Scudo Sports

Kocaeli

arkadaşlar müsaiteniz bu günlerde bir tur düzenlemek istiyorum bana eşlik edebilecek birileri varmı aranızda.yalnız benim yoldaşım bir tur bisikleti yani fazla hızlı gidemeyeceğim bilginize bana katılıp turu daha tatlı hale getirebiliriz

• Beğen
Tepkiler: E.r.k.a.y
Scudo
@nevzatsercanoktay biz @eyupaltındal ile geziler yapıyoruz... strava hesabınız varsa oradan konusabiliriz?

SHV-E210S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar hepinizden çok özür diliyorum mesajları biraz geç fark ettim kusura bakmayın
ben karamürselin yalakdere diye bir köyunde ikamet ediyorum .yalakdereden izniğe geçmeyi düşünüyorum ancak ordan dönüşte hangi güzergahı kullanacağıma halen karar vermiş değilim ama minimum 80 km lik bir tur olucak inşallah tabi okullar açılana kadar gerçekleştirebilirsem bana katılırsanız birlikte keyifli bir tur yapabiliriz

Yok mu kimse bir yerlere gidelim sabahtan öğleye kadar

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: tinan
Karamürsel uzak, yaş küçük[emoji3]
Perşembe sabah 08 gibi umuttepeden tahtalıya gidicez iki kişi.

Ben de Körfez'de oturuyorum. 1 hafta izin aldım takılıyorum tek başıma gelebilirim ama sabah o saatte İzmit'te olabilirmiyim bilmiyorum :) Bir de ben genelde Yol bisikleti kullanıyorum. Ayrıca MTB varda yoldan sonra MTB'ye binmek işkence oluyor. Yollar asfalttır sanırım. Yol bisikleti ile gelmemde sakınca olur mu?

Güzel bi dağ havası alırız diyorsanız bende varım :D

bende dün plajyolunda yan yoldan gelirken köpekler havlamaya başladı sanırım fabrika köpekleriydi 1 km geri gidip farklı yola çıktım :) laf anlamıyorlar. saldırmazlar belki ama insan yine de korkuyor. yavaş gidiyorsun havlıyor hızlı gidiyorsun koşuyor anlamıyoruz ruh hallerinden :) köylere çıkmak istiyorum bisikletle ama hep bu köpekler yüzünden boşver diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@eyupaltindal
Askerlik şubesinin ordan çıkıcam. Kent ormanı geçince orman işletmesinin yanından beton yola sapıcaz. Su deposu falan???

@Taxonera beton yolda fazla köpek yok. orman deposunun ordan beton yola sapmadan devam ederseniz ileride su deposu.

@Taxonera @eyupaltindal

Selamlar herkese,

Orman isletmeden ileride tepeye vardıgınızda yani su deposunun orada hayatınızın kabusunu yasayabilirsiniz. Zira mevcut mahalde sayıları yirmileri bulan kopek suruleri var.

Diger yandan orman isletmenin sagından devam eden beton yol gayey guzel ve guvenli. Ormanın icinde rahatlıkla temiz havada yol alabilirsiniz.

Her kosulda dikkat edilmesi gereken hafriyat kamyonları ve koy icindeki kopekler...

SHV-E210S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@E.r.k.a.y o yoldan neden gidelim ki... beton yolun rotası mükemmel...

Zaten gidemedik.... hava muhalefeti nedeniyle.... yada birileri ah etti...[emoji3]

@Emrah Özşahin ben her sabah erken saatlerde biri ile karşılaşıyorum Sekapark da siz misiniz.

Bende Mosso var. Siz de yol bisikleti mi?

@Taxonera

Biz @eyupaltindal ile Kent Orman ve ilerisinde birçok rotayı test ettik. Bence orman işletmenin yanından giden yolun rotasını yabana atmayın. 1 ay falan oldu yol çalışması da yapıldı. Yeni asfaltlandı yol, harika oldu... Özellikle inişi çok güzel. Yol dümdüz ve virajlı...

Geri