Scudo Sports

Kocaeli

@@AKTÜRK ALİ@ Hocam aslında beraber pedallamak çok isterdim fakat şuan güzel bir bisiklet alma arayışlarındayım. Çok az bir meblağ kaldı, onu da bir tamamlayayım inşallah. Sana kazasız belasız pedallamalar dostum. :)

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Scudo
@Ortega hocam kimkimsiniz ben de karamürselliyim belki tanırım

@Ortega
ahmet abi de dahil mi size

bu arada bu heybeyi önerir misiniz ? (link)

Evet ahmetlerle birlikteyim görsen tanırsın hasanda aramiza katiliyor senin tecrübelerin lazim

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@Ortega hasan abime bakıyorum bisiklet benim kuzenim

@Ortega abi iznik turuna katılıyosun dimi sen de

@Ortega aynen güzel olur bi de şey diyicem ben bagaj ve heybe almayı düşünüyorum çadırım var(3 kişik evolite)sen de var mı abi çadır

@silent_ship hocam sen de mi bizim gruptansın

Merhabalar, Temmuz ayında 2 kişi Kocaeli Körfez'den Balıkesir Erdek'e pedallamayı planlıyoruz. İlk kez şehirler arası bisiklet yolculuğuna çıkacağız. Özellikle güzergah ile ilgili ve kamp yerleri ile ilgili tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz. maps.jpg

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Bayram tatili içerisinde 2 gece İznik te kalınacak ise, duruma göre bende değirmendere den katılabilirim.

@notforheaven hocam bizim tur bayramdan sonraya ertelendi ama dilerseniz size uyan başka bi zamanda ayrı bir tur düzenleyebiliriz

@k. ahmet Gölcük te kavaklı tarafında bir bisikletçi olması lazım. İşçiliği fena değilmiş duyduğum kadarıyla. Ben her işimi kendim görmeye çalışıyorum ve bu zamana kadar akort gerekli olmadığından, kesin olarak şu kişi iyidir diyemem. Soruyu değirmendere bisiklet grubunun facebook sayfasında sorarsan yardımcı olacaklardır.

Gebzedeyim giant scr 1 var zaman zaman katılabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

531 792 89 05

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri