Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@mstdrsn

Gebzenin neresinde oturuyorsun?

selamun aleyküm arkadaşlar ben izmitteyim cumartesi sabah ezanla yola çıkıp bir gece çadır kampı yapıp pazar akşam geri dönmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum siteye yeni üye oldum acemiyim alışmaya çalışıyorum

hoşbulduk bana nereleri tavsiye edersiniz kandıra bayırını filan geçebilirim :) çadırımda var bir 2 günde artık yönlendirmeniz doğrultusunda gideyim istiyorum

Sevgili dostlar,

Uzunca bir süredir iş gerekleri dolayısıyla bölgede değildim. Kendim uzaklarda olsamda fırsat buldukça başlığı ve arkadaşların turlarını takip etmeye çalıştım. Tüm arkadaşları ve turlarımızı hakikaten çok özledim.

Malum, Ramazan ayının gelmesi ve sıcakların acımasızlığı sebebiyle bir süre daha tur organizasyonları pek mümkün görünmüyor. Ancak Ramazan sonunda (umuyorum ki havalarda o zamana kadar biraz daha serinler) hafta sonu organizasyonlarına tam gaz devam edeceğiz. Kondüsyonları sağlam tutma gereğini hatırlatmaya gerek yok herhalde ;)

Ayrıca ramazan çıkmadan geçen sene de yaptığımız gibi, iftar saati buluşma ve yemek teklif ediyorum. Yeri ve zamanı katılımcı arkadaşların sayısına ve durumlarına göre ortaklaşa kararlaştırılabilir. Katılmak isteyenler buradan bildirirlerse yer ve zamanı beraberce belirleriz. Geçen seneki buluşmamız hakikaten çok keyifli geçmişti, umarım bu sene daha fazla katılımla dahada keyifli geçer.

Tüm arkadaşlara gönül dolusu selamlar...

hoşgeldin Fatih.

Serindere civarının sıcak olmayacağını kestirsem Cumartesi gününe tur programlıyorum ama emin olamıyorum. O kadar yokuş çıkıp sonunda deniz seviyesine yakın bir sıcaklıkla karşılaşırsam perişan olurum.

ne dersiniz Yuvacık, Bahçecik'in tepeleri serin midir sizce?

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Geçtiğimiz ay İnönü'ye çıkmıştık, yükseklik falan banamısın demiyor çok sıcaktı :)

vageçtim zaten. sabah 7'de kalktım. yaprak kımıldamıyordu. yollarda düşüp kalacaz kimsenin haberi olmayacak valla :)

• Beğen
Tepkiler: Vancı Sibel
merhaba millet. ramazanı yarıladık. iftar olayında bir gelişme var mı?

bu arada, kullandığım gpstracking programı vasıtasıyla (link). gps logu yüklüyorsunuz ve çeşitli harita seçenekleriyle pedalladığınız parkuru webde harita şeklinde yayınlıyabiliyorsunuz. eğer fotoğraf çekmişseniz site onlarıda otomatik bir şekilde geoetiketini yapıp hem haritada nerelerde çekildiğini gösteriyor hemde fotoğrafları site üzerinden ücretsiz paylaşabiliyorsunuz.
fikriniz olması için kendi yaptığım parkurlara (link) bakabilirsiniz.
herkese selamlar.

nuri hocam iftar olayında bir gelişme yok çünkü öneri yok.o yüzden ilk öneriyi ben yapaym.mesela cuma veya cumartesi herkese uyar sanırım.yalnız buluşma yeri konusunda fikrim yok.onuda siz belirtin

@soner kulak

hımm. geçen sene gölcük snoopy pizzada yapmıştık. sahibi olan arkdaşta bisiklet sever birisi. hesapda fena değildi. benim gönlümde yuvacık baraj üstünde şelale başında yapmak var. serin serin. lakin orası pahalı bir çözüm olabilir. balık da , köfte de, muhlamada 10 lira. çay 5 lira idi yazbaşında gittiğimde. tahmini adam başı 20-25 lira gibi olur geliyor bana yuvacık şelale üstü. sekaparkta bir çözüm olabilir.

seka park daha uygun olur gibi geliyor.çünkü ben bayındırlıktan geleceğim için yol çok uzayacak.ama arkadaşların çoğu gölcük üzerinden gelecek ise çoğunluğa uyum sağlarım.ulaşım probleminide bir şekilde çözerim.kısaca bana her durum uyuyor.

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Geri