Scudo Sports

Kocaeli

Aslında ülke ekonomisi açısından bizim bisiklet kullanımına daha çok ihtiyacımız var.
Çünkü dış ticaret açığımız fazla.
Ayrıca bisiklet arabadan daha ucuz.
Bisiklet yolları da ucuz.
Hal böyleyken..
Başta politikacılarımız olmak üzere bisiklete önem verilmeli ve onlarda kullanmalılar.

Haa 20.000-30.000 liralık en lüksünden de kullanabilirler.
Mahsuru yok..
:D:D:D

@Murat.Bagci

Konuya epey zamandır yazan olmamış. Ben hortlatayım. Önemli konu çünkü;

Münihte 13 km uzunluğunda ve 4 m genişliğinde hızlı bisiklet yolunu bu ay devreye almışlar.
Yolun %90'ında duraklama olmaksızın ulaşım mümkünmüş.

Günde 8000 kişi bu hattı kullanıyormuş. Darısı başımıza.:)

(link)

Alıntı:
(link)

Scudo
izmit her zaman ki gibi boş. normalde selam sabah yok. sosyal medyada da selam sabah yok. aylardır mesaj atan yok. yazık yazık

izmit her zaman ki gibi boş. normalde selam sabah yok. sosyal medyada da selam sabah yok. aylardır mesaj atan yok. yazık yazık

Ben burdayım abi ayarlayalım bir şeyler. Binmeyeli çok uzun zaman oldu.

Neredeyse her gün turluyorum. Değirmenderede oturuyorum olay bir mesaja bakıyor.

Biz grup kuruyoruz da bazı vatandaşlar motorsiklet e merak salıyor bazı vatandaşlar da küsüp ayrılıyor o yüzden bi türlü dikiş tutturamadık:islik:

yalakdereden selamlar :D

Varmı yol bisikleti kulllanan ? Yeni Antrenman arkadaşları olsa fena olmazdı :D

İzmit'teyim kaç zamandır sürmüyordum. Ufak ufak turlara başladım. Tura, gezintiye çıkan mesaj atar çağırırsa seve seve gelirim.

Bu havalar bana göre deyil kıyafetimde yok zaten evde tranierde takılıyorum
@Melih Çolak bana avans verirseniz p41 e gelmek isterim

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@erdal41
P41 için özkan biçici abi ile iletişime geçmeniz gerek başkan o
Konumunuz neresi acaba ?

• Beğen
Tepkiler: erdal41
@Melih Çolak kartepe ataevler aramak kolayda p41 hobi ekibi deyil haliyle hadi duralım dinlenelim yoktur sanırım, 30 ort altınada düşmüyorsa ben sekakampın ordan karşı şerite bariyerden atlayıp geçer dinlenir gelince size öyle katılırım :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
hocam selamlar :) selam veriyim izmitliyim ama manisa'da ögrenciyim bisikletimle manisa civarlarında pedallıyorum ancak yazın izmitte pedallıyorum

@erdal41
Ataevler mi aramız 10 dk hemen bende Köseköy
Melih çolak face yada ınstagram ekleyin tanışalım :) tanışma turu yaparız performans olayı basit aslında sürekli sürmek gerek hepsi bu

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
vardiyalı çalışıyorum. müsait olduğumda mtb ile uzun turlar yapabiliriz. yol bisiklet turlarımı p41 ile gerçekleştiriyorum. buraya çok az zaman ayırabiliyorum. facebook kullanmıyorum. tel:541 255 28 91 ulaşabilirsiniz. yaz - kış farketmez her zaman her yere çıkabiliriz...

@bisikletchi bu yaz karamürsel-iznik turu düzenlemeyi düşünüyorum katılırım derseniz numaramı özelden verebilirim

Bende şuan full susp. Shimal kullanıyorum . 1-2 aya Mosso legarda 1721 veya Carraro sportive 220 almayi düşünüyorum .
Aklimin bir yaninda da Corelli var :)

Önceden İzmit belediyesinin düzenlediği halk turlarina katiliyordum ama artık beni kesmiyor :) Kendi başıma daha uzun turlar yapmaya çalışıyorum .

Organizasyon olursa bende katilmak isterim .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Sinan Koç Sima tanıdık geldi aynı fakültedeyiz sanırım. Cumartesi Kübikin turları oluyor; çarşamba günleri rota belli olur genelde, duyurusu yapılır facebooktan.

Geri