Scudo Sports

Kocaeli

@silent_ship aslında ulaşılabilirlik açısından iyi ama parkurun amacı birazda ulaşılmaz olsun. Tabi parkuru biraz daha yurtdışındakiler gibi kaliteli yapabilirsek süper olur. Ulaşıbilirlik amacıyla kent ormanında denemeler yapıp sonrasında aytepe taraflarına çok daha profesyonel parkurlara girişebiliriz. Böyle ağaçlardan iskeleler veya duvarlar felan gibi :)

@Taxonera işte o yollara :D

Scudo
Kocaeli Aktif Pedallar. Facebook grubunu herkesi bekleriz.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Taxonera whatsapp grubu varmı hocam. Birde daha çok grup üyelerinde mtb mi var.
@silent_ship whatsapp kullanıyor musun hocam

@profmillerson
Var da ben bıraktım ikisine de

Arkadaşlar ben de kartepede oturuyorum 31 yaşındayım adım havva trek allant Wsd bisikletim var klübü arastapark yanında demişiniz ama oralar baya değişti. Tur için birilerine burada nasıl ulaşıcaz? Bayan topluluk olması da önemli tabi

Bu arada bisikletim şehir + tur bisikleti

Güncel

Arkadaşlar merhaba. Ben de yakında İzmit'e taşınıyorum, bu konuya en son Aralık ayında mesaj yazılmış ama aktif birileri var mıdır Kocaeli ve ilçelerinde? Tanışmak isterim. :)

@melihbb ufak bir grubumuz var, whataapp grubu da var. Telefonunuzu özelden paylaşırsanız sizi ekleyebilirim grubumuza. Grup karşık, mtb, yol, şehir hepsinden kullanan arkadaşlar var.

merhaba arkadaşlar kocaeli için bisiklet gruplarını paylaşıyorum
performans odaklı grup : (link) (Performans 41 Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Derneği)
halk turu ve normal tur grubu : (link) (Kocaeli bisiklet il temsilcisi Mehmet hoca önderliğinde)
yine aynı şekilde tur grubu : (link) ( grup gizli ismi : ( KOBİDOS ) Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü )

her pazar günü halk turu oluyor 9 da arasta park yanında bisiklet eğitim pistinden start herkese bol pedallı günler :)
@melihbb @irtemonogirt

Whatsapp grubumuza 30yaş üstü tur yada şehir (mtb ve yol olmaz) bisiklet olan arkadaşlar aranmakta [emoji23][emoji23][emoji23]

• Beğen
Tepkiler: silent_ship
Selamlar,ben plajyolunda ikamet ediyorum,adım Uğur,31 yaşındayım,Sedona 350 ve Sedona Gusto kullanıyorum.

Geri