Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)
(link)(link)(link)

işte resimler.gece 4-5 kilometre turladık.yolun 4/2si düz yol,geri kalan,ıslak ve offroad yol. :) herkeze teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
aydın kardeşimin yorumuna katılıyorum güzel ama kısa bi turdu hepimiz için güzel geçti resimler için onur kardeşimize bize eşlik eden murat onur barıs semih ve dierlerine Tesekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
ooooo! gebze turu güzel olmuş. Geçtiğimiz 2 senede çok turladım fakat arkadaş bulmada sıkıntı yaşamıştım. Özellikle gebze köylerine turlar yaparsanız güzel olur... Geçen sene mutlukentin arka tarafında piknik yapılan bir alan vardı (lisenin karşısı hemen hemen), bu alanda yürüyüş yolu vardır(toprak). Antrenman turlarımı yapardım. Trafikten uzak güzel bir mekandır, tavsiye ederim.

:in: @Onur Kahraman

slm ben gebzeden hasan aydının küçüklük arkadasıyım sizin guruba girmeyi istiyorum alırsanız çok makbula gecer şimdi biachi war allah kısmet ederse yazına sedona borla toplamayı yada satın almayı düşünüyorum sizinle tura cıkmayı o kadar cok istiyorumki inş benide guruba alırsınız..

bende gebzenin yerlesiyim sultan orhan mah.bag.cad. meslek lisesinin karşısı buluşalım bir gün

hasan kardeşim hoşgeldin diyelim bu topiği takip edersen Gebzede toplandığımızda Sende bizlere katıla bilirsin...

En kısa zamanda tekrar bı gorusme duzenlerız topicden sızlere bıldırcem gunu saati saglıcakla kalın arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: Aydın US
Geri