Scudo Sports

Kocaeli

Merhaba bende Çayırovada öğretmenim iletişim halinde olduğunuz WhatsApp ya başka bir mecra varsa benide eklermisiniz ? etkinliklerden haberdar olmak için

Scudo
Merhabalar,
Başiskele de bisiklet tamircisi bilen var mı acaba?

Mars Bisiklet var yeni açılan, Karakolun oralarda bir yerde olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Zeynep U.
Mars bisikleti tavsiye ederim oldukça samimi bir ortam var. Oğuzhan abi (adını yanlış hatırlıyorsam affola. Abi diyorum ama gayet genç ve dinamik biri , yaşı benden büyük diye diyorum) bisikletiniz ile ilgilenirken size çeşitli tavsiyeler verebiliyor, güzel bir muhabbeti var. Fiyat açısından da makul buldum.

İzmit merkezden gidip geliyoruz, araçla evden alıp eve teslim de yapıyormuş, biz hem turlama hem bakım amaçlı kendimiz gitmiştik

• Beğen
Tepkiler: Zeynep U.
Selamlar herkese ben Kocaeli Darıca dan cem. Yaklaşık 3 senedir haftada 2 defa Yalova Eskihisar vb güzergahlar yapıyordum Salcano ng650 27.5 MTB sahibiyim. Bu sıra bakım için bisikleti komple söktüm fakat haftaya tekrardan yollarda olmayı planlıyorum. Gebze Darıca gruplari ile temasta olmak istiyorum varmı yardımcı olabilecek arkadaslar?

Selamlar bende İzmitteyim gruplara katılmak isterim

@cemakca88 merhaba, Gebze'deyim. Yeni başadım ama hafta bir iki tur atıyorum. Bazen Eskihisar tarafına gidiyorum bazen şehir içinde tur yapıyorum. Facebook grubu var Gebze'nin ama aktif ve faal değil, kimseyle tanışamadım maalesef.

Selamlar herkese. Yeni yil herkeein gonlunce olur insallah. Bende tekrardan bisiklet alarak pedallamaya geri dondum. Malesef bisiklet yoklugunda sahibinden sitesinde kron tx 150 sehir bisikleti modelini satin aldim. Fiyatlar cok yukselmis geldi bana her ne kadar isin icinde olmasamda. Korfezde ikamet etmekteyim. Yasaklar bitince haftasonu yasaklar devam ederkende 16 dan sonra pedallayacagim.

Merhaba. Aranıza yeni katıldım. Fazla uzun turlar değil de daha çok biraz arkadaş çevresi edinmek için buradayım. Darıca'da yaşıyorum. Çok güzel bir bisiklet yolu var sahilde. Var mıdır aramızda bu tarafta olup da sahil turu yapmak isteyen? :)

hala bu konuyu takip eden arkadaşlar var mı ben de gebzede oturuyorum mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz

Saat 11:00’e alınmış buluşma saati, çok da erken buluşmaya gerek yok :)

Tam olarak ne oluyor 19 mayıs bisiklet turu. Katılımı kimler sağlayabiliyor? Herkes katılabiliyor mu? Nereden nereye?

Tam olarak ne oluyor 19 mayıs bisiklet turu. Katılımı kimler sağlayabiliyor? Herkes katılabiliyor mu? Nereden nereye?
19 MAYIS SAAT 11.00’DA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan 19 Mayıs Bisiklet Turu, 19 Mayıs 2021 Çarşamba günü Saat 11.00’da gerçekleştirilecek. 19 Mayıs Bisiklet Turu'na Kocaeli’deki tüm bisiklet kulüplerinden yaklaşık 150 bisikletsever ve aynı zamanda Akademi Lise öğrencilerinden de 100 öğrencinin katılımıyla toplam 250 bisikletseverin katılımları bekleniyor. Kovid-19 önlemleri çerçevesinde yapılacak turda ayrıca vatandaşlar da bisiklet turuna katılabilecek. Ayrıca KOBİS kartı ile ücretsiz bisiklet alınabilecek.

GÜZERGÂHI BELLİ OLDU
19 Mayıs Çarşamba günü İzmit Kent Meydanı'nda başlayacak olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bisiklet turu güzergâhı da belli oldu. İzmit Kent Meydanı'ndan verilecek start ile şehir merkezinden devam ederek Sekapark Uçurtma Tepesinde bitirilmesi planlan Bisiklet Turu sırasıyla şu şekilde olacak. Rauf Orbay Sok. - Cumhuriyet Caddesi. – Cengiz Topel Caddesi. - Atatürk Bulvarı – Şehit Rafet Karacan Bulvarı- Demokrasi Caddesi - Akkavak Caddesi – Akasyalar Caddesi – Necip Fazıl Caddesi – Gazi Mustafa Kemal Bulvarı – Zincirlikuyu Caddesi – Turan Güneş Caddesi – İnönü Caddesi – Alemdar Caddesi – Hürriyet Caddesi - Ordu Evi istikameti D100 kara yoluna bağlanıp - Fabrika Caddesini takip ederek – Oramiral Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinden Seka Parktaki bitiş alanı.

Merhaba bende foruma yeni katıldım. Tilt 500 katlanır bisikletim var hafta içi sabah çok erken saatlerde arabaya atıp sahilde belirli günler antreman yapmaya başlamayı düşünüyorum. Henüz faliyete geçiremedim şu yağmurlu günler bitince yeni yapılan eskihisardaki bisiklet yolunda gidiş geliş yapmayı düşünüyorum. Olmadı pendikten başlayıp gidebildiğim kadar belirli bir tempoda sürüşler yapmayı düşünüyorum. Umarım katlanır bisiklet ile keyif alabilirim zira tam boy bisikleti arabaya sığdırmak olanaksız olacaktı. Bir de bu katlanırlar ile toplu taşımaya binebilmekte benim için artı bir özellik. Biraz kondisyonumu ilerletirsem bisiklet ile istanbul turu yapacağım. Seneye de bisiklet ile ege tarafına büyük bir tur düşünüyorum. Gerçi çok şeyler hayal ediyorum ama çok azını yapıyorum. Umarım aynı heyecanla devam ederim. Çok güzel bir hobi gerçekten. Umarım ülkemizde daha çok bisiklet yolu yapılır. Daha çok insan bisiklet sürer ve daha çok insan bisikletlilere karşı bilinç sahibi olur. Herkese iyi pedallamalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Merhaba ;

Konu aktif değil sanırım. Aranıza yeni katıldım Gebze'den.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Yok abi bunca hırsıza arsıza namussuza vicdansıza yer olan ülkede bize yer yok. Yollarda istenmiyoruz eziliyoruz öldürülüyoruz. Allah rahmet eylesin.

Geri