Scudo Sports

Kocaeli

@eyupaltindal @omur_ms @E.r.k.a.y başka yol var. Çenesuyundan çıkış ama oradan çıkmayı denedim ama çok dik kısımlar vardı. Beni acayip bitirdi gidemedim. Sıcak kask v.s.... İsterseniz yol tarif ederim ama nasıl?

Scudo
İş yoğunluğundan bir süredir foruma giremiyordum. Biraz geç oldu ama yarın sabah çıkışlı Çınarcık Erikli Yaylası turu yapacağız 2 gece kamplı olacak şekilde. Bölge hakkında bilgisi olan var mıydı? Ayrıca katılmak isteyen olursa bekleriz 08:15 İzmit'ten Karamürsel'e vapurla geçeceğiz.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siz bir saat önce çıkın yola @Ahmet Teke sonra çıksın yola demedi demeyin... yoksa gözden kaybolur gider.... yetişemezsiniz hızına.... :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam herkese merhaba karamurselde oturuyorum duzenleyeceginiz turlar olursa katilmak isterim

Arkadaslar karamurselin yalakdere koyunde oturuyorum yalniz tura cikmaktan biktimbana eslik edecek guzel bir yoldas ariyorum facebooktan ulasabilirsiniz dilediginiz zaman tur duzenleyebiliriz selamlar...

Merhaba aranıza yeni katıldım, Hergün işyerine geliş ve gidişlerim var ve günlük şimdilik 20 km de kalıyorum. Planlarınızı ve güzergahlarınıza baktım bende yol arkadaşınız olmak isterim. İzmit(kavanium)

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@ongcan
Bayramın 2.günü sabah erkenden 07:00da haraket izmit Karamürsel yapmak istiyorum ama kısmet.... :)

Yalnizca izmit karamursel mi hocam

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger karamurselden oteye bir guzergah varsa katilmak isterim

@@AKTÜRK ALİ@
Yok o kadar değil şu anlık 2 kişiyiz git gel yapıcaz bakalım

Neyse hocam birlikte takilmayi diliyorum gelecek gunlerde siz de eger dilerseniz

Bayramın 2. Günü il dışından izmite geleceğim, farklı bir güne (tatil günleri veya akşam) olabilir

Tabi

@@AKTÜRK ALİ@
Senin lokasyon Karamürsel mi? Öteye dediğine göre

Destek için imza attım. Ancak örnek olarak iyi şehirleri alın. en basitinden kampanya fotoğrafı bisiklet yolu değil mangalcılar için otopark olmuş bir yol.

Benim takip ettiğim ve bildiğim kadarıyla yaptığı bisiklet yolları ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil etmektedir. Hatta bisikleti yeni öğrenenler için parkur bile yapılmıştır. İmza kampanyasından önce belediye ile hiç iletişime geçtiniz mi, taleplerinizi ilettiniz mi ?

Geri