Scudo Sports

Kocaeli

@ilkeromurtag

O kadar çok yer varki,hangi birini sayalım.Yuvacık,Sapanca,Kartepe,Seka park,Karamürsel,Değirmendere,dağları,köyleri,yaylaları yani sen kondisyondan haber ver [emoji6]

Scudo
@tinan kondüsyonlar muazzam değil fakat zorlamayı seviyoruz :D orta zorlukta mesela nereyi önerirsin?

• Beğen
Tepkiler: tinan
@Taxonera

Teşekkür ederim sanırım üşüttüm evet.Havalarda malum keyif vermiyor

@ilkeromurtag

Arkadaş grubunuz varsa bence bir Sapanca turu yapın derim.Zamanda kısıtlı değilse

@tinan onu düşündük ama malum vardiyalı çalışınca herkes birbirine uyduramıyor. Pazartesi 1500te iş çıkışı bir şeyler yapalım diyoruz. Sapanca için sabah saatleri çıkış daha rahat olur gibi. Ama yok değil diyorsanız çınarlıdereden vazgeçip gidebiliriz :D

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
@ilkeromurtag

O zaman kesinlikle çınarlıdere

@ilkeromurtag
3 çok geç....

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende vardiyalı work[emoji3] gece vardiyasındayım sabah biraz uyku gündüz biraz cycling sonra akşam gene uyku...[emoji5] [emoji5]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlık hatalı olmuş evet :) Ama nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Siz bunu ilgi çekmek için kurgulanmış bir başlık olarak düşünebilirsiniz. Teşekkür ederim.

İmzaladım gitti. Bu ara bu konu hakkında güzel bir hareketlenme var sevindirici açıkcası.

• Beğen
Tepkiler: Northmoon
Arkadaşlar sabah 100 kişi olan destekçi sayımız an itibariyle 450 kişiye ulaşmıştır. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Attım imzayı. Kaldırım üstündeki bisiklet yolları hariç deseymişsiniz. Kaldırımlar yayalar için.:)

• Beğen
Tepkiler: Northmoon
Bende imzaladım hadi hayırlısı olsun diyelim

Sn @Northmoon

İsteğiniz doğrultusunda "Kocaeli Bisiklet Yolu" kampanyanızı imzaladım.
Hakkınızda hayırlı olsun.
Esen kalın.

Sn @ddr
İsteğiniz doğrultusunda "Tarihi Yarımadaya Bisiklet Yolu" kampanyanızı imzaladım.
Hakkınızda hayırlı olsun.
Esen kalın.

Geri