Scudo Sports

Kocaeli

Allah Rahmet Eğlesin, yakınlarına sabır versin. Bu tür haberleri gördükçe hem çok üzülüyorum hem de çok karamsar olarak tereddütler yaşıyorum. Zaman zaman D-100 karayolunu kullanmak durumunda kalıyorum özellikle bu bölgelerde gerçekten büyük tehlike.

Scudo
Merhaba forum ailesi aranıza yeni katıldım. Uzun zamandır bisikletim yoktu. Piyasaya bir bakayım dedim. Uçmuş vallahi. Trekking bisikleti almayı düşünüyorum. Aklımda Mosso Legarda 2121 veya 2124 var. daha önceki bisikletler-imde yoktu Ancak bisiklet kulüp turlarında kullanmak üzere ön amortisör ve hidrolik disk fren olmalı mı bu konuda pek karar veremedim.

@Melih Çolak

Peki ya önerebileceğiniz bisiklet sürmek için sahil olsun bisiklet yolu olsun yerler var mı? Örneğin fotoğrafınız da olan yer çok güzel bir yer :D acaba neresi orası Kocaeli de ise ? :)
Darıca sahili 7 km bisiklet yolu var Eskihisar a da bağlanıyor orayla beraber 9 km lik bir sahil gezintisi yapabilirsiniz

Gölcük Değirmendere (Kuruçeşme Mevkii) Halıdere Arası bisiklet ve yürüyüş yolunu da içeren Sahil Düzenleme Projesi’nde ilk kazma vuruldu. Ayrıntılar linkte.

(link)

E_zB_LQVIAISLTh

belki ilgilenen çıkar

• Beğen
Tepkiler: TuorElensar
Arkadaşlar merhabalar...

Ben Yüz Sür Koş Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Harun Canbazoğlu

Yaklaşık 8 senedir Gebze ve bölgesinde bisiklet sürüşleri ve bisiklet üzerine işler yapıyoruz...

Sizleride aramızda görmek en büyük isteğimiz.

Keyifli forumlar... ( İletişim: 05303574114 )

E_zB_LQVIAISLTh

belki ilgilenen çıkar

Geçen sene ormanya'da sürmüştüm çok güzel bir yer. Fakat pazar günleri çok kalabalık oluyor haftaici gitmekte fayda var.
Bu seneki etkinliğe katilamayacagim maalesef 🥺
Arkadaşlar merhabalar...

Ben Yüz Sür Koş Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Harun Canbazoğlu

Yaklaşık 8 senedir Gebze ve bölgesinde bisiklet sürüşleri ve bisiklet üzerine işler yapıyoruz...

Sizleride aramızda görmek en büyük isteğimiz.

Keyifli forumlar... ( İletişim: 05303574114 )

Harun bey İstanbul'da etkinliğimiz olursa dahil olmak isterim WhatsApp'tan numaramı gönderiyorum

Merhabalar ve hayırlı günler.

Siteye yeni üye oldum. Fakat uzun zamandır bisiklet konusunda kendimi geliştirmeye çalıştım, pedalladım.

Ve en sonunda düşüncem daha uç nokta olarak gördüğüm yol bisikleti alarak Türkiye turu planlamak oldu.
Yaz aylarına kadar kendimi uzun mesafelere adapte edip, yazın 15 20 gün boyunca Türkiyenin sahil kasabalarını ( Ege ve akdeniz ) gezmek istiyorum. Umarım Kocaeli'de benimle aynı şekilde planı olan arkadaşlarla tanışıp birlikte yola çıkabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Geçen sene ormanya'da sürmüştüm çok güzel bir yer. Fakat pazar günleri çok kalabalık oluyor haftaici gitmekte fayda var.
Bu seneki etkinliğe katilamayacagim maalesef 🥺

Harun bey İstanbul'da etkinliğimiz olursa dahil olmak isterim WhatsApp'tan numaramı gönderiyorum

Merhaba, Başkan (Harun) iş yoğunluğundan foruma pek giremiyor diye biliyorum.
SR2Team yeni yıl ile birlikte Kocaeli Triatlon Kulübü olarak yoluna devam ediyor.
Sosyal medya hesaplarından veya Başkanın verdiği cep telefonundan iletişime geçebilirsiniz.
Kulüp, gerek Kocaeli gerekse İstanbul bölgelerinde turlar düzenliyor. Ancak üyelik şartı gerekebilir.

