Scudo Sports

Kocaeli

slm herkese bende bu siteye yeni üye oldum bisiklet kullanmayrm seviyrm ama bu aralar bisikletim yok yeni bisiklet bakıyrm nisan gibi almayı düsünyrm eger habersebilirsek nisanda sonra bende katılrm tur falan olursa.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Scudo
Kartepe'ye çıktım :) ama araçla. Bu cumartesi Kartepe'deydik fabrikadan geniş bir ekip ile...

http://i49.tinypic.com/143jeco.jpg

• Beğen
İskender ve Ali arkadaşlar foruma hoşgeldiniz. Havalar malum soğuk ve yağışlı gidiyor. Şöyle birazcık ısınsa ve müsait olsa mutlaka yollara çıkılacak. Eminim benim gibi herkesin canı kapalı mahallerde bulunmaktan fazlasıyla sıkılmıştır. Bu başlığı takip ederseniz önümüzdeki günlerde mutlaka tur duyuruları yapılacaktır. Sizleri de aramızda görmekten mutlu oluruz.

• Beğen
Evde oturup durmaktan sıkılarak ben de geçtiğimiz hafta sonunda kendimi dağlara vurdum (ama arabayla :)) Bu fotoğraf daha dün Yuvacık barajının üst taraflarında Kazandere civarlarında çekildi. Hemen yanıbaşımızda kış tüm güzelliğiyle yaşanıyor-muş.

http://img19.imageshack.us/img19/6271/grnt0275.jpg

Ama yolun asfalt olmayan kısımları çamur deniziydi ki pedallara zarar:Skull-175 Bisiklet turu için hiç uygun değildi. Belli bir mesafeden sonra tekerlerim uygun olmadığından arabayla bile devam edemedim. 800 m.den sonra yolar da karla kaplıydı. Ama yuvacık-aytepe bölgesi gerçekten harika. Uygun olan ilk zamanda gidelim derim, ama sanırım ancak karlar kalktıktan sonra olabilir.:(

Ama Kartepe'ye kesinlikle gidilebilir. Malum yolu asfalt. Biraz kondüsyon çalışmasından sonra mutlaka değerlendirilmeli. Ahh şu havalar...

• Beğen
@thufir

Güzeldi. Piste bisikletle gireceğim bir dahaki sefere :)

hava tahmini pazar 13 parçalı bulutluya döndü. Tek de olsam kısa bir tur yaparım bu durumda. Ama nerede çokluk orada bolluk. Var mı bana yoldaş?

(link)

(link)

Yuvacık (%20) ya da Karamürsel(%80) olabilir. Çok uzun ara verdik direk uzun tura çıkmayı planlamıyorum . Zemin de ıslak olacak çok erken çıkmamak gerek sabah . Katılıma göre farklı seçeneklere de uyarım.

önümüzdeki Günlerde darıca Gölcük turu yapıcam tek olmayı planlıyorum 1 günlük gezi olucak katılmak isteyenlere duyulur... gebzeli arkadaslarım

@İbrahim Ozan

hangı gun planlıyorsunuz katılabılırım size

havaların biraz daha ısınmasını bekliyorum gidilecek yol rotasını çizdim hazırlıklara başladım yarın sana bildiririm yol arkadası olarak katılırsan sevinirim murat kardeş

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
@İbrahim Ozan

tamam hocam beklıyorum sıze eşlik etmekden zevk duyarım gecenlerde tek gittim izmit yuvacık'a ama tem den gıtmıstım trafık zorlamıstı bu sefer sızın belırledıgınız guzergahdan gıderız

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
ilk bende düşündüm tem den gitmeyi biraz sakata biner die vaz geçtim Güzergah şöyle kalkıs istasyondan eskihisar ordan feribotla topcular altınova,karamürsel, halıdere derken değirmendere gölcük geri dönüsü yolda karar vercem :) hayırlısı ise

Gebzeden kimse yok herhalde tanışamak nasip olmadı bi

aydın kardeş olurmu yaf biz burda neciyiz ben okadar gebzenin sokaklarında caddelerinde o kadar gezdimki hiç raslamadım birinize :) yarın müsaitseniz 16.30 yada 17.00 da cumhuriyet meydanında bulusabiliriz murat kardes onur kardeş sizin içinde gecerlidir tabi bir işiniz yoksa bulusabiliriz...

@Aydın US

bugun bız anıl dıye bı arkadasımızlada tanıstık aksam saatlerınde 3 kişi mutlukentı turladık geldık musaıt olursanız cuma akşamı goruselım arkadaslar gebze meydanda ataturk heykelinin orada

• Beğen
bız Semıh'le cuma 6.30 da meydanda gorusucegız bı aksılık cıkmazsa beklerız herkesı arkadaslar

• Beğen
Geri