Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@Volkan Akboga

inşallah birinci gelirsin volkan hocam sonuçları bekliyoruz!

izmitten yokmudur başka tanışmaya yemeğine katılmak isteyen.
Cuma akşamı gölcük snoppy pizza'da buluşalım. katılım arttıkça daha keyifli geçecek.
ve sanırım kesin sayıyı mekan sahibine önceden bildirmek faydalı olacak.

şu ana kadar katılanlar ;

Nuri Hocam
ben
Şenol (cedrick41)
Serkan (haliyle)
..... daha lütfen

izmit'ten yarın 6.30 civarında dolhpin centerin önünden şenolu araba ile alacağım. katılmak isteyenler için arabada daima yer var. izmitten katılmak isteyenlere duyurulur.

cihad (machoo) arkadaşımızda gelecek 18:30'da ncity'de olacak
alabilirmiyiz nuri hocam

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
arkadaşlar tanışma yemeğimiz gölcük snoopy pizzada yapılmış ve çok değerli iki arkadaşla forum dışında tanışmış oldum(fatih71,nuri kongur) ayrıca davetimizi kabul eden cihad(machoo) arkadaşıma ve mekan sahibi eski dostum serkan kardeşime çok teşekkür ederim gönül isterdi ki çoşkun ayaz abimizde katılsın geç haberi oldu sanırım hepinize bu güzel akşam için çok teşekkür ederim sağolun!

Cihat, sana nasıl ulaşabilirim dostum? özel mesajın kapalı malesef bişey gönderemiyorum, cebinide almamışım. Lastikle ilgili bişeyler soracağımda. Teknik danışman olmak kolay değil :) Yazımı okursan özelden bana ulaşırsan sevinirim, selamlar...

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@fatih71

Merhaba;

Bugün Hakanla karşılaşmışsınız sanırım yolda. Biz de 3 dk önce ayrılmıştık bisikletleri yıkatıp. Müsait bir zamanda tanışmak isteriz.

Soruyu buradan sorun isterseniz belki yardımcı olacak birileri çıkabilir.

İyi Akşamlar.

@Volkan Akboga

inşallah yarın siftah yapacam bir aksilik olmaz ise ilkin bisikletçiye gideceğim yamulan selemi düzelticeğim volkan hocam:)

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Geri