Scudo Sports

Kocaeli

@Uzeyir Sağlık
Bu akşam saat 18gibi Gültepe sapağından (e5 doğtaş mobilya nın oradan) Umuttepe ye kadar gitmek istiyorum ama... gel desem sen beni katlar gidersin...

Ayrıca 100km evinden bakkala gitmek gibi bahsediyorsun. Rota ise ballıkayalaya git gel 100km işte [emoji1]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Taxonera Ağabey pazar günü müsait olduğum için enerji patlaması oluyor 100 km dert değil yalova turu sanki burdan derince gibi geldi pazar günü sende müsait olursan ramazan gelmeden bi deniz turumu yapsak ne :D

Ben pazarları work fabrikada work vardiyalı work

Bu akşam gelicen mi ondan haber ver. Ama ara ara dururum ben. Özellikle viyadük altında.

• Beğen
Tepkiler: Aldora Road Team
Cumartesi akşamı olurda bu gün :// Antrenman var

Başka zaman o zaman

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/411831a6022dd879e361795e3012e5bd.jpg

@Uzeyir Sağlık az bi yürüme ile başardım[emoji3]

Yarın gündüz 13den sonra kimler boş.... E5 doğtaş mobilya(gültepe-askerlik şubesi)>>>Umuttepe>>>Tahtalı göleti pedallama rotam var. Yerse tek gidicem. Yol arkadaşı bakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
05 Haziran Pazar günü saat 07:30 Acıbadem Hastanesi ordan 07:45gibi de stadın ordan geçerek Çınarlıdereye gidicez. Kimler gelir?

Ben gelirdim ama lastik patlak ve elimdeki anahtarların hiçbiri uymadı şanssızlık.

@E.r.k.a.y
Nereden gittiniz acaba. Ben kent ormanı oradan ileride orman işletme sinin yanında ki beton yoldan ileri gittim ama tahtalıya kadar gidemedim

Bende evleri gördüm döndüm valla yalan yok çoban köpekleri vardır evlerin diye tırstım :)

Geri