Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
Ben değilim diyim de arkadaş bizi dövmeden kurtalarım paçayı ! :D

Ama bu davranış çok doğru bir hareket. Bi gün kendisine ışık fırlatın görünmüyorsun diye :)

Birde Caddebostan - Kartal arası sahil yolunda (Bisiklet değil normal şeritte) bir arkadaş var. Neredeyse her akşam görüyorum (21.00 sonrası) Bisikleti'nde yazı bile yok, mat siyah tamamen. Kask ve forma simsiyah. Gündüz görsen başka bir bisikletçinin gölgesi sanırsın. Ama idmanlı. 45-50'nin altında gitmiyor. Bunu okuyorsa kendisine hayrına ışık verebilirim :)

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yaş 32 gecen yıl dan bu yana (iyi havalarda) sehir bisikletimle (carraro 330) tek başıma seka kamp ile izmit arasında turluyorum ikamet kartepe nöbet sistemi çalıştığım için vaktim genelde boş haber verirseniz etkinliklere gelmek isterim yanlız benim ortalamam 20-25 civarı :) amatör işi yani

@Melih Çolak atakent mah.

bu arada gittin mi bilmiyorum gerçi askere ama simdiden hayırlı teskereler bol sabırlar diliyorum umarım yüz yüze de tanışıp pedallamak nasip olur

@erdal41 6 ay önce geldim askerden :) atakent'e yakın sayılırım. atakent caminin orda bisikletçi abiler var 35 yaş üstü hepsi kadıoğlu soyadları tanırsınız belki.
inşallah neden olmasın :)

hayirli teskereler demek icin gec kalmisim
bende camiye cok yakin ikamet ediyorum malesef tanimiyorum gerci bisiklet konusunda kimseyi tanımıyorum zaten cok bi gecmisimde yok ama cok seviyorum

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@erdal41 zamanla tanırsınız pazar günleri halk turuna gidebilirsiniz 9 da arasta park yanında bulunan bisiklet eğitim pistinden start tur soununda kahvaltı veriliyor ücretsiz tanışma fırsatınız olur 70-80 kişi katılıyor tura :)

Buraya daha önce gitmiş olan varmı yol durumu nasıldır Tepecik köyünden sonra yürüme mesafesi vs?
Screenshot_2017-04-14-13-49-44.png

Kocaeli'de nereden uygun fiyatlı bisiklet alabilirim? Lütfen yardımcı olun.

@Melih Çolak ben gitmedim ama şöyle bi rota çıkarmıştım haritaya bakıp, bi gün deneyeceğim bisikletle
(link)

doğa yürüyüş rotası da varmış ama haritada göremedim bi türlü
(link)

@emeritus bende dün araştırdım biraz belli yoldan sonra yürüme mesafesi varmış resimdeki yerden daha kısa gibi geldi bana ama gidip denemek lazım :) yada mesafe aynı ama belli olmuyor
verdiğiniz site güzel ama harita rota paylaşılmamış
kayaüstü.png

• Beğen
Tepkiler: erdal41
İşe gidiş gelişlerde alternatif yol arıyorum ama yok. D100 de trafik ana baba günü oluıyor Körfez - İzmit arasında özelikle derince de baya zorluk yaşıyorum. Üst kısımdan bir yol yapılıyor denildi ama orası da baya yukarıda pek işime yaramıyor. şu fabrikalar olmasa Tütünçiftlik sahilden İzmite kadar sahilden bisikletle giderdik ne güzel.

@Emrah Özşahin
Derince liman sapağına kadar sıkıntı sanırım. Ordan alt yola kipa sapağından plajyoluna ordan sekapark gidebilirsiniz aslında.

Yeri gelmişken sormak istiyorum. Bizim ballıkayalar niyetimiz var. Nereye kadar sıkıntı yaşarız bu konuda bilgi verebilir misiniz.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri