Scudo Sports

Kocaeli

@Melih Çolak
Arkadaş karamürselden sanırım. 1 saatlik tur için 2 saat yol gel birde gidiş geliş gidiş daha iyi tur[emoji6]

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Scudo
@omur_ms
@silent_ship sıkılan var mı ;-)

Birazdan bir sorun olmaz ise Yahya Kaptan Yürüyüş Yoluna antrenmana çıkacağım. Eğer varsa birileri pedallayabiliriz.

@Taxonera bence sıkılan yoktur, varsa da kendisinden kaynaklanıyordur.

Başkanlık diye bir şey zaten grubumuzda yok ve grupta olan herkes bunu biliyor. Senin yazdığını da espiri olsun diye yazdığını herkes bilir.

Arkadaşlar whatsapp grubumuz 18 yaş üstü herkese açıktır.

18 yaş altındaki arkadaşları grubumuza almamamızın bir nedeni var. Şöyle ki; bir geziye, ufak bir tura gittiğimizde bu arkadaşlar ebeveynlerinden yazılı izin getirmek zorunda olacaklar. Aksi takdirde kimse bu arkadaşların sorumluluğunu almak istemez. Her şey yolunda iken sorun olmayabilir, ancak, işler ters gittiğinde, bir arkadaşımızın başına bir şey geldiğinde, anne babası; daha çocuğumuzun yaşı kaç ki siz geziye götürüyorsunuz, kaza yapmasına sebep oluyorsunuz vb şikayetlerde bulunabilir haklı olarak. Kimsenin sonradan başının ağrımasını istemediğimiz için 18 yaş altını kabul etmiyoruz.

Grubumuz tamamen amatör bir gruptur. Bisiklete binecek arkadaşlar gruba ne zaman, nerede bisiklet süreceklerini yazıyorlar, müsait olan kim varsa eşlik ediyor. Ufaktan gezilerimiz oluyor. Amaç, bisiklete binmek, yeni arkadaşlarla tanışmak, birazcık da stres atmak, hayatın monotonluğundan sıyrılmak. Ayrıca, teknik olarak da birbirimize yardımcı olmak.

İzmit'teki tüm 18 yaş üstü arkadaşlarımızı grubumuza bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
@Taxonera
özel mesaj attım yaş 37 tur bisikleti :)

Bu arada değirmenderede oturan özellikle tur bisikleti olan varmı :)

Değirmendere de Değirmendere bisiklet grubu var. bende Değirmendere bisiklet grubu nun aktif bir üyesiyim. Eğer doğayla iç içe, dağ yollarında sürüş yapmak, Kocaeli ve yakın illerde görülmesi gereken yerleri görmek kamp yapmak istiyorsanız sanırım biz Kocaeli de tekiz :)

@notforheaven
Mtb gurubunumu diyorsunuz eğer o ise bende üyeyim o gruba ama onların alayı mtb ci [emoji2] atlamayı zıplamayı seven arkadaşlar bizim bisiklet üstündeki lastiklerle onların girdiği yolun yanından geçer ancak [emoji2]

Tapatalk ile gönderildi...

sanberk , sinan , mustafa abi , baha vs değirmendereyi tanırım mangalı ve gezmeyi çok seveler :) gittikleri rotalar çok güzel gerçekten

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
@notforheaven
Benim whatsupp dan takip ettiğim arkadaşların hepsi öyle :) birde onların yaptıkları turlar genelde hep uzun sabah çıkıp akşam geliyorlar malum biz iş de sıkıntılı çok evde olamıyorum evde oluncada çocuklarada zaman ayırmam gerekiyor en fazla şöyle spor maksatlı 3-4 saat lik geziler bana daha uygun birdede akşam iş çıkışlarında sahilde turlayabileceğimiz çay içip iki sohbet edebileceğimiz değirmenderede arkadaş olursa diye yazdım ben yanlış anlayıp kızmayın bana sakın [emoji2]

Tapatalk ile gönderildi...

İzmit merkezde yol bisikleti arayan varsa bisikletimi satıyorum.
KOCAELİ İZMİT ve çevresi

TAKAS VE TAKSİTLİ FİYATI :4000TL

KTM STRADA 3000 105 SET

Yaşımın ilerlemesi ve rahatsızlığımdan dolayı satıyorum. Yol bisikleti olduğundan rahat edemeğim için satılıktır.

Çalışmayan hiçbir özelliği yok. Bi nevi garaj temizliği

İkinci el olduğu için çizik boya kalması vardır bol bol foto ekledim alacak arkadaş bunu bilerek alsın.

Takas için rahat konforlu akıcı katlanır bisiklet veya gazelle tarzı tur bisikleti olabilir. Üste parasını ödeneniz durumunda.

Gidondaki telefon tutucu verilmeyecek zaten işinize yaramaz..)

Boyum 185 kilo 98kg. benim için kullanımı kolay..

Teknik Özellikler

Kadro : 57 cm KTM Strada 3000 Alu.

Maşa : KTM Carbon f5

Vites : Shimano 105 5700 Series

Arka Değiştirici : Shimano 105 5700 Series

Ön Değiştirici : Shimano Ultegra 6700 Series

Dişli Oranı : Shimano (27-11) 105 (Seri Dışı)

Zincir : KMC PC 10-50

Ön Fren : Shimano 105 5700 Series

Arka Fren : Shimano 105 5700 Series

Jant : Giant P-R2

Lastik : Conti Grand Prix bitik

Gidon : PRO LT 42cm

Gidon Boğazı : Giant Connect 110 mm

Sele : Selle Italia X1

Sele Borusu : Ritchey PRO

Pedal : Shimano PD-M520

Ağırlık : 8,7 kg (Pedalsız

Fikir vermesi için bakınız….

strada 2000 sıfırı 1299 euro

Ekstralar:

-2adet mavic acsium race jant seti

-Bitwin trainer

-Cateye cy300 kol saatili kablosuz km, cadece speed nabız ölçer

Hediyeler:

resimde görünen aksesuarlar ve görünmeyenler.

göstergeli cift yönlü pompa

gidon sargısı (handlebar tape) turuncu renk

sigma far

kep

iç lastik

jant bantı

qr ve trainer için qr

suluk

trainer için dış lastık (yarık)

tchibo gözlük

Gidon ışıklı sonlandırıcı

Ve daha ne varsa bir nevi garaj temizliği

Dış lastik scwble Green gruad lastik ile degistirildi. yeni lastik ile 80km gidilmemiştir.
SORUNLARI
kullanımı etkileyen çizik ve hafif izler ve eski lastik de ufak yırtık.

Sahibinden kodu. 307165387

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Darıca, Gebze, Tuzla bölgelerinde hafta sonları tur-antreman yapmak isteyenler yazabilir, maksat toplu antreman-gezi-spor.

• Beğen
Tepkiler: muratokan ve Xc100
Her gece mi bilemiyorum ama gece vardiyasına gittiğim günlerde. Servis beklediğim zamanlarda siyahlar içinde güvenlik yeleği falan olmadan. Sele altında hap kadar kırmızı ışık ile istanbuldan ankara istikametine yol bisikleti ile sürüş yapan.
Geçen akşamki sürüş neydi anlamadım. Önünde büyük otobüs arkanda uzun dorseli tır sen aralarında sürüyorsun. Sen de yada onlarda en ufak bir hata olsa. Allah korusun...

Arkadaş trafiktesin ve gece biraz görünür ol.

Ondan sonra burada gene trafik kazası, gene bisikletliye çarpıldı v.s. gibi konular açılıyor.

[emoji3][emoji3][emoji3] bu iyiydi sabah sabah

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Geri