Scudo Sports

Kocaeli

Bende Kocaeli/Başiskele'de yaşıyorum. 1 hafta içinde başlangıç için seçtiğim Mosso Wildfire 26 Jant V-Fren modeli bisikletim gelecek inşallah. Yuvacık çevresinde tur yapabileceğim kişiler varsa sevinirim :)

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Scudo
İznik turumuz yarın saat 5.00 itibariyle gerçekleştirilecektir kazasız belasız sürüşler temennisiyle yapalım der ve yatarım iyi geceler

Merhaba,

Bu hafta içinde kamp kandıra kefkende kamp yapmayı düşünüyorum, gelebilecek arkadaş var mıdır ?

@bisikletchiSelam

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mtbci arkadaşlar aranıyor antreman yapacak izmit civarı :)

@epsilon91
Değirmendere'den çıktık. Çınarcığın sonuna doğru düzlük ağaç altı bir yere attık.

Salcano XRS 040
2016 model
4000 km de
Sora set
Spd pedal ve ayakkabı
Suluk kafesi suluk
Arka ve ön teker 1000 km idare eder şeklinde yani kısaca bitmeye yakın diyebiliriz

1300 ₺ sizce uygun mudur ?
İşe gelip giderken kullanmayı düşünüyorum ve izin günlerimde ise İzmit merkezden
Kefken
Kerpe
Darıca
Değirmende
Karamürsel
Yalova
Sapanca
Maşukiye
Sakarya
Belki de Büyükada falan

Gibi yerlere giderim diye düşünüyorum

Sizce yol bisikleti almak ne kadar mantıklı ve yukarda özelliklerini saydığım bisiklet için o fiyat verilir mi ??

@Cerkesoqli

Yol bisikleti almak mantıklımı ?
şehir bisikletinden yola yeni gecmiş biri olarak söyliyeyim kesinlikle evet boyun sırt ağrıları gibi tereddüdlerim vardi bir iki turda alışıyo insan artık arabayı biraktım desem yeri var zor olsada alikahya yuvam tepesinde hastaneye işe ve izmit merkezedeki butun islerime bisiklet ile gidiyorum hic problem yok

bu biskklete bu para verilirmi ?
Hic bi fikrim yok :rolleyes:

@erdal41

Valla hocam bende onu düşünüyorum günlerdir karar veremiyorum
Mosso 730 tca veya 735 tiagra XRS 030 olanlarda gözüm var ama biraz daha beklemem gerekecek maddi açıdan veya gidip mosso cavalier 700 Claris mi alsam diyorum ama almışken de Claris alınır mı bilemiyorum :/

@Rainbow1442
Hocam bisikletimi alayım buyrun gelin İzmit e Sapanca ya falan gidebiliriz veya harikalar sahili Değirmendere de olabilir

kobidost bugun sapanca gol turu yapicakti ben is dolayisi ile yetisemedim oraya gidebilirsiniz bi dahaki ay yine aktiviteler olur tanismak icin iyi firsat

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@bisikletchiÖzelden mesaj atar mısınız

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar Eğer paylaşımımda bir sıkıntı var ise şimdiden Özür diliyorum hepinizden. Bulunduğumuz ilçedeki enduro veya downhill tarzı takılan arkadaslara ulaşmak amacı ile bu paylaşımı yapma gereği duydum KOCAELİ/GÖLCÜK de olan arkadaşlar kendi imkanlarımız ile yaptığımız Parkur dan hepinizin yararlanmasını istiyoruz amacımız hep birlikte daha iyi Parkur lar inşa etmek 1.5 km ye yakın bir Parkur yaptık daha fazlası da var lakin emek istiyor gelecek için birilerinin birsey yapması gerekiyor daha çok insan demek yaptırım gücü demek belediye 2.3 kisiyiz diye yardım etmiyor birlikten kuvvet doğar diyorum parkurun bir kısmını link olarak atıyorum bize yakın olan tüm bisiklet severleri bekliyoruz saygilarimla

(link)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Saraylı yamaçlarını iyi bilirim,el değmemiş doğası müthiştir.Emeğinize sağlık güzel bir iniş rotası gerçekten.Bu arada kaydı yapan Üzeyir arkadaşımız gayet performanslı bir bisikletçidir.O kullandığı karbon Giant downhill bisikletle düz yolda bizim gibi yolcularla 30 km./h ortalamayla eşlik ettiğine şahitim

• Beğen
Tepkiler: Biyenne
Üzeyir abi önderliğinde yapıyoruz onun azmi olmasa o Parkur olmazdı Çok güzel projemiz var ama 2.3 kişi ile zor inşallah 10 kişi gibi bir rakama ulaşırsak hayaller gerçek olucak gençlerin güzel bir mekanı olucak

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri