Scudo Sports

Kocaeli

Evet tutunciftlikten yan yola girip kısa bir süre d100 kenarını kullanıp 60 evler yan yola giriyorum. Oradan limanın oraya kadar gidip Kipa yan yol oradan plajyolu seka park şeklinde gidiyorum. Ama dönüşte akşam trafiği çok oluyor plajyolundan sonra kaskaldereye kadar.

Ballikayalar için en güzeli eski İstanbul yolundan gitmek sanırım. Aslında bazen d100 kenarından gidenler görüyorum da vızır vızır kamyonlar geçiyor Hereke tarafında yol daralıyor hiç gecmedim o tarafa bisikletle.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Eski istanbul yolu tırmanış ve uzun sürmez mi ki.... hem nereden o yola bağlanıcaz

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

Allah Rahmet Eylesin...

Whatsapp grubumuzun kurucu idi....

@Melih Çolak
Ya biz bir çoğumuz tanışmadık bile sadece 2 kişi ile 1 kere tura çıktı kerpye onlar daha çok üzüldü

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
pedal çevirmeye gönül vermiş tüm arkadaşlara selam...

nette dolaşırken rastladım foruma izmit merkezde oturuyorum.

salcano cıtyfun60 kullanıyorum ama standart halinden baya bir modifiye ettim.

izmit merkezde esnafım tanışmak isteyen arkadaşlar olursa beklerim iş yerime .( izmit merkez ikizli çeşme mevkii EMESREKLAM )

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
bisiklet yedek parçalarını max 10 tl kargo ile bizde gönderiyoruz. Bisikletforum üyelerine yakında kampanya yapıcaz neye ihtiyacınız varsa mesaj atabilirsiniz. Ona göre uygun fiyatlarla kampanya yapalım

(link)

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
@kasimpasabisiklet
Bu reklamın yönetimden haberi var mı böyle şeyler serbest mi?

Arkadaşlar merhaba adım Baki kocaelinde ikamet ediyorum.

Merhabalar Değirmendere Bisiklet Grubu olarak Kocaeli ve çevresine genellikle Pazar günleri turlar düzenlemekteyiz.Turlar çoğunlukla bol rampalı doğa ile iç içe olan yayla tepe şelale gibi yerlere yapılmakta. Turlarımıza katılmak isteyen arkadaşlar Facebook grubumuzdan veya Whatsapp grubumuzdan turlar hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Facebook Grubumuz:

(link)

07.05.17 Eriklitepe Tabiat Parkı turundan görüntüler

IMG-20170507-WA0004-01.jpeg

IMG-20170507-WA0007-01.jpeg

P_20170507_121051_BF-01.jpeg

P_20170507_142812-01.jpeg

Evim düzcede bende gebzede okuyorum elimde bianchi speed 8000 var bir kac ay icinde düzceye gidicem bisikletle gitmeyi düşünüyorum.ilk defa uzun bir tura çıkıcam.bu yuzden tavsiye isticektim bir de alternatif yol secenekleri falan ariyorum ama fazla bulamadim genelde e 5 uzerinden d100 karayolu var .160 km lik bir yolculuk sabah çıkıp aksam gece orda olmayı planladim.

Not: bir kac konu buldum forumda ama eski tarihli oldugu icin cevap almak zor .tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkur ederim.

Merhaba arkadaslar
İzmite yeni tasindim ve Bende dag bisikleti ile hafta sonlari izmit cikisli gezi yapan arkadaslara katilmak istiyorum.
Organizasyonlarinizdan haberdar ederseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Gebze'de tek başıma turlara çıkıyorum ama pek tadı çıkmıyor. Tur arkadaşı veya grubu arıyorum, bisikletim b'Twin 500.

Arkadaşlar okulların ve ramazanın sonlanmasını fırsat bilerek bayramın 2.veya 3. günü bisikletimle kocaeli karamürselden izniğe günübirlik bir tur düzenlemeyi düşünüyorum.turun içerisinde köfteci yusufta kahvaltı,gölde kısa da olsa yüzme,veya boyalıca kaplıcasına girme,tarihimiz açısından önemli olan kaleleri ziyaret gibi aktiviteler olacak şuanlık tekim ancak katılmak isteyen olursa konuya yazabilir veya özel mesaj da olabilir yaşıma bakmayın kondisyonum bu tur için gayet yeterli olucaktır diye düşünüyorum eğer katılmak isterseniz iletişime geçmeyi unutmayın buluşma noktası ve saati düzenler tura başlarız inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: Gölge Dağ
Arkadaşlar okulların ve ramazanın sonlanmasını fırsat bilerek bayramın 2.veya 3. günü bisikletimle kocaeli karamürselden izniğe günübirlik bir tur düzenlemeyi düşünüyorum.turun içerisinde köfteci yusufta kahvaltı,gölde kısa da olsa yüzme,veya boyalıca kaplıcasına girme,tarihimiz açısından önemli olan kaleleri ziyaret gibi aktiviteler olacak şuanlık tekim ancak katılmak isteyen olursa konuya yazabilir veya özel mesaj da olabilir yaşıma bakmayın kondisyonum bu tur için gayet yeterli olucaktır diye düşünüyorum eğer katılmak isterseniz iletişime geçmeyi unutmayın buluşma noktası ve saati düzenler tura başlarız inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: C.Koc ve erdal41
nobetci olmasaydim mutlaka gelmek isterdim ama bunu burda paylastiginiz icin teşekkür ler
devami olur ins

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@erdal41 inşallah hocam

abilerim dostlarım tura katılmak isteyen olursa turumuzu kamplı olarak ta yapabiliriz bende evolitenin 3 kişilik çadırı var ama ne yazık ki matım ve uyku tulumum sadece bir tane mevcut lütfen beni bu turda yalnız bırakmayın 2000 km falan sürdüm bu sene içerisinde ve hep tek tabanca takıldım artık çok canım sıkılmaya başladı katılımlarınızı bekliyorum tekrardan söylüyorum yaşıma bakıp bu velet o kadar yol gidemez turumuz zehir olur falan gibi fısıldamalar duymaya başladım :D :D sakın böyle düşünmeyin teşekkür ederim :DD

IMG_2130.JPG IMG_2129.JPG IMG_2125.JPG IMG_2143.JPG

altınova turundan dönerken dikkatimi çeken hem piknik hem de atık su tesisi olarak geçen bu yer dikkatimi çekti ve fotoğrafını çekmekten kendimi alıkoyamadım doğa gibisi yok :DIMG_2147.JPG

fotoğrafların sürekli yatay çıkmasınının teknik olarak sebebini bilmiyorum telefonumda düz olarak gözüküyor

derenin bulanık olmasının sebebi de yukarki rakımlarda yağmur yağıyor olmasıdır normalde buranın suyu çok berrak olur iznik turuna çıkan dostlarımız bilir :D

@Gölge Dağ arkadaşlar whatsapp grubunuza beni dahil edebilir misiniz telefonumu özelden atarım

Geri