Scudo Sports

Kocaeli

@Taxonera
Bende bianchi slr200 var yol bisikleti. Pek sabahlari gecmiyorum oralardan zaten 5-6 aydir pek bisiklet kullanamadim. Genelde bizim tutunciftlik sahilde akşamları suruyorum. İzmite geldiğimde sekaparktan kesin geciyorum ama sabah saatlerinde pek değil :)

Scudo
@Emrah Özşahin Tütünçiftlik sahilde oturuyorum:) bizim sahil uygun mu bisiklet için yahu eheh:) ben sahilden arka yollardan kaçıyorum valla. direkt sekapark ardından çenedağ:)

• Beğen
Tepkiler: AnılDemir41
@omur_ms

Çenedağ da biz niye denk gelmedik hiç :D

@omur_ms yörüklerdenmi cikiyosun yoksa farklı bi yoldan mi?

@omur_ms yenikent mesire alanının yukarısı yörükler oluyor. Sekapark ve stadın oralardan çok dolambaçlı oluyor Derince merkezden çıkmayı denersen kısa sürede çok fazla yol katedersin ben haftada en az 2-3 defa çıkıyorum son çıktığım zaman kurban bayramı için baya bi hayvan alanı açmışlardı zirveye o hayvan sesleri yüzden fazla durmadım :D bu pazar ilimtepe tarafından çıkmayı deneyecem.

Stadın kenarından çınarlıdereye çıkılıyor.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@omur_ms
Sahil berbat ama gündüz o kadar insan olmuyor. Aksamlari bi tur gecip bi cafeye oturuyorum 60 evler tarafinda. Açıkçası pek surmuyorum. şu 4 kisilik araba tarzinda bisikletleri sikayet edicem en sonunda. Daracık yol bi de yarış yapıyorlar arkalarından biz geliyoruz sonra milletle biz papaz olma durumunda kaliyoruz. Ya su bisikletçiler de bi bitmedi diye soyleniyolar. Sahile inerken tutunciftlik dis hastanesi ve kavsagin ordan yola giriyorum askeri hava lojmanlarinin oradan cikiyorum. Bomboa yol 50-55 km hizlara kadar rahat cikilabiliyor :) hatta o yolda sürücü kursu arabalarida bos oldugu icin kullaniyorlar

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
Ben de genelde akşamleyin Seka Park 'ta, ya antreman yaparım ya da normal gezerim. Bu arada biraz alakasız bir soru olabilir, Osman Gazi Köprüsünden bisiklet ile geçen var mı acaba ? Ne kadar ücret alıyorlar bilginiz var mı ?

@Kerryn

Osman Gazi Köprüsü otoyol olduğu için bisiklet girmesi yasak diye biliyorum...

SHV-E210S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@omur_ms
Evet ama bisikletlilere değil. Şuan yok kimse :)

@E.r.k.a.y Bir kaç kişinin bisiketi ile geçtiklerini duydum da o yüzden bir sorayım dedim. Cevabınız için Teşekkürler.

Otoyola girmenin cezası ya 90tl yada 190tl idi sanırım. Köprünün artı cezası varsa ayrı. Cezayı ödemeyi kabul eden geçer.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın sabah 9 da gölcükten ayvazpınar köyüne tur var katılmak isteyen arkadaşlar varsa bekleriz.

Bisikletin otoban ve köprülere girmesi yasak

Arkadaşlar forumda bu başlığı bulamadım. Kocaelisporlular olarak burada toplanabiliriz. Yarınki Kocaelispor-Tekirdağ maçına gidecek arkadaşlar var mı içinizde?

Tüm arkadaşların kurban bayramı mübarek olsun.cuma gününe kadar resmi tatilde olanlar ile birlikte çok fazla tırmanışı olmayan tanışma ve gezi amaçli bir tur yapmak aklıma geldi.katılmak isteyen yada yakınlarımız da bir rota önerisi olan varmı?

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
Geri