Scudo Sports

Kocaeli

beyler bende bisiklet almak istiyorum ama ne alıcağımı daha kararlaştırmadım

Scudo
Cümleten selamın aleyküm arkadaşlar

Kocaeli Körfez civarında katlanır bisiklet kullanan varmı. Bende tern link A7 var bir hafta oldu alalı. Birebir sormak istediğim birşeyler var. Müsait bir zamanda görüşmek isterim

Selamun Aleykum arkadaşlar bende Gölcük` den katıldım foruma. Bisikleti seviyorum hafta sonları tek başına müsait oldukça Golcuk de tur atıyordum sonra sıkmaya başladı bende ise bisiklet le gidip gelmeye başladım iyi oldu, o kurtarıyor simdilik. Tur bisikletim var onunla ise gidip geliyorum. Simdi birde yol bisikleti aldım hafta sonları müsait oldukça takılabilirim size
2 çocuk var onlardan çok vakit kalmıyor ama fırsat yakaladıkça katılırım turlara.

(link)

Kan kanseri ile mücadele eden binlerce kişinin özellikle minik yavrularımızın hayata tutunma umudu olan kök hücre nakline dikkat çekmek ve farkındalık oluşturma amacıyla pedallarımızı Bursa'dan İzmit Kızılay Kan merkezi'ne doğru çeviriyoruz.
-Saat 07:00'da Bursa Kent Meydanından Hareket
-Rota sadece 140 km gidiş rotasıdır. Üç tüp kan verileceği için Otobüs ile dönülecek.
-Bizi İzmit Bisikletçi dostlarımızdan Gültekin Gülmez ve arkadaşları Seka Park'da karşılayacak karşılayacak.
Ön ve arka ışıklarımızı şarj etmeyi unutmayalım
*Yedek lastik, yama takımı, pompa, levye bulundurmak zorunludur.
*Yola çıkmadan önce lütfen bisikletimizin genel kontrolünü yapalım.

Son düzenleme:
Merhabalar, yakın zamanda bir Mosso Cavalier alarak ben de aranıza katıldım. Bilgi toplama anlamında forumun çok yardımı oldu . İzmit'te yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Bir diğer hobim de dünyanın farklı yerlerinde yetişen kahveleri denemek ve nitelikli demleme üzerine denemeler yapmak. İlgi duyan arkadaşlar haberdar ederse tanışma fırsatımız olur, kahve içer, bisiklet kullanırız. Herkese iyi sürüşler
Ufak bir taş attım umarım etkisi olur da canlanır konu :)

Merhabalar, yakın zamanda bir Mosso Cavalier alarak ben de aranıza katıldım. Bilgi toplama anlamında forumun çok yardımı oldu . İzmit'te yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim. Bir diğer hobim de dünyanın farklı yerlerinde yetişen kahveleri denemek ve nitelikli demleme üzerine denemeler yapmak. İlgi duyan arkadaşlar haberdar ederse tanışma fırsatımız olur, kahve içer, bisiklet kullanırız. Herkese iyi sürüşler
Ufak bir taş attım umarım etkisi olur da canlanır konu :)

Bisiklet dünyasına hoşgeldin diyelim öyleyse :). Bizim şehrin belirli bölgelerinden katilim sağlayan bir whatsapp grubumuz var her çeşit bisiklet kullanıcıları katılım sağlıyor. Gölcük ağırlıklı fakat izmit ten katılan arkadaşlarımız da var

Dilersen whatsapp davet linkinden katılabilirsin (link)

Tamamdır teşekkürler :)
Yol bisikletiyle size ayak uydurabilir miyim bilmiyorum ama fırsat olursa katılmak isterim

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Arkadaşlar izmit whatsapp grubu varsa katılmak isterim.İzmitte yaşıyorum.

motorlu taşıt sürücüleri aşırı görgüsüz ve cahil, kandıra yolunda izmite doğru bi yerde rampa aşağı yaklaşık 70 km hızla seyrederken, bunlardan biri yine arkadan malum sesleri çıkarıyodu (düt dıt dat), 30 km lik yolda 30 kişi rahatsız etti. (3-4 kişi)

motorlu taşıt sürücüleri aşırı görgüsüz ve cahil, kandıra yolunda izmite doğru bi yerde rampa aşağı yaklaşık 70 km hızla seyrederken, bunlardan biri yine arkadan malum sesleri çıkarıyodu (düt dıt dat), 30 km lik yolda 30 kişi rahatsız etti. (3-4 kişi)
70le gidiyorsan uyarı yapmışlardır... radar var o yolda... :)

@Noldor aynen ya, hatta bazıları aşırı samimi davranıyo, yanımdan geçerken azarlamalar, öfkeli bakışlarla el kol hareketleri falan : D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
buraya yazmayalı uzun zaman olmuş :) 4 ay önce sürmüştüm en son bisiklet önceleri nerdeyse hergün antreman yapardım ama şimdi yaş geçtikçe ve işler yoğun olunca işler değişiyor :) izmit'te genelde yazın cok olur bisikletçi bide çekirdek kadro vardır yaz,kış tur yapar örnek kobidos grubu şu belediyenin kobis bisikletlerine binenleri çok görüyorum ben daha hiç binmedim gerçi :)

Kendime bisiklet alana kadar ben de Kobis ile idare ettim, ağırlar, vites konusunda yetersizler ancak çok güzel bir imkan olduklarını düşünüyorum. Birkaç liraya saatlerce bisiklet kullanabiliyorsunuz üstelik taksiye biner gibi,istasyon bulduğunuz sürece yanınızda taşımanıza gerek yok. İzmir seyahatimde oranın Bisim adlı bisikletleriyle de Konak Alsancak turu yaptım, bambaşka bir şehire giderken sizi bekleyen bir bisiklet olduğunu bilmek harika bir duygu :)

Henüz turlara ve gruplara hakim değilim, malum gündem de araya girince bisiklet hevesimi aldığım söylenemez. Ancak gözüm yollarda, insanların kullandığı bisikletleri inceliyorum, fiyat ve kullanım tarzları değişiklik gösterse de bindiği bisiklete ve bu spora ilgisi olduğu için yola çıktığını hissettiğim insanlar çoğunlukta

Geri