Scudo Sports

Kocaeli

Scudo
@ilkeromurtag Sapanca güzel ve kolay bir rota...
Onun haricinde Gölkay'a gidebilirsiniz.. Gölkay'dan devam ediip Paşasuyu'na gidebilirsiniz...
Çınarlıdere'ye gidip şelaleye inebilirsiniz, Şelale'den devam edince Çenedağına çıkıyosunuz.. Ordan radar'a çıkıp, komple Körfez'i ayaklarınız altına alabilirsiniz...
@tinan ın da dediği gibi Yuvacık var.. Maşukiye var, Gölcük tarafında Nüzhetiye şelalesi var.. Karamürsel tarafları güzel..
Çenedağ'ın arkasındaki köylere mutlaka gidin.. Tahtalı Göleti'ne mutlaka gidin..

@muratkidiri hocam tavsiyeler için çok sağol. Tavsiyeleri tek tek turlayacağız :) Çınarlıderedeki şelale patikanın sonunda ayrılan yoldan tırmanışa geçip devam edince çıkıyor sanırım karşımıza doğru muyum? Biraz açıklayabilirseniz yarınki amacımız şelale olacak.

Sapanca gerçekten güzel bir rota.doğa ve konaklama yerleride çabası.önümüzdeki pazar sabahı bi etkinlik yapılabilir aslında...

@ilkeromurtag
Yürüyüş parkuru sonunda yol ikiye ayrılır (araba yolu gibi bir ayrım öncesinde dere kenarına inen ince bir ayrım değil) neyse yol ayrımından sola çıkacaksınız bayaaaa gideceksiniz. Ama bu şelaleye vardığınız zaman klasik şelale varmışları gibi değil tam tersi bir şelale suyun tepeden dökülen noktasına varıyorsunuz. Ben gitmedin gidenler ööööle diyo.

Tahtalı göletine ise D100den istanbula gidiş yönünde doğtaş mobilya binası var gültepeye çıkan yol ordan tırmanıp Umuttepe ye yol ayrımından kent ormanına ordan tahtalı göletine gitmek istiyorum ama yanında biri şart yada birden fazla kişi[emoji3]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: tinan
Merhabalar forumumuza yeni katildim yuvacik tinaztepe lokasyonunda ikamet ediyorum. Ama yaklasik iki haftadir ve onuzmuzdeki bir ay kozluktan izmite ulasimimi bisikletle saglayacagim .

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
Hoşgeldiniz @YunusKalender Kozluk tan izmit e derken? Kozluk zaten izmit in bir mahallesi...

@Taxonera
Umuttepe ve kent ormanı civarı köpek ler yönünden biraz problem çıkarabilecek bir güzergah gibi geliyor bana...

@Jacobox dogru soyluyorsunuz eksik bilgi vermis oldum bisiklet surmus olmak icin cok kisa bir mesafe ama katildigim kurs dolayisiyla yenicumanin oraya geliyorum.

@Jacobox bilmiyorum valla kent ormanı önündeki yoldan devam edince işte haritadan bakıpta rota çizdim. kafamda bende bildiğim bir şey yok. ama o yolda ne köpeği yani başı boş mu yoksa köylerinden içinden geçilecek çoban köpekleri mi?

İniş olarak keyifli bir yol,ulaşım olarakta bisiklet en iyisi kullanacağiniz güzergah için.dönüş yolunda kısa Dispanser yokuşu veya Saat Kulesi yokuşu sizin için kondisyon arttırıcı olur.iyi pedallar... @YunusKalender

@Taxonera Umuttepe Kampüs ve kent ormanı civarında ismini hatirlayamadim kertil tekke olabilir civarindaki koylerde köpek ler motor gezilerimde bana çok atak yapmışlardır tabii motor da pek problem olmuyor.bisiklet te Yeni olduğum için daha nasip olmadı o civarlara gitmek fakat Kampüs önündeki köpekler geçen hafta araba ile geçerken bile her araca hamle yapıyorlardı. ..

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
Serindere Kanyonu, servetiye köyü anıtı , Derince yangın kulesi zirve, Körfez ilimtepe, Sakarya il ormanı, Kartepe Suadiye tabiat parkı , pasasuyu vs gibi birçok mekan mevcut aklıma gelen bunlar
Strava kayitlarimda bulabilirsiniz daha birçok mekan var zamanında antreman olsun diye gittiğim rotalar bunlar mtb kullandığım için genellikle dağlık ve bol oksijenli yerleri tercih ederim
En son eylül 17 de sürmüşum ah bu askerlik. . buda Strava profilim :)

Screenshot_2016-05-09-01-38-42.png

@Jacobox umuttepedeki başıboş köpekler pek bişey yapmıyor ama köydeki köpekler havlayarak insanın üzerine gelyior.
@E.r.k.a.y ile Sipahiler'e gittiğimizde nedense direk benim üzerime koşmuşlardı. :)

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
Köylerdeki çoban köpekleri tamam onlar haklı[emoji5] ama başı boşlara ne oluyor yatın aşağı....

Köpekler motosiklette bile sıkıntı yaratmıştır bir çok kez bana.Bisiklet gezilerinde tek korkum köpekler malesef.Tahtalı göletine gidiş güzel,doğa güzel ama çok köprk var

O zaman çenesuyu ndan çıksak gene mi var of ya köpek kovucu alsak

Arkadaşlar merhaba,

Haftasonu Paşasuyu tarafına bir organizasyon yapacağız.

Güzergah hakkında bilgisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@Taxonera

Birkaç kişi gidilirse sorun olmaz bence.En azından biraz daha cesaretli oluyor insan köprklere karşı.Tekken Yusuf Yusuf [emoji23]

Bu arada pazar günü sabah bir organizasyon düşünülebilir doğa ağırlıklı tabiki.şehirden yeteri kadar bıkıyoruz zaten hafa içi.Yuvacık,sapanca hatta daha tenha olabilecek yerler bana uyar.

Hafta sonu çok yüksek kondisyon gerektirmeyen bir gezi yapalım arkadaşlar.amaç tanışıp güzel vakit geçirmek olsun.benim gönlüm Sapanca tarafından yana...

@Melih Çolak Serindere Kanyonu gerçekten gidilesi bir yer. Döndüğümüzde çok keşfedemedik gibi hissetsek de gerçekten güzel bir tur olmuştu gayet mutlu bir yorgunlukla eve geldik :)

Geri