Scudo Sports

Kocaeli

Tur bisikletli olarak mutlaka bekliyoruz @GETzREADY

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Geçtiğimiz yazdan sonra bu döneme kadar şehir değişikliği ve iş nedeniyle bisiklete ve foruma ara vermiştim. Bir sonraki hafta İzmit'e geri döneceğim ve bisiklet turlarına da tekrar devam edeceğim kısmetse. Yeniden merhaba...

Temelli mi yoksa geçici mi geliyorsun. Bir grubumuza almıştık ama sonra çıktın. Gene istersen gsm no göndermen yeterli [emoji678]

Mtbciyim yahyakaptandayim yaaş 16 salı - perşembe - cuma - c.tesi - pazar aktif olarak pedallıyorum

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
@silent_ship
Selamlar,grubunuz hala aktifse PM'den yazar mısınız?

@YagizOnder grubumuz hala aktif, yaş kaç?

Neden sordum; "18 yaş altı arkadaşların gezilerimize katılması ebeveynlerinin iznine bağlı olacağından whatsapp grubumuza dahil olmaları pek anlamlı olmuyor."

@silent_ship
17...Fakat aile izni var.İmkan oldukça katılırım turlara,zaten ailem teşvik ediyor spora.

Performanssızları peki onları beklemiyor musunuz...

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
@Melih Çolak
Bütün bisikletler yolda gider [emoji57] [emoji57] [emoji57]

@Taxonera bütün bisikletler gider evet ama performans antremanında gitmez malasef elinizdeki bisiklet ile 30 ve üstü tempo verebilirim diyorsanız buyrun gelin

@Melih Çolak
25i görsem eyvallah derim... hızlar sizn olsun... keyifli sürüşler benim...

@silent_ship
hocam bende de cs 327 tur bisikleti var beni de grubunuza eklerseniz mutlu olurum

@@AKTÜRK ALİ@
18 yaş altı almıyoruz. Grubun ikinci başkanı olarak yazıyorum

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@Taxonera
Madem öyle seneye inşallah

@@AKTÜRK ALİ@ kardeşim izmitte birçok grup var onlara katılabilirsin pazar günleri halk turuna katılabilirsin 9 da start bisiklet eğitim pistinden ordaki gruplarla kaynaşabilirsin sen yeterki grup iste :)(,

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Geri