Scudo Sports

Kocaeli

@keremkucuk041 ne yapıcan 1721 i pişman olursun 1724 al keyfine bak maddi durumun yoksa olunca al ama 1721 alma 21 vites yani 24vitesli olsun

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Scudo
Birkaç kişi daha sizinle aynı görüşte fikirler vermişti bana , o zaman bende öyle yapayim.

Dişli oranı , rampa çıkma kolayliğindan falan bahsetmişlerdi :) 1724'üde araştırayım teşekkürler.

izmitte bulamazsın ama internetten alıcan. İzmitte satan dünya göz has. arka sokaklarında taşpınar bisiklet var ama satmıyordu ben alırken 1721 vardı ama.

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@TaxoneraBüyük ihtimal Corelli Pierre 5.0 a karar verdim .

Zamanla geliştirmeler yaparız inşallah .

Taşpınar bisikletin adini cok duydum , Corellinin bayiside Dogukisla karsisinda Guven Motor'muş anlasabilirsek oradan alacagim .

Sabahki tura gelecek var mı :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değirmendere tarafındayım, Yol bisikletine geçtim. İstanbul'dan yeni taşındım, rota tavsiyelerinizi rica ediyorum. Ayrıca gruplara da katılmak isterim.

Merhabalar.
Biz Değirmendere Bisiklet Grubundan birkaç arkadaş 31.03.18 Cumartesi günü sapanca gölünde kamp yapacağız eğer katılmak isteyen olursa bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: samurusov ve C.Koc
Herkese selamlar,Gebze'deyim bende,şuan bisikletimi onarmalı ve yollara çıkmak için onarım ile ilgili bilgilenmek için hemde nacizane yakın çevre pedallaşlar ile tanışma fırsatım olması için geldim.İyi forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: imumutkilic
Merhaba, ben de yıllar sonra pedallamaya tekrar başlamış oldum. Bu arada izmitteyim.
Kondisyon yok henüz ama şehir içi turlara geriden de olsa katılırım :)

• Beğen
Tepkiler: irtemonogirt
Ben de yeni başladım. herkese selamlar. İzmitteyim, şu an ekipmanları toplamaya çalışıyorum. Şehiriçi turlara katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Overlokçu
Tekrar selamlar, eşimle birlikte yol bisikleti sürüşü için güvenli rotalar (Kocaeli içi) arıyoruz. Tek çıktığımda sorun olmuyor, Değirmendere - İzmit arası git gel yapıyorum, ancak eşim araçların yoğun olduğu yollara çıkmaya korkuyor. Arabamızda bisiklet taşıyıcımız var, uygun bölgeye kadar araçla gidebiliriz.
Araçların seyrek olduğu önerebileceğiniz bölgeleri paylaşabilir misiniz lütfen?

Merhaba ben de Kocaeli'ndeyim. Yaklaşık iki yıldır bisiklet kullanıyorum. Çaylak sayılırım
Arkadaşlar yazmışken sorayım :
Bisikletimi kullanırken seleden öne doğru kayıyorum ve kendimi sürekli geriye atmaya çalışıyorum bu sebepten.
Sizce sorun nerede?

Maşukiye-Kartepe olsa da yan yol yok ki yine kalabalık,zaten şu ara yaz mevsimi oralar ana baba günü. Maalesef E5 üzeri sürmeyi öğrenmek gerekiyor ya da anca tenha yerlerde binilir fikrimce.

Eğer eşiniz cesaretini toplayabilir de E5 çıkabilirse size katılmak isterim. Ben de bayanların olduğu gruplar bulmaya çalışıyorum ama ne yazık ki erkek çoğunlukta buralar :( Uzun yollara gitmek istiyorum fakat benim de yanımda birileri olmayınca cesaretim olmuyor,tek bayan olunca herkes bön bön bakıyor maalesef.

@irtemonogirt Şehnaz Hanım var Kocaeli Bisikletliler Derneği'nin başkanı sanırım, onlara katılabilirsiniz grupta birkaç bayan bisikletli var. Genellikle hafta sonları turlar düzenliyorlar.

Geri