Scudo Sports

Kocaeli

merhaba arkadaşlar ben dün yaptığım turda paşasuyu bölgesini keşfettim bulunduğu yer bana yakın izmit çayırköy barajı yolunu takiben kuzeyduğu yönüne hacıoğlu köyünü takiben patikadan tırmandım tırmandıkça manzara güzelleşti uçurumlar,mağara.su,diken derken normal yeni yapılmış mıcır yola çıktım o yoldan çubuklu köyüne pedalladım güzel tur idi inşallah birsonraki turda bu manzaraları birileri ile paylaşabiliriz

Scudo
kocaeli sakarya arası sonbahara dogru güzel bi tırmanış yapalım derim ben özellikle kartepeye gidebilirmiyiz. yeni bisiklet aldım kondisyon eksigim var biraz en yakın zamanda faaliyetlere baslayalım :):)

Bu pazar için bir plan yapar gideriz bir yerlere.

Coşkun hocam aklında gitmeyi planladığın bir yer var mı? Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun :) Yaş sayacında bir değişiklik görüyorum.

Yaa öyle oldu. Ağustos gelince değişim yaşadık. Sağolasın. Pazar günü için hangi cihete yollanırız bilmiyorum.
Bir haftadır pek bisiklete binememiştim. Dün Eşme'ye gittim geldim. Köseköy'den 20 gidiş 20 geliş iyi oluyor. Antrenman için güzel bir güzergah. Gitmeyen arkadaşlara tavsiye ederim. Yol genellikle düz ve hafif inişli çıkışlı olduğu için temponu kondisyonuna göre artırıp azaltman mümkün. Ayrıca geniş ve ayrılmış yol olduğundan bisiklet sürmek için ideal bir kenar yolu mevcut. Bir ara fotoğraflayıp foruma koyarım. Bugün de Köseköy-Kuruçeşme gidip geldim.
Herhalde perşembe cuma Bursa'da olurum. Dönünce de bir organizasyon yapılabilir.
Aklında bir yer varsa yaz da müzakere edelim.

Serindere yapalım mı? Menekşe yaylası demiyorum hiç, oraya başka zaman daha detaylı bir keşif için gideriz.

Serindere'deki trekking parkurundan devam edip tünelden geçerek Bursa sınırına doğru gidelim diyeceğim ama bunu yaparken Ethem de olsun daha planlı gidelim.Yine de serindere yapıp alabalık tesisine uğrayabiliriz.Şu tünele kadar olan kısıma da tırmanırız yemeğimizi yedikten sonra.

Zor olur yorulmayalım dersen Yuvajık barajının batı kıyısından ilerler Ethem ile benim avatardaki fotoğraftaki dereye ineriz.Piknik masaları var, yanımızda getirdiklerimizi yeriz veya 100 metre ötedeki alabalıkçıda yeriz.

bende gebzedenim,eylül ayında çok güzel bir organizasyonumuz var.bekliyoruz.cem sevin vede arkadaşları gelicek,kask takmak zorunlu,eskihisar turu yapılıcak.eylül ayı yaklaşınca iş kesinleşir.

@calbiyik03

ok. uzun zamandır nete girmiyordum.bu mesajı gördüğüme sevindim.harekete geçmek için ortak bir zaman belirleyelim.

@afrika_kaplani

Pazar günü için herhangi bir plan yapan var mı?

@gurkan

Kocaeli grubu buraları terketti sanırım. Hiç kimseden bir ses çıkmıyor.

@gurkan

hıh ses çıktı:D bu pazar turlayalım arkadaşlar nereyi istiyorsanız oraya gidelim

foruma bakamayacağım için 0538 443 69 25
ulaşın yağmurdan korkmayın tabi çamurluk varsa..:D

slm herkese gebzeden aranızdayım üye sayısı çok fazla olmayan bi forum sitesi arıyodum paylaşım yapabileceğim ve bişeyler öğrenebileceğim bi forum arıyodum ve buldum... aranızda olmakdan dolayı mutluyum...

@reddry

Her hafta sonu konaklamalı ya da günübirlik gezilere çıkılıyor. Geçen hafta Aytepe Soğuksu bölgesindeydik.

mayis ortasindan itibaren yeniden Izmitteyim. Hepberaber turlayalim.

Aranıza bende katılacağım, fakat aradığım bisikleti bulamama gibi bir durumla karşı karşıyayım. :D

Kocaeli'nde yaşayan bisikletçi arkadaşlara selamlar…

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Geri