Scudo Sports

Kocaeli

@gurkan

Merhabalar, evet bugün Hakan'ın önüne atlayıp durdurdum valla;) ayaküstü tanıştık biraz sohbet ettik, sizi de gördüm ama ters istikamette olduğunuzdan geç farkettim, sağlık olsun. tanışırız umarım yakında.

cihat'a sorum asfalt tekerleri konusunda olacaktı, izmit'te nerden alabiliriz diye soracaktım. Bugün şişman'a falan baktım 15 liraya vardı ne kadar güvenilir diye.

İlgineize teşekkürler en kısa zamanda görüşmek üzere

Scudo
@kalpe8

Hakan'ı bir durdurduk arkası sağlam çıktı doğrusu :)

Evet nihayet yakınlarımda bi arkadaşla tanışma fırsatı bulabildim. İnşallah gelecek turlarda buluşuruz, selamlar

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
gümüş ekmek fırınının orda izmit endüstri meslek lisesi yan tarfındaki caddede (çarşı tarafı) otopark var önünde bir bisikletçi var biraz çatlak :D orada vardı rubena aps(anti puncture system diken batmaz tabir ediliyor)reflektörlü 1.50 1.90x26jant vardı yanılmıyorsam yağmur oluklarıda var slick lastik 17tl idi ben kullanıyorum 1.90 lığı harika tavsiye ederim!
(link)

@cedrick41

Anlaşıldı merkez. hakikaten güzelmiş, resim başta göremedim sonradan açıldı, evet başarılı..

Bayram sonrası ekim başı Kdz.Ereğli'ye niyetim var. Düzce-Akçakoca üzerinden 2 günde tamamlamak niyetindeyim. Bir gece Düzce konaklamalı.

Havalar serinledi, sezonu yakışır şekilde değerlendirip kapatalım diyorum, inşallah bi aksilik çıkmazsa... Malup tamamen asfalt üzerinde olacağım, teker önemli. Dişlilerle zor olur sanırım. Hayır hiç yol lastiği kullanmadım, nasıldır tamda bilmiyorum. Sanırım faydası olacak.

@Volkan Akboga

volkan hocam nasıl oldu senin yarışlar iyimisin hoşmusun oralarda:eek:

• Beğen
hepinizi ozaman akmeşe turuna davet ediyorum bayramdan sonra konu açarım zamanı gelince

@kalpe8

alıntı fatih;Malup tamamen asfalt üzerinde olacağım, teker önemli. Dişlilerle zor olur sanırım. Hayır hiç yol lastiği kullanmadım, nasıldır tamda bilmiyorum. Sanırım faydası olacak.

fatih arkadaşımız mtb yol lastiği alacakmış acaba ne tür asfalt lastiği diyor tavsiye istiyor arkadaşımız!senin tavsiyenide sorayım dedim ben!izmittede varmıdır ayrıca bu önereceğin lastik!ben bunu önerdim;

gümüş ekmek fırınının orda izmit endüstri meslek lisesi yan tarfındaki caddede (çarşı tarafı) otopark var önünde bir bisikletçi var biraz çatlak :D orada vardı rubena aps(anti puncture system diken batmaz tabir ediliyor)reflektörlü 1.50 1.90x26jant vardı yanılmıyorsam yağmur oluklarıda var slick lastik 17tl idi ben kullanıyorum 1.90 lığı harika tavsiye ederim!
(link)

LASTİK OLARAK!

• Beğen
@kalpe8

Yol konusunda sorun yok, az çok gidecek yolumuzu buluyoruz çok şükür. :)

Lastik sormuştum, asfalt lastiği izmitte nereden buluruz diye. Ama sağolsun Şenol gerekli bilgiyi verdi, aradığımızı bulduk sanırım.

Teşekkürler...

yorumlar yapilmis zaten ben sadece gecmis tecrube ve fikirlerimi paylasayim.

valla lastik veya jant ucuz olabilir ancak uzun yol yapacaksaniz biraz daha kaliteli birsey tercih edebilirsiniz diye dusunuyorum. gerci rubena fena marka degildir ama alternatiflere de bakilirsa iyi olabilir eger zaman varsa. Ornegin Trek'in uzerinde bulunan Bontrager'lari cikartip amacima daha uygun ve forumlardan arastirarak Continental takmistim bundan onceki bisiklette. Cok farkliydi.

meslek lisesinin oradaki bisikletciye gitmedim ama izmitte bugune kadar gittigim 2 farkli bisikletcide bisikletimin canina okudular. Uzerine bir de akil verdiler. O yuzden tovbe etmistim gitmemeye cok acil birsey cikmadikca.

Yol konusuna gelince. bence forumda o taraflardaki arkadaslara yollari bir danisin. veya forumu bir arastirin.

Uzun bir tura çıkılacaksa, bu işte nam yapmıış bir lastik Schwalbe Marathon Plus olabilir. 1,75 olanı fazlasıyla işinizi görecektir.

(link)

@kalpe8

kalpe8 hocam teşekkür ederim tavsiyen için continentali bende duydum bu arada fatih gezerken gördüm swalbe maraton erdoğanda ana sayfada 29€ diyor bir bak istersen 26X1,75 yazmış sitedeki city mtb 26' olanlara bak maraton plus falan var yeni model 23,2€

Geri