Scudo Sports

Kocaeli

@boşgezeninboşkalfası
Belediye tramvay inşaatı için bisiklet yolunu sıyırdı ve halen mevcut yol kırmızı renkte olan ilk yollardan

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Taxonera Tamam anlıyorum ama önce belediye den talep edilmediyse imza kampanyası ne kadar iş görür bilemiyorum. BİMER 'e bile şikayet etseniz önce belediyeden talepte bulunun bilgi alın diyecekler.

@Taxonera evet .aslinda karamurselin cok guzel bir koyunde (mahalle gibi ) yasiyorum yalakdere diye bir koyu oralari gormenizi ve ordan iznike dogru bir tur duzenleyip istanbul tarafindan donmeyi onreririm benim boyle bir planim var ramazani bir gecirelim de hayirlisiyla

@@AKTÜRK ALİ@
Valla çok zor bayramda iş yok. Ama sonra hep work vakit lazım öyle şeyler için ve tek başına olmaz biri ile daha iyi olur

Merhaba arkadaşlar, bu konuyu uzun zamandan beri takip ediyorum fakat üye olmak anca nasip oldu. Yaşımı sıkıntı etmeyin, gayet iyi bir kondisyona sahibim. Turlar olduğunda bilgi verirseniz gelmeye çalışırım. Şu anda iradelik bir Dağ Bisikleti kullanıyorum. Parayı bulursam yeni bir bisiklet alacağım. :D Bu arada haftaya Perşembe günü Kobidos Grubu 'nun düzenlediği bir iftar yemeği turu var arkadaşlar. Gelmek isteyenler belirtebilirler.

https://i.hizliresim.com/B2GbbV.png

https://i.hizliresim.com/2ZPoM2.png

Merhaba arkadaşlar ismim Emre bende gebzedeyim bisikleti uzun zamandan sonra nihayet aldım :) Turlara katılmak istiyorum. iletişim 531 792 89 05
Teşekkürler.

Bayramın 2.günü İzmit-Karamürsel turu yapılacak. Saat 07:00 da hareket.

kocaeli'nde yol bisikleti kiralayan bir yer var mı? ya da buradan bana yarım saat test için kiralatabilecek?

merhaba arkadaşlar, izmitte yol bisikleti kiralayabileceğim bir yer bilen var mı? ya da yol bisikletini deneme amaçlı 10dkda olsa kiralatacak? ilk defa bir yarışa katılacağım, yarış günü istanbulda bisiklet kiralicam fakat izmitte bulamadım.

Merhaba Herkese..

BUP ile ilgili Almanyada durum;
  • Şu an Almanyada çalışanların %11 i bisikletle işe gidiyor. Hedef 2030 a kadar bunu %25 e yükseltmek.
  • Ve şehirlerin trafik yoğunluğunu azaltmak.
  • yılda 300 km ilave bisiklet yolu yapılması hedefleniyor.
  • Bisiklet yolları düzgün yormayan kaplama yapılırsa 5km ye kadar mesafeler yerine 10-15 km ye ladar mesafelerin de bisikletle gidilebileceği hesaplanıyor.
  • Bisiklet yollarının zemini düz, virajları az ve yormayacak şekilde planlanması hedefleniyor.
Darısı ülkemizin başına..:):)

https://i.hizliresim.com/NEaAGk.jpg

Kaynak:
(link)

Ne yazıkki bu durum bize çok uzak. ülkede daha doğru düzgün kaldırım bile yok yapılan bisiklet yolları da birşeye benzemiyor çarpık yapılaşma nedeniyle uzun bisiklet yolları mümkün değil en uzunu iki sokak arası kadar. Var olan bisiklet yolları da kaldırım taşından onlara da araçlar park ediyor zaten. hâl buyken birbirimizi kandırmaya çalışmayalım bu ülkede bisiklet kullanıyorsan bir gözün önde diğeri her tarafta olmak zorunda ezilip ölmemek için.

Zamanla olacak arkadaşlar. Her konuda olduğu gibi bisiklet kültüründe de 50 sene gerideyiz. Önce bi kömürlü termik santrallerimizi yapalım. sonra nükleer santralleri kurup patlatalım. 50 sene sonra güneş ve rüzgar enerjisi ana kaynağımız olsun. bu sürede elektrikli arabalara geçeriz. 50 yıl içinde de artık bisiklet yolları avrupa seviyesine gelir. torunlarım için ümitliyim.

Sekaparka git akşam üstü özellikle bisiklete binen illaki görürsün rica edersin

@Taxonera bisiklet varda yol bisikleti pek görmüyorum, birde antrenman olarak yapan olur falan durdurmak istemem

Geri