Scudo Sports

Kocaeli

Kocaeli Triatlon Kulübü (S2R Team) var. Bisiklet konusunda çok aktif. Başkan Harın Canbazoğlu.
Gebze, Çayırova, Darıca ve çevresi.

Teşekkür ediyorum ilk fırsatta bakacağım. Yeni taşındım tek başıma sürmeye çekiniyorum bir grupla surebilirsem çok hoş olur

Son düzenleme:
Scudo
İletişim bilgisi ekliyorum.

Teşekkür ediyorum ilk fırsatta bakacağım. Yeni taşındım tek başıma sürmeye çekiniyorum bir grupla surebilirsem çok hoş olur
Arkadaşlar merhabalar...

Ben Yüz Sür Koş Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Harun Canbazoğlu

Yaklaşık 8 senedir Gebze ve bölgesinde bisiklet sürüşleri ve bisiklet üzerine işler yapıyoruz...

Sizleride aramızda görmek en büyük isteğimiz.

Keyifli forumlar... ( İletişim: 05303574114 )
Gebze/Çayırova taraflarında bir bisiklet topluluğu var mı?

Başlıkta açtığım gibi tur yapacak arkadaşlar var mı? Bu ilçelerden yorumlara beklerim.

• Beğen
Tepkiler: tanertuna
İzmit merkezli kulüp var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
İzmit merkezli kulüp var mıdır?

Merhabalar, İzmit merkezden, Performans41 Yol Bisikleti grubu olarak genelde Symbol AVM Decathlon önünden her hafta sonu yol bisikleti antrenmanlarımız oluyor.
Rota bilgilerini, buluşma yeri ve saatini Strava hesabından ve instagram hesabından paylaşıyoruz. Sizi de bekleriz.

Strava : (link)
Instagram : performans41

gebze varsa yarın hava durumu düzgün olursa, saat 11-12 gibi gebze-izmit yapacağım

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
merhaba arkadaşlar bizlerin 2017 yılında kurmuş olduğumuz Kocaeli'nde bisiklet spor kulübümüz var Performans 41 bisiklet ve doğa sporları spor kulübü. Genellikle yol bisikleti antrenmanları yapmaktayız bu sene yol ve mtb antrenmanları olarak ayrı ayrı antrenmanlar ve yol turları düzenleyeceğiz. Kocaeli bölgesinde olan arkadaşları spor kulübümüze bekleriz . Sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.
✩PERFORMANS 41 kulübünün sosyal medya adresleri
✩ MEIL : performans41@gmail.com
✩ YOUTUBE : performans41
✩ INSTAGRAM : performans41
✩ FACEBOOK : performans41
✩ TWİTTER : performans41
✩ STRAVA : performans41

Selam gençler: Kartepeden kimler var?

Darıca sahili 7 km bisiklet yolu var Eskihisar a da bağlanıyor orayla beraber 9 km lik bir sahil gezintisi yapabilirsiniz
Öncelikle selam darıcada mi oturuyorsunuz ve dağ bisikleti hakkında bilginiz varsa öneri alabilir miyim? Ona göre soru soracam da
Selamlar herkese ben Kocaeli Darıca dan cem. Yaklaşık 3 senedir haftada 2 defa Yalova Eskihisar vb güzergahlar yapıyordum Salcano ng650 27.5 MTB sahibiyim. Bu sıra bakım için bisikleti komple söktüm fakat haftaya tekrardan yollarda olmayı planlıyorum. Gebze Darıca gruplari ile temasta olmak istiyorum varmı yardımcı olabilecek arkadaslar?
Mtb bisiklet hakkında piyasa bilgin varsa soru sorabilir miyim mtb bisiklet alıcam da öneri lazim ben de darıcada oturuyorum

Kocaeli Gölcük-Değirmendere' den selamlar yurttaşlar

• Beğen
Tepkiler: piskiletci67
Arkadaşlar kocaeli için whatsapp grubu var katılmak isteyenler mesaj atsın

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Geri