Scudo Sports

Kocaeli

yok kudret abi,ne fosili,rampada gördük o fosili :) ben ecel terleri dökerken,zirveyi tamamladın.iyi pedallar

Scudo
Sen bizi bile gömersin abi :D Fosil değil Cevhersin :) Allah uzun ömürler versin :in:

@Semih DORU

kudret abi sizinle tanısmak nasip olmadı ama murat kardeşimden duyduğuma göre bizim yaşimizdaki gençlere taş çikartirsiniz forumda sizi takip ediyorum kudret bey süper performasınız var kalın sağlıcakla

oh katılımcılar yavas yavas cogalıyor cok guzel gelısmeler bunlar bıde havalar bızden yana olsa kım tutar bızı Hava şu anda yagıslı arkadaslar bole devam ederse turu baska zamana kaydırcaz artık

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
ben de yol bilgisayarı ve t-shirt aldım netten salı günü. Yol bilgisayarını daha monte etmedim ama kitapçığını karşılaştırdım özellikleri çok iyi. Bu hafta ve gelecek hafta bana uymuyor malesef, ama sezonu açın siz hava çok müsait yarın.

@Onur Kahraman

Merhaba adaş :) Sedona borla fiyat performans olarak baya tutulan bi modelmiş; ama piyasada bulunmuyor sanırım. 2010 modeller de çıkmadı bitürlü... 1 ay içinde çıkar umarım. Whistle için ne düşünüyorsunuz?

Whistleda gayet guzel ama kullanıcısı cok olmadıgı ıcın performansı hakkında fazla bılgı alamıyoruz . Sedonanın kullanıcıları ise cok memnun . Whistle ın kadro cızımlerı cok harıka ozellıkle yenı baslıycak arkadasların tutkusu oluyor :)

@Murat İçlek

Bu haftasonu müsait değilim maalesef Murat. özel mesaj atamıyorum. msn adresin profilindeki adres mi?

@onur onur

Evet hocam profılımdekı adresı eklıyebılırsınız

şimdi dostlar şöyle düşündüm bu arada semih - ibrahim teşekkür ederim ama ben genede fosilim neyse
evet ben saat 10.00 gebze tren istasyonunda sizi beklerim güzergah şöyle düşündüm bu antraman olur tabi nisanda e-5 den giderek tavşanlıya çıkarız kuzeye doğru ordan yol ayrımı var ve demircilere sağ yan yoldan köseler
ordan güneye çerkeşli çevre yolundan dil ovasına e-5 den izmit kara yoluna
devamla atatürk caddesinden anadolu otoyoluna çıkarak ordan geldiğimiz yola doğru e-5 den gebze istikametine yöneliriz

@Onur Kahraman

evet arkadaslar onur'la ataturk heykelının oradan hareket etcez

fatihim geç oldu ama idare et:) vallaha bi gece önceden ürünler bitecek diye uyuyamadmdı:D aklnda olsun benim pztesi çarşambalarım boş ara bundan sonra :) bu hafta istanbuldayım o yüzden görüşemeyecez ama hava iyi sana iyi gezmeler

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
hakan bende yol bilgisayarı nabız saati ve daha ne bulduysam aldım.ama yol bilgisayarını daha takmadım pztesi takıcam zorlanırsan senden yardım alırım:in:

@soner kulak

soner nabız saatinde göğüse takılan aparat var mı? benimde niyetim vardı ama açıkçası yazılanlardan nabız için göğüs bandı yerine parmakla saate dokunmak gerekiyor gibi bir izlenim edindim.
millet güle güle kullanın aldığınız ekipmanları

nuri hocam saatte göğüse takılan aparat yok .parmakla saatteki sensörlere dukunulunca ölçüm yapıyor.ben daha tam anlayamadm çok ayrıntılı bir klavuzu var.ama göğüse takılan aparat olmadğı için tam randmanlı olmayacak gibi duruyo.

Geri