Scudo Sports

Kocaeli

Karamürsel e kadar gidebilirsiniz

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Tur kesinleşirse ben de duruma göre katılabilirim

Eğer havalar biraz açarsa İznik Gölü 'ne gidebiliriz.

Bugün hava yağışlı gibi,yarın için uygun.aklımda olanlardan biri de vapur ile Karamürsel yapıp bisiklet ile dönmek var.

Vapurla karamürsel e ordan da iznik gölüne gidilebilir ama dönüşte vapura yetişemeyip yine bisikletle dönmek gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
@Jacobox
Vapura kendiniz binin de bisiklet eksik kalsın. Zira beleş olduğu için ramazan bayramında tövbe etmiştim.

Ramazan bayramında saat 07 haraket ile karamürsel e gitmiştim. Yollar boştu git gel 87km gücünüz var ise gidin yada gidebildiğiniz yere kadar gider dönersiniz.

Yarın Kartepeye çıkacağım.Katılmak isteyen varmı?

Ben geçtiğimiz ay Kandıra ya gitmiştim yola geç çıkmıştım yoksa Kefken yapıp dönmeyi planlıyordum. Yollar biraz dik fakat keyif verici bir sürüş olmuştu. Merkez civarında veya yakınlarında ikamet edenler için yaz bitmeden bi Kefken turu da güzel olabilir gün doğumuna yakın yola çıkılırsa güzel bi istirahatle birlikte vakitlice geri dönülebilir. Geri dönüş daha basit olur çünkü yol genelde yokuş aşağıya seyir ediyor olucak. Bu yönde bi plan program yapacak olursanız ben varım :)

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
Vapur dediğiniz gibi ise gidebildiğim kadar giderim,nasip bi hayırlısı ile sabah çıkayım da nereye kadar giderim bilemiyorum. @Aytaç DİREK sana iyi pedallar...

Merhaba arkadaşlar yarın kandıraya gideceğiz Kocaeli'de uygun bisiklet alabileceğim nereyi önerirsiniz? İsim söylerseniz memnun olduğunuz yer varsa bulurum yerini Teşekkürler şimdiden

@madman1
Nası yani yeni bisiklet mi alı can bayram bayram açık yer var mı ki

Avmlerden başka

@madman1
Bende bilmiyorum [emoji1]

Alabildin mi ne aldın bari...

Kandıraya mtb ile mi gidicen. Allah kolaylık versin. Belediyenin arabaları ile git bari...

@madman1

Hocam bi hybrid bisiklet falan alsaydın bari xc250 o bayırlarda biraz yorar seni yahu :). İmkanın varsa 1.70 yol lastiği takmanda fayda var derim ben

Arkadaşlar İzmit ve çevresinde parkura benzer dağlık patika yollar mevcut mu ? Arazi arıyorum kendime de :)

Geri