Selamun aleykum golcukten.
Bisiklet sevenlere saygilar

Benim de tayin kocaeline çıktı ilçe belli değil bisiklet sürmek için nasıl bir yer acaba hiç bildiğim bir yer değil

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Benim de tayin kocaeline çıktı ilçe belli değil bisiklet sürmek için nasıl bir yer acaba hiç bildiğim bir yer değil
Hayirli olsun bende yabanci sayilirim ama basiskele sahil felan iyi ama kalabalik ormanya patkurlari guzel bence degerlendirilebilir 8km lik guzel patkuru var

Kobis Bisiklet istatistiklerine göre Türkiye'nin en çok bu sistemin kullanıldığı şehir. Yerleşim yerleri merkezde yüksek yerlerde olduğu için aslında bisiklete uygun değil ama yine de önceki yıllarda belediyenin teşvikiyle bisiklet şehirlerinden birisi sayılabilir. Ama kesintisiz yol çok yok. Bugün şehir merkezinde yürüyüş yolunda bisiklet yolundan gideyim dedim 15 kez fren yapıp yoldan çıkıp tekrar yola girmek zorunda kaldım. Seka Park falan daha rahat oluyor bisiklet için.

• Beğen
Tepkiler: emeritus
Kobis Bisiklet istatistiklerine göre Türkiye'nin en çok bu sistemin kullanıldığı şehir. Yerleşim yerleri merkezde yüksek yerlerde olduğu için aslında bisiklete uygun değil ama yine de önceki yıllarda belediyenin teşvikiyle bisiklet şehirlerinden birisi sayılabilir. Ama kesintisiz yol çok yok. Bugün şehir merkezinde yürüyüş yolunda bisiklet yolundan gideyim dedim 15 kez fren yapıp yoldan çıkıp tekrar yola girmek zorunda kaldım. Seka Park falan daha rahat oluyor bisiklet için.
Aynen kimse yolundan gitmiyor malesef bende yasadim ayni sikintiyi seka yolu biraz daha uzun gibi symbol avm ye kadar uzaniyor

Merhaba arkadaşlar,

İzmit'ten başlayarak uzak turlar yapmayı düşünüyorum. (Genellikle yayla, camp vb. etkilikler için)
Katılmak isteyen olur ise beklerim.

Dosyalar

• tumblr_e4a9a1edbb5033b3913523fcba0aabcf_0ea7e4ca_640.jpg
    tumblr_e4a9a1edbb5033b3913523fcba0aabcf_0ea7e4ca_640.jpg
    124,7 KB · Okunma: 19
  • tumblr_74883423353f8d1c081026e133419912_99d16be9_640.jpg
    tumblr_74883423353f8d1c081026e133419912_99d16be9_640.jpg
    38,5 KB · Okunma: 20
  • Beğen
Tepkiler: nhtpkl ve takcil
Merhabalar arkadaşlar. Dün itibariyle yıllar sonra bir bisikletim oldu. Öncelikle ufak şehir gezintileri yapıp sonrasında yakın yerlere sapanca gibi tur yapmayı düşünüyorum. Eşlik etmeyen isteyen olursa beklerim, herkese keyifli ve kazasız sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: oscak41 ve nhtpkl
Genel olarak asfaltta sürsem de bugün Gravel'in hakkını vermeye çalıştım :) Video işi biraz plansız oldu istediğim gibi olmasa da fena değil.

• Beğen
Tepkiler: hasan454
Gebze/Çayırova taraflarında bir bisiklet topluluğu var mı?

Gebze/Çayırova taraflarında bir bisiklet topluluğu var mı?

Kocaeli Triatlon Kulübü (S2R Team) var. Bisiklet konusunda çok aktif. Başkan Harın Canbazoğlu.
Gebze, Çayırova, Darıca ve çevresi.

Geri