Scudo Sports

Kocaeli

2 ay içinde bomba kadro olucak.murat abi,semih abi,ben sıkı antreman programı uygulayacağız.

Scudo
Bugun İbrahim arkadasımızla bulustuk kısa bı Bayramoğlu - yelkenkaya ve darıca turu yaptık sert havaya ragmen gayet keyıflı bı gezı oldu yelkenkaya da bı kac foto cekıldık buyrun resımler

(link)

(link)

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
Turunuza katılmak isterdım ancak hafta içi müsait olmuyorum :D :D Hafta sonu pedallamak dileğiyle :D

bugun Çok güzel Geçti havanın sert olmasına rağmen. rampalarda zorlanmasakta rüzgarlarla baya bi boğuştuk keyif verici bir gezi olduğuna inanıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
bu arada aydın kardeşimin avatarında yanlıs tarih görmüyorsam Sedona yı tamamlamıs herhalde ?

Yok abi tamamlanmadı daha az kaldı.Nisanda vites grubu mayısta hidrolik set aldıkmık tamamdır.http://i1003.hizliresim.com/2010/3/11/44.jpg

İnşallah murat abi :)
Sağol ibrahim abi.:)

Tüm Gebze'li arkadaslarımıza hayırlı olsun Gebze Pedal Grubu kurulmuştur :in: Tüm Gebze'li genç - yaşlı -bay - bayan arkadaslarımızı aktivitelerde gormekden mutluluk duyarız :60: :60: :60:

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
Merhaba arkadaşlar. Ben de Mutlukentte oturuyorum. Bu civarda kullanabileceğim (yakındaki köylere geziler falan) türde bi bisiklet almak istiyorum. Dağ bisikleti mi ya da şehir bisikleti mi almalıyım sizce? Yaşım 32 ve kondisyon olarak pek iç açıcı durumda değilim:) Bu durumda hafif kadrolu bi bisiklet tercih etmeliyim sanırım... Bu konularda fazla bilgim yok. Sadece bu forumu takip ediyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geri