Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@onur onur

Oncelıkle foruma hosgeldınız Onur Bey .Sımdinin aluminyum kadro dağ bisikletleri yol bısıkletlerı gıbı kullanıslı olabılıyorlar çok yormuyorlar alıcagınız bısıkletın kg si 14 ü gecmesse sızın ıcın daha kullanıslı bı bısıklet olur.Almayı dusundugunuz bısıklet mutlaka tek amartısorlu olsun artı kıtlenebılır olursa tadına doyulmaz . Gebzenın zemın yapısına gorede 1.95 lik dış lastikler gayet idealdir. Köylere felan gıtmeyı dusunuyorsanız ( bunu bende cok ıstıyorum sıze yoldaşlık edebilirim :) ) yol bisikleti o zemınler ıcın hıc uygun degıl . Butcenız hakkında bıraz bılgı verırsenız sıze cok guzel modeller onerebılırım . Sağlıcakla kalın

sevgili arkadaşlar çarşamba günü tchibo"ya gittim .bi kaç ürün hariç bisikletle ilgili ne varsa aldım.özellikle forma ve eşofman ve spor atlet çok güzel ve fiyatlar çok uygun bitmeden kaçırmayın bence:in:

@soner kulak

gitmediğimizi ne biliyon? :D çarşamba bende ordaydım bütün gün de oralardaydım hatta. valla bileydim arardım...

yarına işim yok, ne diyosun yapalımmı bişeyler?? havada eeeh işte görünüyo:cool:

Gebze'li arkadaslarım yarın 9 .30 gibi hava guzel oldugu takdirde Mutlukent ve çevresını turlamayı planlıyorum Gebze merkezden yola cıkarak pedal basmaya baslıycam katılmak olan arkadaslar olursa beklerım :in:

İlk saglam deneyımım senle oldu Kudret abı KARTEPE maceramızla basladı bisiklet sevdamız senle sevmıs senle tanımıs oldum bısıkletın guzellıgını bısıkletcının sıcak kanlı sohbetını cok sagol varol kudu baba Sen bana aşıladın bısıklet tutkusunu bende tum elımden geldıgı kadar arkadaslarıma aşılamaya calısıyorum :) :60: :dua: :dua:

Arkadaşlar Simgemiz Pazar gününe kadar hazırlanıyor Gebze Pedal grubu simgesine kavuşuyor :in: :in:

@Cemil Yılmaz

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler Cemil bey :in:

@Murat İçlek

Teşekkürler Murat. Bütçe olarak 700 tl ayırdım. Bu fiyata giriş seviyesi bi dağ bisikleti bulabilirim sanırım. 2. el de olabilir fakat bu konuda pek bilgili değilim.
Gerekli kondisyona ulaşabilirsem, sizlerle beraber pedal çevirmeyi ben de çok isterim.

merhaba onur abi.isimler aynı :) 700 tl bütçeye başlangıç için güzel bisikletler alınabilir.sedona borla,sedona 711,kron xc 500. yarın bende geliyorum murat abi :D kurulan grubumuz hayırlı olsun.1 gün içinde neler değişmiş :D bisiklet grubumuz olmuş.herkeze teşekkürler.özellikle kudret abi,murat abi.

@onur onur

Yarın hava guzel olursa onurla sızın tarafa dogru pedallıycaz eger vaktınız olursa gorusmek ısterız

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Yarın bende gelebilirim.

çarşı meydan.saati akşamda murat abiyle konuşur,buraya yazarım. :)

imza yinede güzel olmus emeğe saygı turun yarın sabah olması kötü oldu aksam olsa olmaz mı bende katılsam ?

@İbrahim Ozan

İbrahim kardeşim mecburen gunduz yapmak zorunda kaldım sanada bahsetmıstım işe baslıycam dıye o gerceklestı . 1 de iş yerıne gıtmem gerekıyor o yuzden sabah kendı capımda gezıler duzenlıycem guzergahı begenırsem her sabah antreman nıyetıne pedallıycam . Elimden gelse akşam yapardım senle pedallamanın tadına doyum olmuyor ama malum iş :(

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
@Onur Kahraman

ne demek onur ben yaşlı bir fosilim ben gidince bayrak sizde

:in: :in: :in: :in:

Geri