Scudo Sports

Kocaeli

@EternalPassnger başka bir şehire gittiğiniz zaman o tarz bisikletleri sürmek için onları kiralama sistemine sahip olmanız gerek. O da pratik bir şey değil. Yani 1TL atıp bisikleti almak gibi bir durum yok.

Keşke ülke genelinde bir kart yada kredi ve banka kartlarındaki temassız özellikle alabilsek.
@EternalPassnger Ülke genelindeki virüs durumdan dolayı çıkalamıyorum. Ama bisiklet bu durumda en kullanışlı bir araç. Çünkü bireysel sürüş var. Yürümektense bisiklet sürerek gitmek çok daha iyidir. Ama şu günlerde havalar hep gri pek güven veripte çıkılamıyor.

Scudo
Şu virüs belası bittikten sonra güzel bir tur düzenlemek lazım. Çok istiyorum güzel ve güvenebileceğim bir grup ile uzun bir tura çıkmak. Bence yapmalıyız. Virüsden dolayı dışarı bile çıkamıyorum ve her geçen gün daha da bir bisiklet sürme isteği bende artıyor. Diğer hesabıma giriş yapamadığım için yeni üyelik açmak zorunda kaldım bu yüzden konu açamadım tur ile alakalı. Eğer sizlerin de böyle bir niyeti varsa bir organizasyon düzenlemeli ve tura çıkmalıyız.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@EternalPassnger başka bir şehire gittiğiniz zaman o tarz bisikletleri sürmek için onları kiralama sistemine sahip olmanız gerek. O da pratik bir şey değil. Yani 1TL atıp bisikleti almak gibi bir durum yok.

Keşke ülke genelinde bir kart yada kredi ve banka kartlarındaki temassız özellikle alabilsek.
@EternalPassnger Ülke genelindeki virüs durumdan dolayı çıkalamıyorum. Ama bisiklet bu durumda en kullanışlı bir araç. Çünkü bireysel sürüş var. Yürümektense bisiklet sürerek gitmek çok daha iyidir. Ama şu günlerde havalar hep gri pek güven veripte çıkılamıyor.

Farklı şehirler de olsa bisiklet kiralama sistemleri (yerel otobüs kartları üzerine üyelik yapmadıysanız) genel olarak kredi kartı bilgileriniz ve telefon numaranız ile çalışıyor. Pratikte yaşadığım sorunlardan biri kiralama noktalarında bisiklet olmasına rağmen bozuk monitörlerden dolayı işlem yapamamak, biri de bisikletlerin kalitesinden ziyade kondisyonlarının sorunlu olabilmesi. Yoğun bakım olmadığından sanıyorum bu biraz kumar oluyor. Mesela İzmir'de aldığım bir bisiklet tamamen sorunsuzken, Alsancak sahilde aldığım başka bir bisiklet pas içindeydi, kullanmak mümkün olmadığıiçin iade etmek zorunda kaldım

Tabiki dediğiniz gibi temassız kartlarla daha donanımlı bisikletlere ulaşabildiğimiz bir sistem olsa çok daha iyi olacağını düşünüyorum

Evet Hangi Marka Model İstiyorsunuz.

@marsbisiklet başiskelenin buna cok ihtiyacı vardi gerçekten. tam olarak nerede dukkaniniz
Merhabalar ben 6 yaşından beri aktif bisiklet kullanan fakat son 1 yıldır biraz ara vermiş bir kardeşinizim. Henuz 16 yaşındayım. Karamursel'de yaşıyorum. Daha öncesinde Başiskele'de oturuyordum. Yuvacık'ın tepelerinde turluyordum birkaç arkadaşım ve bir ağabeyim ile. Karamursel'de ilgilenen abilerim kardeşlerim ablalarim eğer turlayacak birini arıyorsaniz şu virüs olaylarından sonra beni haberdar ederseniz cok mutlu olurum. Hepinize iyi forumlar...

@IbrahimC41 Bireysel olarak bisiklet sürülebilir aslında ama senin evden çıkma yasağın var değil, izinli olduğun zaman sürebilirsin. 6 saatfalan izniniz oluyor yeterde artar bile ama tutupta bisiklet yolunda değil tabiki. pek kimsenin olmadığı yollarda sür.

• Beğen
Tepkiler: IbrahimC41
@Taxonera Öneri için teşekkür ederim.

Arkadaşlar Merhaba,

Bugün itibariyle koli içerisinde Dahon Suv D6 bisikletimi teslim aldım. Gebze'de ikamet ediyorum. Daha önce Btwin katlanır bisikletim oldu fakat bir iki defa binip sattım. Vakit bulamamıştım. Artık satmayıp uzun süre bineceğim düşüncesi ile almışken Dahon alayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Pazar günleri yapılan tur vardı Arastaparkın oradan başlayan. Hala devam ediyor mu arkadaşlar. Yakın zamanda giden yada bilen var mı?

Kobidostan arkadaşlara sordum, benim de bayağı oldu gitmeyeli karantina sürecinde nedir durum tam bilmiyorum. Cevap gelince yazarım.

• Beğen
Tepkiler: FuBu
Teşekkürler.
Kaldırılmış o sürüş. Çarşamba akşam sürüşleri var ufaktan başladık onlara gel istersen. Geçen hafta Başiskeleye sürdük.

Kaldırılmış o sürüş. Çarşamba akşam sürüşleri var ufaktan başladık onlara gel istersen. Geçen hafta Başiskeleye sürdük.
Hadi ya yazık olmuş. Kaçırmayaya çalışırım. Nerde saat kaçta buluşuyorsunuz acaba? Yada WhatsApp grubu falan varsa dahil olma şansım var mı acaba?

Hadi ya yazık olmuş. Kaçırmayaya çalışırım. Nerde saat kaçta buluşuyorsunuz acaba? Yada WhatsApp grubu falan varsa dahil olma şansım var mı acaba?
Özelden numaranı atsana yarın yazayım gruba şimdi gece yarısını geçti. Bir de facebook sayfası etkinlik olarak yayınlıyor varsa hesabın oradan da takip edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: FuBu
İzmit belediyesi 2019'da Yeşil Yol Güzergahı diye bi proje yapmış.

1547714395_izmitte_60_kilometre.jpg

(link)

Bisikletle buralarda gidilecek güzel bir yer bilen var mı? Ben körfezde oturuyorum canım sıkıldığında falan izmite Gölcüğe çok rahat ve yorulmadan gidebiliyorum. Şöyle güzel bir rota ya da illaki git gör diyebileceğiniz bir yer var mı?
Not: kocaelindeki sahillerin hepsini gezdim ve kartepeye daha önceden çokça kez çıktım daha önceden görmediğim bir yere gitmek istiyorum.

Geri