Scudo Sports

Kocaeli

Bende arqpcesmedeyim 1 ay kadar aktif kullandim satmaya karar verdim

Scudo
Parkurun fotoğrafları varmı tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım. Bizimde amatör olarak 4 kişilik bir grubumuz var ama biz mtbler ile 15km 20km yuvacık gölcük kartepe gibi dağ rotalarında sürüyoruz.

bizimde 4 kişilik bir grubumuz var amatör sayılırız. 2kişi gölcük 1 kişi izmit otogar 1 kişide körfezden. Pazar günleri genelde müsait oluyoruz. Haber ederseniz böyle turlara bizlerde eşlik edebiliriz arada.

@Rainbow1442

Merhaba,

Körfez merkezde oturuyorum bende. Gerçekten bisiklet sürecek arkadaş bulmak çok zor. Körfezdeki arkadaşlarla bir ekip kurabiliriz. Whatsapp grubu falan.

Özelden mesaj atın Körfez - Kocaeli'deki bisiklet kullanan arkadaşlar. Bir whatsapp grubu kuralım. Beraber tur yaparız.

@saesfuaAsosyal bir halkı var izmitin.
Ne kurarsanız kurun fayda yok
Kafanıza yaşınıza göre 1 2kişi ile turlayın.
Whatsapp grubu falan hikaye
35 kişilik gruba dahildim. Aktif konuşan max10 kişi idi. Eh haliyle 10kişinin de vakitleri uymuyor ve tur falan olmuyordu. Çıktım sonra.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Taxonera

Merhaba,

Belki durum bundan farklı olur bu sefer. Zaten turları hafta sonu yaparız. Hafta içi herkes çalışıyor iş, okul v.s olmaz. Hafta sonu için ben kar yağmur v.s olmazsa kesin katılırım. En kötü sizinle beraber sürebiliriz hafta sonları size de uygunsa. İllaki katılan bir kaç kişi daha olur. Tek bisiklet sürmek gerçekten sıkıcı. Geçenlerde Körfez-Gölcük yaptım tek başıma. Giderken bir heyecan falan (ilk uzun yol yapışım) ama gelirken baya sıkıldım.

@saesfua

Merhaba,

Grubunuza katılabilirim. Özelden telefon numaramı gönderebilirim uygunsa.

Merhaba,

Kocaeli Körfez civarında olan bisiklet gruplarına katılabilirim. Whatsapp'dan iletişime geçebiliriz. Lütfen özel mesaj atın.

Yıl olmuş 2017 hatta o bile bitiyor. Girin bir vatsapp grubuna. Antreman tur neyse tek başınıza takılmayın:)

@mustafa ç

Döne döne o grubu arıyorum hocam bende :)

@OEmpire benim bildiğim aktif grup olarak kobidos var turcu gezgin tayfa herkes kişisel takılıyor bende dahil tek sürmek daha keyifli :koptum: 41 performans grubuda var ama yol bisikleti lazım oraya :) @mustafa ç değilmi mustafa abi :D

Bu Pazar tur yapacak var mı ?

Normal bende tek başına takılmayı sevenlerden olsam da :)

Bu forumda 118 sayfalık bir İzmit konusu mu vardı? o_O

Ben de çoğunlukla yalnız çıkıyorum, evli ve çocuklu olmak plan yapmaya engel çoğu zaman. Ama strava ve Facebook'ta Değirmendere Bisiklet Grubu'nu takip edebilirsiniz, az sayıda ama aktif arkadaşlar var.

@seomam

Ben Körfez'deyim Değirmendere'ye anca vapurla filan geçmek lazım o_O

@Taner James
En çok sevdiğim şey :) Gölcük'ten 60 evler ya da tütünçiftliğe turlayıp, sahilde bi iki atıştırıp varpurla karşıya geri dönüyorum.

Aslında sahil yolu çok güzel körcez boyunca, sadece TMO ve Mannesman fabrikaları sahil şeridini kesiyor. Onlar da olmasa %90 sahil - bisiklet yolundan Değirmendere'ye ulaşabilirsin. Denemen gerek, koy hedefine, geriye vapurla dönersin körfeze, tavsiye ederim.

@Melih ÇolakAma tek değil zira kimse kimse ile tanışmaya yeltenmez. Asosyal bir halkı var bu şehrin. Hatta birbirini tanıyanlar bile sosyalleşmek istemez.

İstisnalar hariç elbette...

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Taner James
@Melih Çolak

Tamam aklımda, olsun, peki şehir turu dediğiniz nedir? sahil kenarı filan mı? ben normalde şöyle yapıyorum:
Körfezden çıkıyorum, İzmit seka park, oradan İzmit şehir içi sonrasında yahyakaptanın oradaki bisiklet yoluna, oradan tekrar şehir içi, şehir içi filan
öyle belli bir rotam yok, kafama göre takılıyorum :)

@Taxonera

Haklısın. :)

Facebook kullanamıyorum o yüzden Değirmendere grubuna bakamadım. Bisiklet whatsapp gruplarına eklerseniz sevinirim. 0533 591 91 78

@saesfuaFazla foto yok saraylida parkur
3550dc6b577d511ba7104e5bf103ef03.jpg
da28466ae78347e75b5700f337b6c1f3.jpg

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@saesfuaParkur Saraylida facebook ta gaza geldik grubuna girersen orada hersey var [emoji5]

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri