeandoutdoor a bakabilirim. başka bir şeye bakmayacaksan yol masrafından kurtulmuş olursun. bana hangi lastiği net olarak bildirmelisin yalnız, sonra bir karışıklık olmasın. bi gün bakamadım 3 sayfa yeni yazı olmuş yaw :) biz dünyalık meselesine çok daldık bide üstüne oruç, bisiklet çok mahzun kaldı evin önünde.

hocam sen burdamısın yav :) fatihin söylediği lastik maraton plus 26X1.75 +++ aps( 3 artılı koruma özelliği en iyi olan sanıyorum anti puncture systemli) fatihin dediği bu model
bunu sonradan gördüm daha pahalı ama bir fikrim yok bu lastik hakkında bilen varsa nasıl lastik açıklarsa sevinirim:p

şenol kardeşim, buraya takılıyorum ki olaydan tamamen kopmamış oluyorum. sabırla ramazanın bitmesini bekliyorum artık. o lastiklerin aynısı bikeandoutdoor da yok sanırım.
(link) bu en yakını galiba. bu lastik ıslak zeminde nasıldır acaba.

@cedrick41

Ciddi oranda bir ağırlık farkı var. Tabi bu da dayanıklılığı düşürmüştür.

Ben 1600km de henüz patlatamadım aldıklarımı, 30 küsür € ya almıştım şu an fiyatı çok iyi erdoğanlarda. Siparişi verirseniz en geç 2 gün içinde elinizde olur.

sağol gürkan hocam bu lastiklerin üzerinde koruma düzeyi (0 ,+,++,+++ şeklinde oluyor değilmi yanılmıyorsam maratonların) ben bu şekilde biliyorum yanılıyormuyum geçenlerde bir forumda okumuştum ordan aklımda kalmış senin lastikte bu şekilde sanırım

(link)

Lastiği buradan inceleyebilirsiniz dediğim gibi dayanıklılık ve koruma üst seviyede buna karşın ağırlık olarak da adedi 850-900gr seviyelerinde.(Yüksek bir rakam ama teker patlaması gibi dertlerle uğraşrımaz sizi) Asfaltta fazlasıyla akıcı, arazide ise yarışmıyorsanız sizi üzmez. Islak zeminde eğer yağmurun ilk anları değilse tutuş iyi , fakat su yere ilk değdiğinde tankla dahi girseniz dikkatli olmak da fayda var :) Kesinlikle sizi pişman etmeyecek bir lastik.

(link)

Burada bir arkadaşımızın güzel bir incelemesi bulunuyor.

teşekkürler gürkan hocam gerçekten iyiyimiş lastik rubena asfaltta iyi ama arazide böyle başarılı olacağını sanmam!

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
@cedrick41

Denemedim bilemiyorum ama lastiklerimi denediğimiz arazilerden birini sizinle paylaşayım.

Serindere kanyonu :)

http://www.bisikletsever.com/depo/serindere0509/24.jpg

http://www.bisikletsever.com/depo/serindere0509/19.jpg

@Nuri Kongur

nuri hocam bu lastik rubeneya çok yakın duruş olarak hemen hemen aynı desenler var üzerinde
(link)

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
@cedrick41

O lastik dişsiz "slick" tabir edilen salt asfalt lastiğidir. İzmit gibi bir yerde tavsiye edebileceğim bir lastik değil, sekapark fuar arasında gidip gelmiyorsanız :)

evet dişsiz olması arazi de kötü tutunma olmaz taşlar üzerinde kayar teker,rubena içinde aynı durum geçerlidir slick lastik sonuçta ama lastik patlamıyor oda ayrı güzellik 17 liraya çifti 34tl gez gez fiyata göre tatmin ediyor inan!

Belki bilgi olarak yararsa sislere Almanyada Testlerde en iyi MTB Tekeri zu an Schwalbeden Roket Ron, Türkiye yollari icin Schwalbeden Racing Ralph Tekerini tafsi ederim hem Aspfaltda ve aracide iyi bir Teker. Almanyada 24€ dan basliyor

arkadaşlar yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekürler.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@Volkan Akboga

bravo volkan hocam kutlarım seni başarıların devamını dilerim önerin içinde ayrıca teşekkür ederim!

Geri