Foruma yeni katıldım. Bir ara tanışmayı başarırız herhalde.
Yıllardır hayalini kurduğum Kartepe gezmesi var. Tabii bisikletim çalındığı için bugünlerde yaya oldum. Köseköy'de oturuyorum. Selamlar
Onaran memnun oldum. Maalesef tutturamadın. Tepecik Mahallesindeyim. )
Köseköy Endüstri Meslek Lisesinde edebiyat öğretmeniyim. Bisiklet marka model belirleme derdim var bu aralar. O sebeple elim kolum bağlandı. En yakın zamanda taşınmayı isterim.
Selamlar, İzmit'te bisiklet sevenlerin çoğalması çok güzel, memnun oldum.
Size tavsiyem Corratec veya Trek melez (hybrit) bisiklet almanız, bende dağ bisikleti var fakat çoğunlukla asfalt yolda bindiğimden, 28'' teker Trek Fx 7.5 almayı düşünüyorum.
MACHOO, coşkun ayaz
Teşekkür ederim, sağolun.
coşkun bey adaşım, 28'' ben de düşündüm ama dağ bayır geziler de yapmak istiyorum kafama göre arkadaşlar bulursam. Ayrıca artan kilom ve azalan performansım eşliğinde yol bisikleti bana biraz bol gelecek
Yarın veya pazar günü delta bilgisayara model bakmaya gideceğim. Dediğiniz gibi Corratec'ler benim de aklımı çeliyor. Bütçeyi zorlayabilirsek ya da gaza gelirsek olacak herhalde.
Sizlerle yollarda görüşmek isteriz.
Geçtiğimiz günlerde sahibinden.com'da bakınırken hesaplı marka ve modeller gördüm. Marka bazında arma yaptırabilirsiniz. Ama önce tavsiyem ölçülerinizi ve sıfır fiyatları tespit etmeniz.
kalpe8
Sabah trenle Kadıköy'e geçeceğim. Modelleri yerinde görmek istiyorum. 2 haftadır bisikletsizim. Zaten daha fazla dayanamam bisiklet görünce. 2. el zaten biraz güvensizlik veriyor, yeterince parçadan anlamıyorum çünkü. Ancak belli bir modele güvenip onunla gideceğiz.
kalpe8
Sağolasın. Sabah abimle Kadıköy'e gidip Delta, Velespit ve Kaçkar bisikleti dolaştık. Delta'da gayet hoş karşılandık. Bizimle ilgilenen arkadaş soğuk havada içimizi ısıtan çay ikramıyla da bizi memnun etti. Corratec'lerde gözüm kalmıştı. Ancak o an ellerinde X-Vert Expert vardı ve bütçemi biraz fazla zorladığı için alamadım. Velespit'te de bizle ilgilenen arkadaş sağolsun trek 3900 ve 28'' gezi bisikletlerini önerdi. Kararsız kaldım. Peşinden gittiğim Kaçkar'da Amoeba Hussar ve Scud'u gördüm. Amoeba tam bütçeme göreydi. Ancak bana uygun boyu olmadığı için vazgeçtim. Ve Scud'un hafifliği, görünümü ve üzerindeki ekipman hayli hoşuma gitti. Onu aldım.
Yarın ben de bir gezi düşünüyordum çarşıya ya da seka parka doğru. Görüşebilirsek turlayalım.
Telefonum: 0505 7190050
ismail adlı bi arkadaşla izmit atatürk bulvarında karşılaştım.bisikleti donanımlı idi merak ettim yaklaştım foruma üye olup olmadığını sordum .üye değildi fakat adresini istedi ve gezi tur organizasyonlarını sevdiğini ve katılmayı istediğini söyledi forumun adresini verdim katılırmı bilemem ama bu tür arkadaşlarla karşılaştığımızda onlara sırtımızı dönüp gitmeyelim. ancak bu şekilde sayımızı artırıp kaynaşabiliriz... herkese güvenli bol pedallar
MACHOO
Bu iyi olur gerçekten.
Okulda öğrencilerle çıkardığım dergiye de bisiklet sporuyla ilgili bir bölüm ayıracağım. Hatta imkan olursa Brisa Spor'un hocasıyla da bir görüşme yapmayı düşünüyorum. Malum sevdirmek kadar, tanıtmak, fırsatları göstermek lazım.
Bu arada kalpe8 ile Yuvam- Tıp Fakültesi-Kaynarca köyü-Yeşilova göleti-Yuvam istikametinde bugün 46 km'lik bir gezinti yaptık. Tabii benim Köseköy-Yuvam arası gidiş geliş 10 km'yi de eklemeliyim. Bir ara fırsat bulursam resimleri ekleyeceğim.
Forum olmasa o taraflara gidip oraları görmek mümkün olmayacaktı.
@jamesjoice
bölge bisiklet okulundan MEHMET BOZDEMİR bey size yardımcı olacaktır.kaza geçirmeden önce birlikte pedallıyorduk... antreman bölgeleri çoğunlukla izmit adapazarı ve kandıra yolu civarıdır.ATATÜRK spor salonundada kendisini bulabilirsiniz..